Nekem tetszik a keret. Persze én sem Ogbonnat küldeném haza, de nem is biztos, hogy a "lapértesülések" beigazolódnak. Most nyilván nem leszek népszerű, de én csípem Giaccherinit is, bár sanszos, hogy nem lesz alapember, de az nem is baj. Elég erősnek tűnik nekem a középpálya (pláne, ha mindenki formában lenne), és ugyanezt kívánom a csatársornak is. Antonio, meg Balottelli és Di Natale, Giovincoval elég jól hangzik. Remélem, hogy az utóbbi évek gyászos támadójátékán változtatni tudnak majd egy kis kreativitással. Bár ami veszélyfaktor lehet, az pont az, hogy kreatív támadók most vannak dögivel, de az a tipikus "mindig jókor jó helyen lévő", befejezőcsatár nemigen. Maximum Borini lehet ilyesmi az alapján amennyit láttam belőle, de az nem sok, nem ismerem a játékát.
A hátsó alakzat nem tűnik nekem annyira stabilnak, ami egy Sqadra azzurához méltó lenne. Tehát valamivel támadószelleműbb játékrendszer lesz szűkséges, mely inkább egyensúlyban van, mintsem a betonvédelemre alapul. Az pedig tuti, hogy sérülés nem fér bele! Remélem nem is lesz.
Én egyébként nem látom gyászosan e helyzetet, izgatottan várom a 10.-ét. Forza Italia!!!
Elküldve: 2012.05.28. 17:23
#