Jackoby5:Hát szerintem mivel Szoboszlai sérült, ennek következtében a másodikok a franciák lesznek -25-ös gólaránnyal mögöttünk :))))) Én egyébként úgy futok neki az EB-nek hogyha sikerül gólt, gólokat vagy esetleg pontot szereznünk, akkor befogom elégedetten a számat, mert ez egyébként is egy halálcsoport nélkülünk... A tippem a csoportunkra hogy a franciák csoportelsõk lesznek, s a káposztazabálók lesznek a másodikok. A harmadikok Ronaldóék lesznek, s ha szerencsénk van egy-két pontot húzhatunk negyedikként. Egyébként a legtöbb sanszot a portugálok ellen tudom elképzelni a pontszerzésre!
Szerintetek a csoportunkból ki jut tovább mögöttünk?
Banksy:Lehet az elfogultság beszél belőlem, de számomra nem elképzelhetetlen a harmadik hely se.Jackoby5:Hát szerintem mivel Szoboszlai sérült, ennek következtében a másodikok a franciák lesznek -25-ös gólaránnyal mögöttünk :))))) Én egyébként úgy futok neki az EB-nek hogyha sikerül gólt, gólokat vagy esetleg pontot szereznünk, akkor befogom elégedetten a számat, mert ez egyébként is egy halálcsoport nélkülünk... A tippem a csoportunkra hogy a franciák csoportelsõk lesznek, s a káposztazabálók lesznek a másodikok. A harmadikok Ronaldóék lesznek, s ha szerencsénk van egy-két pontot húzhatunk negyedikként. Egyébként a legtöbb sanszot a portugálok ellen tudom elképzelni a pontszerzésre!
Szerintetek a csoportunkból ki jut tovább mögöttünk?
AC banan:Én közel sem látom ilyen optimistán az esélyeinket. Azzal, hogy Szoboszlai és Kalmár is kihagyja az EB-t, két kreatív húzóemberünket is elveszítettük. De mondhatjuk azt is, hogy gyakorlatilag a két legjobb -vagy legalábbis a top5-ből 2- játékosunkra nem számíthatunk.Banksy:Lehet az elfogultság beszél belőlem, de számomra nem elképzelhetetlen a harmadik hely se.Jackoby5:Hát szerintem mivel Szoboszlai sérült, ennek következtében a másodikok a franciák lesznek -25-ös gólaránnyal mögöttünk :))))) Én egyébként úgy futok neki az EB-nek hogyha sikerül gólt, gólokat vagy esetleg pontot szereznünk, akkor befogom elégedetten a számat, mert ez egyébként is egy halálcsoport nélkülünk... A tippem a csoportunkra hogy a franciák csoportelsõk lesznek, s a káposztazabálók lesznek a másodikok. A harmadikok Ronaldóék lesznek, s ha szerencsénk van egy-két pontot húzhatunk negyedikként. Egyébként a legtöbb sanszot a portugálok ellen tudom elképzelni a pontszerzésre!
Szerintetek a csoportunkból ki jut tovább mögöttünk?A jelenlegi Eb mezőnyből Belgiumon és Franciaországon kívül nem emelkedik ki toronymagasan más, szerintem.Németország is ki tudott kapni Macedóniától, mi miért ne vehetnénk fel velük a versenyt? :DAzzal egyetértek, hogy Portugália ellen van a legnagyobb esélyünk pontszerzésre/győzelemre! Plusz remek, hosz, ha minden igaz velük kezdjük a tornát.Ha nekem kell csoportvégeredményt mondanom: Franciaország-Németország-Mi-Portugália... Nem szeretném, ha csak egy álom maradna. :DHajrá Fiúk!
elod22:A portugálok egyénileg szinte mindig jók voltak. Ha a technikai tudást nézzük egyénre lebontva, lehet, hogy nincs is náluk jobb a tornán. A spanyolok elleni felkészülési meccsen viszont többet vártam tőlük. Ha a spanyoloknak Torresük van, nem Moratájuk...
Lansky:Nagyon nem tennék a németek hosszú menetelésére, max. az elõdöntõig (legjobb esetben) mennek, de azt is jóindulattal. Jogi 4-5 esztendeje csak szenved a válogatottal, s most már az idejének végefelé háromszor lassabb Hummelstõl vár csodát. Gosens, Ginter meg Koch nem lesznek nyerõemberek szerintem, s itt ki is lehet jelenteni, hogy a védelme egy katasztrófa a németeknek. A csatárok dettó szenvedés.... Egyedül a középpàlyájukra tudok csettinteni, hogy ejha ez már valami.elod22:A portugálok egyénileg szinte mindig jók voltak. Ha a technikai tudást nézzük egyénre lebontva, lehet, hogy nincs is náluk jobb a tornán. A spanyolok elleni felkészülési meccsen viszont többet vártam tőlük. Ha a spanyoloknak Torresük van, nem Moratájuk...Az túlzás, hogy senki sem tartja őket esélyesnek, ők a címvédők. Szerintem nem lesznek ott a végelszámolásnál. Egy németek elleni meccs előtt például biztosan nem Ronaldóékra tennék.
Lansky:Abszlút igy van. Nem csak a jàték tudàsa és intelligenciàja, de emberi kvalitàsa is meg van hozzá. Egy igazi SPORTEMBER!
Egy ilyen embert kell csapatkapitánynak jelölni.
Rossoneri1978:Számomra is érthetetlen, hogy lehetett folytatni a mérkőzést ezek után. Teljesen elveszíti egy ilyen tragikus eset a játékosok koncentrációját.Lansky:Abszlút igy van. Nem csak a jàték tudàsa és intelligenciàja, de emberi kvalitàsa is meg van hozzá. Egy igazi SPORTEMBER!
Egy ilyen embert kell csapatkapitánynak jelölni.Nagyon sajnálom, hogy tegnap folytatták a meccset, nem szabadott volna. Hogy ez a dán csapat sportszelleme vagy külső hatás, “nyomás” eredménye, jelenleg nem tudni.Ki is kaptak szegények, holott 10ből 9,5szer nyernék meg ezt a párharcot. Nagyobb károkat okoztak a lejátszással a játékosoknak mint sokan gondolnák. Nagyon remélem hogy Eriksen egészségesen életben marad s, hogy Kjäer feltudja dolgozni a történteket, mert óriási szükség van rá.A focit nézik több tíz vagy száz millióan élőben vagy a televízió előtt, de ez már rég nem a fociról szól.Számomra undorító, s ahogy a 80’as 90’es évek zenéje is eltűnt, úgy tűnt el a foci igazán szerethető oldala is.
A beküldéshez be kell jelentkezni.