Mit jelent az a közös program pontossan?
Mert én olyat halottam hogy ránk már nincs is szükség ezen az eseményen,hogy más csapatok szurkolói fociznak majd nem a Milan hívei.
slyhodos:Nem vagyok a szervezők között, de biztosra veszem, hogy ez nem igaz. Mégis kik játszanak a Milan szurkolók helyett? Az interesek?
Mit jelent az a közös program pontossan?
Mert én olyat halottam hogy ránk már nincs is szükség ezen az eseményen,hogy más csapatok szurkolói fociznak majd nem a Milan hívei.
slyhodos:Megkérdezhetem kitől hallottad? Ugyanis a Milan Egyesület vezetősége, az MJC szervezői soha ilyet nem mondtak, erre nem utaltak semmilyen formában. Éppen ellenkezőleg: azon dolgoztak, dolgozunk, hogy ez az esemény olyan pompásan, emlékezetesen sikerüljön, mint az utóbbi rendezvényeink.Mit jelent az a közös program pontossan?
slyhodos:Nem tudom ki kavarja a háttérben a dolgokat, de nagyon jól csinálja....ahogy Szalo is írta, azon dolgozunk, hogy egy jó hangulatú esemény legyen, ahol nem csak mi és az MJC-s edzők, de a gyerekek is jól érzik majd magukat.
Tisztelt elnök úr nem szeretném keverni a dolgot én szépen kérdeztem mert olyan dologról halottam hogy Dortmundos és Interes szurkolók fognak pályára lépni akkor ez már nem is a Milanról fog szólni. Egyébként meg egy Olasz edző kérdezte tőlem Facebookon hogy ő azt halotta és én mit tudok róla?
slyhodos:kérdezd meg, ő kitől hallotta?
Tisztelt elnök úr nem szeretném keverni a dolgot én szépen kérdeztem mert olyan dologról halottam hogy Dortmundos és Interes szurkolók fognak pályára lépni akkor ez már nem is a Milanról fog szólni. Egyébként meg egy Olasz edző kérdezte tőlem Facebookon hogy ő azt halotta és én mit tudok róla?
slyhodos:Nem tagadom, hogy voltak problémák, és ugye egy "kívülálló" csak ezt látja, és ez számít. De minden magyarázkodás nélkül, akkor és ott, és azóta is elmondtam már párszor, hogy miért alakultak úgy a dolgok ahogy.
Zlotyi nem szeretnék kötekedni de a tavalyi szervezés sem sikerült valami jól neked. Nem beszélve arról hogy egy jó pár nagyszerű játékos pont azért mondta le a részvételt ezt biztosan tudom.Tanulhatnátok valamit a szervezésből Andrijtól aki nagyszerű munkát végzett a Pécsi tornán. Én nemtudok tortát sütni nem is erőltetem. De az Olasz edzők tavaly is fel voltak háborodva a gyenge szervezés miatt és már most is VA Fan Culóznak. Emlékszem Kovács Sanyi akkor hogy ki volt akadva mostmár értem miért?Nem értem miért van ez az egész de hogy nem jó felé haladnak a dolgok az biztosan látom.
Gratulálok Zlotyi!
Nagyszerű!
A beküldéshez be kell jelentkezni.