Lacinho:Hogy érted azt, hogy nem kellett volna belemenni a szombat esti meccsbe? Nem volt választási lehetőség, ekkorra volt kiírva a mérkőzés eredetileg...
Válogatott szünet után eddig sosem ment nekünk. Bár uj szelek fujnak meglátjuk.Viszont szerintem nem kellett volna belemennünk a szombat esti meccsbe. A juve vasárnap este nem adhatott volna ki annyit amennyit így. Nekünk mev nem hiányozna az az egy nap pihenő ugy mint az hogy most is csak 2-3 napig lesznek együtt...
norberto012:Vasárnap lett volna tudomásom szerint a meccs, de a Juve kérvényezte, hogy a hétközi Bl-re meccsükre való tekintettel játszhassanak velünk egy nappal hamarabb, szombaton.Lacinho:Hogy érted azt, hogy nem kellett volna belemenni a szombat esti meccsbe? Nem volt választási lehetőség, ekkorra volt kiírva a mérkőzés eredetileg...
Válogatott szünet után eddig sosem ment nekünk. Bár uj szelek fujnak meglátjuk.Viszont szerintem nem kellett volna belemennünk a szombat esti meccsbe. A juve vasárnap este nem adhatott volna ki annyit amennyit így. Nekünk mev nem hiányozna az az egy nap pihenő ugy mint az hogy most is csak 2-3 napig lesznek együtt...
norberto012:Az eredeti időpont vasárnap 20:45 volt!Lacinho:Hogy érted azt, hogy nem kellett volna belemenni a szombat esti meccsbe? Nem volt választási lehetőség, ekkorra volt kiírva a mérkőzés eredetileg...
Lacinho:Egyébként teljesen mindegy, de az eredeti időpont nem vasárnap volt, hanem szombat este, azaz nem volt változás, nem raktak át semmit. Március 31., Juventus-Milan, ezt már tavaly júliusban tudni lehetett a sorsolást követően.norberto012:Az eredeti időpont vasárnap 20:45 volt!Lacinho:Hogy érted azt, hogy nem kellett volna belemenni a szombat esti meccsbe? Nem volt választási lehetőség, ekkorra volt kiírva a mérkőzés eredetileg...
Válogatott szünet után eddig sosem ment nekünk. Bár uj szelek fujnak meglátjuk.Viszont szerintem nem kellett volna belemennünk a szombat esti meccsbe. A juve vasárnap este nem adhatott volna ki annyit amennyit így. Nekünk mev nem hiányozna az az egy nap pihenő ugy mint az hogy most is csak 2-3 napig lesznek együtt...Elősször mi aztán mások is átrakták a meccseket de biztos hogy az volt az eredeti időpont.
norberto012:Nem mindegy hogy szombat este vagy vasarnap este verjuk meg oket???Lacinho:Egyébként teljesen mindegy, de az eredeti időpont nem vasárnap volt, hanem szombat este, azaz nem volt változás, nem raktak át semmit. Március 31., Juventus-Milan, ezt már tavaly júliusban tudni lehetett a sorsolást követően.norberto012:Az eredeti időpont vasárnap 20:45 volt!Lacinho:Hogy érted azt, hogy nem kellett volna belemenni a szombat esti meccsbe? Nem volt választási lehetőség, ekkorra volt kiírva a mérkőzés eredetileg...
Válogatott szünet után eddig sosem ment nekünk. Bár uj szelek fujnak meglátjuk.Viszont szerintem nem kellett volna belemennünk a szombat esti meccsbe. A juve vasárnap este nem adhatott volna ki annyit amennyit így. Nekünk mev nem hiányozna az az egy nap pihenő ugy mint az hogy most is csak 2-3 napig lesznek együtt...Elősször mi aztán mások is átrakták a meccseket de biztos hogy az volt az eredeti időpont.
http://www.acmilan.hu/2017/07/26/sorsoltak-a-serie-a-ban-a-crotone-ellen-kezd-a-milan/
norberto012:Az is egy dolog, hogy tavaly júliusban ez volt fönt. Én 2 éve jártam úgy, hogy haverral mentünk Milan-Juve meccsre és pont az acmilan.hu-n kiírt sorsolást vettük alapul, amin egy vasárnapiidőpont volt megjelölve. Az volt a mákunk, hogy a szombat reggeli géppel mentünk ki. Szóval ez sem szentírás, ami itt az odalon szerepel. Tényleg lehetett egy-két héttel ezelőtt olvasni olyan híreket, hogy vasárnap helyett szombatra akarja áttenni a juve a meccset.Lacinho:Egyébként teljesen mindegy, de az eredeti időpont nem vasárnap volt, hanem szombat este, azaz nem volt változás, nem raktak át semmit. Március 31., Juventus-Milan, ezt már tavaly júliusban tudni lehetett a sorsolást követően.norberto012:Az eredeti időpont vasárnap 20:45 volt!Lacinho:Hogy érted azt, hogy nem kellett volna belemenni a szombat esti meccsbe? Nem volt választási lehetőség, ekkorra volt kiírva a mérkőzés eredetileg...
http://www.acmilan.hu/2017/07/26/sorsoltak-a-serie-a-ban-a-crotone-ellen-kezd-a-milan/
Milanka2013:Viszont annak ellenére hogy mind a kettő gárdánál lesznek olyanok akik nem bevethetőek, azért ettől függetlenül, is szerintem az idegenben jó az X elvvel bőven elégedett lennék még egy pontnak is örülnék a -juve ellen, aztán utána meg az Inter ellen viszont ettől a meccstől függetlenül be kell vasalni a három pontot a merdák ellen.
A meccsről is írnék...ahogy olvasgatom soraitokat..lehet egyedül vagyok a gondolataimmal,de szerintem pont hogy hosszú idő után megint gigantikus tétje van a juve-milannak... ha nyerünk maradunk a merdák ill a lacijó nyakán ha kikapunk megint 7-8 pontra lesz a bl...ill ha nyerünk akkor adunk egy sanszot a napolinak is...szóval szerintem borzasztóan fontos lenne egy kimagaslóan jó eredmény ! Ezzel presszionálnánk a két elöttünk lévő brigádot is,tuti telecsokiznák a gatyót ha torinóban nyernénk.
A beküldéshez be kell jelentkezni.