Perfect Storm:egyetértek, azzal a kivétellel, hogy nekem Pato nem okozott csalódást. A második félidőben valóban halvány volt, de még így is benne éreztem a legnagyobb gólveszélyt. na meg szvsz sokkal látványosabb az, ahogy a kacsa elképesztő könnyedséggel, eleganciával átvesz egy-egy hosszú labdát, mint Neymar tili-tolijai..
Borzalmas meccs számunkra. Ganso, Pato, Robinho szörnyű, Silva se játszik jól... felmerült bennem a meccset nézve egy kérdés: kell nekünk egyáltalán Ganso? Mert egy középszerű játékosnak tűnik ...
Dani027:Több, mint 20 éve szurkolok a braziloknak, de ennyire elfogult akkor se tudnék lenni, ha fizetnének érte. Bűn rossz, elképzelés nélküli, nagyképű volt az este az egész csapat (talán Cesar, Lucio és Alves említhető kivételként), élén a 3 Milan-játékossal. Ganso konkrétan nulla volt (szebben mondva: a meccs legnagyobb csalódása volt, aki nemhogy a brazil csapat 10-es mezére, de még a kerettagságra sem méltó ezzel a játékkal) Ramires teljes tévedés, remélem Elano, vagy Elias jön a komolyabb meccsekre, de Sandróval sem lennének rosszabbak.
Szerintem Silva hozta a szokásos formáját. Jól helyezkedett, és okosan játszott. Lúciónak is besegített ha kellett.Pato teljesítményével is elégedett voltam, több veszélyes helyzete is volt, Gansoval pedig remekül kijön.Ganso szerintem elég érett Európához és a Milanhoz. Szépen szervezi a játékot, és neki is köszönhetően kreatívabb a csapat mint Afrikában volt.Neymar viszont önző és nagyképű húzásaival csak hátráltatta a brazil támadásokat. Ő jobb lenne mint Messi? A jelenlegi teljesítménye alapján legfeljebb 10 milliót fizetnék érte. Tőle mindenképpen többet várok.Robinho nem volt rossz, volt egy szokásos ziccere, ami egy gyanús mozdulattal lett hárítva. Ettől függetlenül jól mozgott, és ő próbálja egyben tartani a csapatot a rutinjával.Ami még feltűnt az a játékosok új frizurája. A meccs elején úgy viselkedtek egyesek mintha enélkül nem lehetne játszani. (pl.: Neymar)Érik a gól, csak jöjjön már!
szaloky
Nem értek egyet. Silva jól játszott, volt pár jó belépője és szerelése. Az egész csapatban ő és Lucio mutatott értelmes produkciót (bár a streamem beakadt, úgyhogy azóta se tudom miért kapta a sárgát).
Remélem nem Dani Alvesre gondoltál, mint aki nem volt bűn rossz, és akinek voltak elképzelései. Nálam ő a meccs balfékje (nagy csatába Neymarral és Gansoval). Rengeteg labdát adott el, vesztett el főleg kontráknál, amikből simán lehetett volna akár emberfölényt is kialakítani. Különösen szép volt, hogy ezt gyakran egymás után is megcsinálta. Nem ért fel mindig, és még gyakrabban nem ért vissza hátra, nálam az első 30 perc után jött volna Maicon.
Gansonak volt egy pár jó passza a meccs elején, de utána... no comment, hihetetlenül gyenge produkció egy Venezuela szintű csapat ellen.
Neymar meg egy vicc. Volt egy pár szép esése, de egy jó csele vagy lövése nem volt, lelassultak rajta a támadások, már az első félidőben le kellett volna hozni.
Robinhoval elégedett vagyok, én nem várok többet tőle - sokat volt játékban, helyzetbe is került, amit megint el****tt. Ilyen szerencsétlenül eltalálni...
Pato még tűrhető volt,kapufát is lőtt. De sok helyzetben még a labda átvételével is gondja volt a 16 oson belül, egy értelmes csele nem volt, ennek ellenére aktívan próbálkozott.
Összességében ez egy vicc.
szaloky:Pont ugyanezt gondolom én is....bár nekem a meccs alapján Ganso, Ramires és Lucas is egy nagy tévedés volt !:)Dani027:Több, mint 20 éve szurkolok a braziloknak, de ennyire elfogult akkor se tudnék lenni, ha fizetnének érte. Bűn rossz, elképzelés nélküli, nagyképű volt az este az egész csapat (talán Cesar, Lucio és Alves említhető kivételként), élén a 3 Milan-játékossal. Ganso konkrétan nulla volt (szebben mondva: a meccs legnagyobb csalódása volt, aki nemhogy a brazil csapat 10-es mezére, de még a kerettagságra sem méltó ezzel a játékkal) Ramires teljes tévedés, remélem Elano, vagy Elias jön a komolyabb meccsekre, de Sandróval sem lennének rosszabbak.
