lufballon:Hollandia a selejtezőn +29 es gólkülömbséggel veretlenül csoport elsőként jutott tovább!
véleményem szerint a hollandok nem lesznek az elődöntőben,nem érzem,hogy átütő sikert aratnának 2012-ben
tippem:a legjobb 4,hangsúlyozom nem tudom az ágakat:
-Németország
-Olaszország
-Spanyolország
-Horvátország
a 2 meglepetéscsapat közül az egyik biztosan,hogy az olaszok lesznek,esélyesnek érzem,hogy megnyerjék a tornát illetve a horvát csapat,talán mostanra beérett.
Nono:M'Vila szinte biztos, hogy Angilában fog kikötni, de amúgy is Strootman a kiszemeltem arra a posztra. Eriksen ára tuti nÅ‘ni fog, nem vagyok jós, de szvsz nagyot fog játszani az EB-n. A halálcsoporban vannak a Dánok, Ãgy célkeresztben lesz.
5 név, amire az EB-n a Milan drukkereknek "illik" odafigyelni, avagy a lehetséges kiszemeltek:Kyriakos Papadopoulos, Christian Eriksen, Kevin Strootman, Yann M'Vila, Andreas Granqvist
Jackoby5:Maradjunk abban,hogy nem volt egy erős csoport,ugye a 29-ből mi benyaltunk 9-t...lufballon:Hollandia a selejtezőn +29 es gólkülömbséggel veretlenül csoport elsőként jutott tovább!
véleményem szerint a hollandok nem lesznek az elődöntőben,nem érzem,hogy átütő sikert aratnának 2012-ben
-Németország
-Olaszország
-Spanyolország
-Horvátország
a 2 meglepetéscsapat közül az egyik biztosan,hogy az olaszok lesznek,esélyesnek érzem,hogy megnyerjék a tornát illetve a horvát csapat,talán mostanra beérett.
A két előretolt ék, angol és német gólkirály! Támadó focit játszanak, és nem is rosszul!
Meglepne ha nem jutnának be a 4 legjobb közé!.. (Akkor nem lepne meg ha a németekkel kerülnének szemben, akkor fene tudja mi történne)
lufballon:A spanyol, olasz, horvát hármast hogy hoztad össze a legjobb négybe?
-Németország
-Olaszország
-Spanyolország
-Horvátország
Rossoneri1899:akkor bocsánat,igaz,mondom,hogy nem ismerem a sorsolástlufballon:A spanyol, olasz, horvát hármast hogy hoztad össze a legjobb négybe?
-Németország
-Olaszország
-Spanyolország
-Horvátország
Egy csoportban vannak tudtommal, ahonnan csak ketten jutnak tovább!
Jackoby5:én is ezt hittem de most nézem ezt a Holland csapatot nem tul meggyőzőek a szlovákok ellen. Jo tudom nem most kell felpörögni hanem jo másfél hét mulva, na de akkor is...lufballon:Hollandia a selejtezőn +29 es gólkülömbséggel veretlenül csoport elsőként jutott tovább!
-Németország
-Olaszország
-Spanyolország
-Horvátország
A két előretolt ék, angol és német gólkirály! Támadó focit játszanak, és nem is rosszul!
Meglepne ha nem jutnának be a 4 legjobb közé!.. (Akkor nem lepne meg ha a németekkel kerülnének szemben, akkor fene tudja mi történne)
Jackoby5:2002-ben a franciák azzal büszkélkedhettek, hogy az Å‘ csapatuk adta a Serie A (Trezeguet), a Premier League (Henry) és a Ligue 1 (Cissé) gólkirályát... Hogy ez mennyit számÃtott a vb-n, azt láthattuk. Persze kicsi a valószÃnűsége, hogy ez megint bekövetkezzen (annál is inkább, mivel most EB-t rendeznek...), de a klub és a válogatott teljesen más tészta. ErrÅ‘l például Klose vagy Messi is mesélhetne...lufballon:Hollandia a selejtezÅ‘n +29 es gólkülömbséggel veretlenül csoport elsÅ‘ként jutott tovább!
-Németország
-Olaszország
-Spanyolország
-Horvátország
Ibracadabra:3 hozzászólással fentebb Ãrtam már... olvassunk már vissza néha :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=817275 játékos, akik a pletykák szerint a közeljövőben Milan kátékosok lehetnek, vagy legalábbis célkeresztben vannak.Kyriakos PapadopoulusChristian EriksenKevin StrootmanYann M'VilaAndreas Granqvist
Palop:Lehet azt már tudni h melyik tv adó közvetÃti majd az Eb meccseit?Természetesen az MTV fogja adni a meccseket.
Prince8:Ugyanazt jelenti, de az Unszimpatikus, nem helyes!Jackoby5:Prince8:Unszimpatikus, nem létezik! Antipatikus!
Strootmant azért becserélhetné ez az unszimpatikus kapitány ur :(
Az antipatikus és az unszimpatikus ugyanazt jelenticsak ugy megjegyeztemiird be a gugliba nyugodtan
Jackoby5:Mi az,hogy nem helyes?Manapság többet használjuk,mint az Antipatikus szót.Amellett meg nincs beleÃrva a Magyar értelmezÅ‘ kézi szótárba,hogy Unszimpatikus nem helyes ezért használd az Antipatikust.Prince8:Ugyanazt jelenti, de az Unszimpatikus, nem helyes!Jackoby5:Prince8:Unszimpatikus, nem létezik! Antipatikus!
Az antipatikus és az unszimpatikus ugyanazt jelenticsak ugy megjegyeztemiird be a gugliba nyugodtan
Matias Master:Az Unszimpatikus a Német nyelvbÅ‘l ered, az antipatikus, pedig a latinból!Jackoby5:Mi az,hogy nem helyes?Manapság többet használjuk,mint az Antipatikus szót.Amellett meg nincs beleÃrva a Magyar értelmezÅ‘ kézi szótárba,hogy Unszimpatikus nem helyes ezért használd az Antipatikust.Prince8:Ugyanazt jelenti, de az Unszimpatikus, nem helyes!Jackoby5:Prince8:Unszimpatikus, nem létezik! Antipatikus!
Bocsánat az offért csak az ilyen IQ hozzászólások elmetszik az agyamat.
Ha már EB!Ibra nem semmit játszott :D!!!Komoly gondot fog okozni a Svéd csapat mindenkinek,ha Ibra formában marad!
Jackoby5:Akkor a 3 Diplomával rendelkezÅ‘ Magyar tanárom a Való Világból jött ki.Matias Master:Az Unszimpatikus a Német nyelvbÅ‘l ered, az antipatikus, pedig a latinból!Jackoby5:Mi az,hogy nem helyes?Manapság többet használjuk,mint az Antipatikus szót.Amellett meg nincs beleÃrva a Magyar értelmezÅ‘ kézi szótárba,hogy Unszimpatikus nem helyes ezért használd az Antipatikust.Prince8:Ugyanazt jelenti, de az Unszimpatikus, nem helyes!Jackoby5:Prince8:Unszimpatikus, nem létezik! Antipatikus!
Bocsánat az offért csak az ilyen IQ hozzászólások elmetszik az agyamat.
Ha már EB!Ibra nem semmit játszott :D!!!Komoly gondot fog okozni a Svéd csapat mindenkinek,ha Ibra formában marad!
És a Magyar értelmező kéziszótárban nincs benne az hogy "unszimpatikus", csak az hogy "antipatikus"!
Csak azért mert a ValóVilág villában "Unszimpatikus" nak mondja pár ember, attól még nem úgy van!
És nem kötekedésnek szántam, csak gondoltam jó hogyha tudod!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.