Dani027:Azért Paraguayra is érdemes figyelni. Már a Vb-n is szimpatikus és élvezhető focit toltak, ügyes csapatuk van.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-america-2011-keretek-2084156/Itt vannak a Copa America keretek. Szerintem Brazília és Argentína kiemelkedik. Uruguay még közbeszólhat, de a többiek esélytelenek.
prosper:Azért ezt gondold át. Tény, hogy elég sokáig jutottak, de inkább a védekezésre összpontosítottak mintsem a támadásra. Vannak ugyan jó támadóik, de valamiért nehezen játszották meg őket. Emlékeim szerint egyedül Szlovákia ellen mutattak igazán jó dolgokat. A Japán ellen elkövetett dögunalmat, például máig nem tudtam teljesen kiheverni...:DDani027:Azért Paraguayra is érdemes figyelni. Már a Vb-n is szimpatikus és élvezhető focit toltak, ügyes csapatuk van.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-america-2011-keretek-2084156/Itt vannak a Copa America keretek. Szerintem Brazília és Argentína kiemelkedik. Uruguay még közbeszólhat, de a többiek esélytelenek.
prosper:Beza.. nem kis mákkal mentek tovább a spanyolok. Paraguay részéről egy meg nem adott lesgól(ami inkább egyvonal volt) és egy kihagyott 11-es.Dani027:Azért Paraguayra is érdemes figyelni. Már a Vb-n is szimpatikus és élvezhető focit toltak, ügyes csapatuk van.
KurtRose:Szerintem Argentínának elég sok gyenge pontja van. Elsősorban a védelemben, ahol nincs igazi klasszis, de a középpályán is vannak hiányosságaik. Elsősorban világklasszis szűrőik vannak, de hiányzik a vérbeli osztogató. Igaz, hogy Pastore az lenne, de nem látom a bizalmat irányában, így pedig nehéz bizonyítani. Messi remek játékos ugyan, de ő mégsem irányító, hanem csatár. A Bolívia elleni meccsen is ha minden igaz osztogatott (nem is rosszul), de valamiért nem jöttek be a húzásai. Igaz ebben Tevez és Lavezzi vastagon benne volt.
A keretek alapján szerintem Argentína messze kiemelkedik.A brazil válogatott egyedül a védelemben (vicces, főleg a brazil válogatott esetében) erősebb, a többi csapatrészen meg sem közelíti az argentinok felhozatalát. (a Neymar-Pato-Robinho trió nem rossz azért, de hol van a Rivaldo-Ronaldo-Ronaldinho trióhoz képest....)Még annyit, hogy végre láthatjuk komoly meccseken is Ganso-t, gondolom van pár Milan-drukker rajtam kívül is, aki még nincs teljesen tisztában a srác képességeivel. Reméljük nem nagyobb a füstje, mint a lángja...Sajnálom, hogy idén volt az Aranykupa, hiszen így Mexikó nagyon gyér csapattal érkezik, egyedül az idősebb Dos Santos számít komolyabb játékosnak.Uruguay-t tartom még nagy esélyesnek, ha a Forlán-Cavani-Suárez csatártrió elemében lesz, a két Nagy felkötheti a gyatyáját.Aki nagyobb meglepetést okozhat az Paraguay, valamint Chile és Kolumbia esetében, a csapatok sorsa várhatóan egy személy eredményességén, formáján fog múlni. (Chile-Alexis Sánchez, Kolumbia-Falcao.)Remélem lesznek páran rajtam kívül, akik fenn maradnak vagy felkelnek az éjjeli meccsekre. :)Vamos Argentína!
KurtRose:Csak remélni tudom, hogy elbuknak. Hajrá Brazilok!
A torna előtt nagyon pozitívan álltam az argentinokhoz, talán túlontúl pozitívan is.Reméljük ez csak a bolíviai mumus volt és a folytatás jobb lesz, mert ha nem akkor itt fejek fognak hullani...
Omen:nem tudom nézte-e valaki a nso-n található összefoglalót. 3:14-nél érdemes meghallgatni a kommentátor ordítását :D
A nyitómeccs statisztikája:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-pontvesztessel-kezdte-a-copa-americat-2084214/
Donzee:Csatlakozom.
KurtRose:Csak remélni tudom, hogy elbuknak. Hajrá Brazilok!
A torna előtt nagyon pozitívan álltam az argentinokhoz, talán túlontúl pozitívan is.Reméljük ez csak a bolíviai mumus volt és a folytatás jobb lesz, mert ha nem akkor itt fejek fognak hullani...
Duff:Banega jó játéka már a Valenciában is feltűnt. Sajnos nem hozták szóba velünk, pedig a képességei alapján a Milanban lenne a helye. Bolívia ellen sem volt rossz annak ellenére, hogy miatta (is) veszítettek 2 pontot. Egyébként őt védekező középpályásnak tartják, de ahogyan azt te is észrevetted nagyon sokat változtatja a pozícióját. Én el tudnám képzelni a középpálya bal oldalán.
Néztem éjjel a meccset amíg be nem aludtam. Kómás fejjel annyit sikerült megjegyeznem, h ez a Banega gyerek vmi kegyetlen jó. Nem sikerült megállapítanom, h a középpálya közepén pontosan mely szerepben játszik, mert egyszerűen mindenhol feltűnt. Jól cselez, passzol, gyors stbstb. Megkedveltem ^^
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.