Szerintem Silva hozta a szokásos formáját. Jól helyezkedett, és okosan játszott. Lúciónak is besegített ha kellett.Pato teljesítményével is elégedett voltam, több veszélyes helyzete is volt, Gansoval pedig remekül kijön.Ganso szerintem elég érett Európához és a Milanhoz. Szépen szervezi a játékot, és neki is köszönhetően kreatívabb a csapat mint Afrikában volt.Neymar viszont önző és nagyképű húzásaival csak hátráltatta a brazil támadásokat. Ő jobb lenne mint Messi? A jelenlegi teljesítménye alapján legfeljebb 10 milliót fizetnék érte. Tőle mindenképpen többet várok.Robinho nem volt rossz, volt egy szokásos ziccere, ami egy gyanús mozdulattal lett hárítva. Ettől függetlenül jól mozgott, és ő próbálja egyben tartani a csapatot a rutinjával.Ami még feltűnt az a játékosok új frizurája. A meccs elején úgy viselkedtek egyesek mintha enélkül nem lehetne játszani. (pl.: Neymar)Érik a gól, csak jöjjön már!
Clarence:Szerintem meg André Santos igenis jól játszott, nem kell Adriano, ő még kevesebbszer jön vissza.
Első percekben azt mondtam, hogy szétverik az ellenfelet a brazilok, csak aztán jött az arcozás!Lehet ez a hátulütője a sok zöldfülű és rutintalan fiatalnak!Meg amilyen frizuráik vannak, meg azok a kesztyűk a kézen...divatmajmok, ezeket a mostani brazil fiúkat egy-kettő kivétellel tényleg megrészegíti a pénz, nem hiába sokan lehajtott fejjel mennek vissza Dél-Amerikába a sikertelen európai kitérőjük után!Bezzeg Romário és Bebeto egyszerűen csak letolta géppel 1 cm-esre... :)
De a meccsről!
Ramires és Ganso messze leggyengébb volt!Védekezni Ramires helyett jöhet Sandro a következő meccsen, meg Ganso-t is lehetne pihentetni, remélem összeszedi magát, illetve ha nem, akkor a Milanba aztán ne jöjjön...helyette nemtom kit lehetne favorizálni, mert Elano meg Lucas sem nyűgözött le.Esetleg Robinho-t lehet behúzni középre...passz!Illetve szerintem bal hátvédnek ki lehetne próbálni Adriano-t, mert André Santos nagy 0.
nathaniel:Az egyenes kieséses szakasz izgalmasabb lesz, és addig a két szuperhatalom is összekapja tán magát.
Alapvetően eddig bűn rossz ez a Copa, az Afrika Kupa színvonalát szervezésben hozza, minőségben alig veri. Remélem csak a kezdet ilyen rossz, mert ellenkező esetben nagyon unatkozni fogunk az elkövetkező hetekben.
szaloky:Igen, én is ebben bízom. A VB tavaly is gyengén indult, aztán persze sosem lett igazán jó, de azért javult a minőség.nathaniel:Az egyenes kieséses szakasz izgalmasabb lesz, és addig a két szuperhatalom is összekapja tán magát.
Alapvetően eddig bűn rossz ez a Copa, az Afrika Kupa színvonalát szervezésben hozza, minőségben alig veri. Remélem csak a kezdet ilyen rossz, mert ellenkező esetben nagyon unatkozni fogunk az elkövetkező hetekben.
nathaniel:szaloky:Igen, én is ebben bízom. A VB tavaly is gyengén indult, aztán persze sosem lett igazán jó, de azért javult a minőség.nathaniel:Az egyenes kieséses szakasz izgalmasabb lesz, és addig a két szuperhatalom is összekapja tán magát.
szaloky:Szerintem az első félidő nem volt annyira rossz. Akkor volt Pato kapufája, Binho ziccere, és Ganso is több olyan passzt adott, ami több mint biztató volt.Dani027:Több, mint 20 éve szurkolok a braziloknak, de ennyire elfogult akkor se tudnék lenni, ha fizetnének érte. Bűn rossz, elképzelés nélküli, nagyképű volt az este az egész csapat (talán Cesar, Lucio és Alves említhető kivételként), élén a 3 Milan-játékossal. Ganso konkrétan nulla volt (szebben mondva: a meccs legnagyobb csalódása volt, aki nemhogy a brazil csapat 10-es mezére, de még a kerettagságra sem méltó ezzel a játékkal) Ramires teljes tévedés, remélem Elano, vagy Elias jön a komolyabb meccsekre, de Sandróval sem lennének rosszabbak.
Dani027:De, Lucio alapembere ennek a csapatnak. Mano csapataira mindig is jellemző volt, hogy remek egyvelegét alkotják a fiatal és a tapasztalt spílereknek. Ez esetben annyival árnyaltabb a kép, hogy itt 3 jól elkülöníthető korosztály van együtt.Az idősebb, tapasztaltabb palik: Cesar, Lucio, Elano jelentik a rutint, a megbízhatóságot a nagyon fiatal, fantasztikus tehetségek mellett (most: Lucas, Ganso, Neymar, Pato, Sandro; talán a vb-re Jucilei, Danilo, Leandro Damiao, Casemiro, Coutinho), akiket egy tapasztalt, nemzetközi rutinnal már felvértezett, nagyon jó korban lévő mag tesz teljessé (Alves, Silva, Maicon, Santos, Robi, Fred, Ramires, Jádson, vagy a most hiányzó Nilmar, Anderson, Thiago Neves, Diego Souza).
Lúcióval nem hiszem, hogy hosszú távon is számolnának. Éppen ezért gondolom azt, hogy Elano nem kezd a következő meccseken sem. Szerintem úgy vannak vele, hogy a jövő sikeressége érdekében akár ezt a Copát is hajlandóak lennének beáldozni.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.