bundy78:Előzetesen négy helyen várnak változást a hétközi mérkőzéshez képest. Calabria, Bonaventura, Biglia, Kalinic (sajnos...).
KÃváncsi leszek milyen nyomott hagyott a srácokban a londoni meccs,remélem harapós kedvükben lesznek és a dühüket a Chievon vezetik le egy 3-4 gólos gyÅ‘zelem formájában.
Lehet tudni valamit arról,hogy visszatérünk a 4-3-3-hoz és jönnek a pihenő emberek?
Bona és Calabria biztos kezd,de olvastam Kalinicról is,annak pedig nem örülnék;a veronaiak tuti,hogy betolják a buszt a kapujuk elé,ehhez pedig egy statikus Kalinic nem jó választás,inkább egy technikás Silva,aki ugyanúgy megtudja tartani a labdát,mint a horvát,de technikailag képzettebb,Ãgy tÅ‘le várható valami váratlan.
bundy78:Vasárnap a Chievo ellen négy változtatás várható a kezdÅ‘csapatban az Arsenal elleni tegnapi meccshez képest. A Sky szerint Gattuso a 4-3-3-as felállást fogja alkalmazni és Calabria, Biglia illetve Bonaventura is visszatér a kezdÅ‘csapatba, mÃg a középcsatár vélhetÅ‘en Kalinic lesz.
KÃváncsi leszek milyen nyomott hagyott a srácokban a londoni meccs,remélem harapós kedvükben lesznek és a dühüket a Chievon vezetik le egy 3-4 gólos gyÅ‘zelem formájában.
Lehet tudni valamit arról,hogy visszatérünk a 4-3-3-hoz és jönnek a pihenő emberek?
Bona és Calabria biztos kezd,de olvastam Kalinicról is,annak pedig nem örülnék;a veronaiak tuti,hogy betolják a buszt a kapujuk elé,ehhez pedig egy statikus Kalinic nem jó választás,inkább egy technikás Silva,aki ugyanúgy megtudja tartani a labdát,mint a horvát,de technikailag képzettebb,Ãgy tÅ‘le várható valami váratlan.
AC banan:Ráadásul az utolsó 13 meccsükből 10 bukó volt, 1 GY és 2 X. Cagliari ellen nyertek.
Szerintem nem lesz nehéz dolgunk... A Chievo elleni előző három meccsünket egyaránt megnyertük. 1-4, 3-1 és 1-3. Én most is hasonló eredményt várok. Nem hiszem, hogy ellenük szakadna meg a Serie-A-ban mutatott remek formánk.Tehát a győzelem kötelező!Sok sikert a srácoknak és FORZA AC MILAN!!
Milanka2013:Cutrone vagy Silva 100x jobb megoldás mint Kalinic. Csak erre gondoltam. Ha az olasz fáradt játsszon a portugál, de ne kelljen már többet látnom a horvát szerencsétlenkedését! Ha lőne 3 gólt akkor is ezt mondanám. Az elmúlt 10 év legrosszabb Milan játékosa! Semmi keresnivalója a kezdőben, egy primevera-st hamarabb játszatnék.
Stark !KirÃvó hiba ? Van 3 támadónk...kb. egyik sem tud gólt lÅ‘ni...max Cutrone...azért mert Silva jól szállt ve a múltkor....nekem tök mindegy ki van bent támadóvan...kaput úgysem talál...ha lehetne választani legyen Cutrone...de neki is pihennie kell.....
Milanka2013:Pasalic a végefelé már nem volt azért akkora tragédia, Bertolaccinak és Niangnak is akadt 1-2 jó mérkÅ‘zése, a horvát játékosnak eddig konkrétan maximum 2. Persze nem is kapott annyi lehetÅ‘séget, mint az elÅ‘bbiek, csak a teljesség kedvéért Ãrtam. Én inkább Matrihoz tudnám hasonlÃtani eddig.
Szerintem a nagy számok törvényében bÃzik Rino...elöbb utóbb a horvát is lÅ‘ gólt...vkinél jó lenne ha kinyilna a gólcsap,mert siralmasak vagyunk a kapu elött...Nem védeni akartam Kalinicet....egyébként sajnos az elmúlt 10 évben minimum 50 játékost ketudnék Ãrni akik szarabbak voltak a horvátnál...a teljesség igénye nélkül Mauri,Pasalic,Bertolacci,Niang....soroljam még ?
Milanka2013:Ja valaki, én tényleg utálom Kalinicet, nem is ez a jó szó rá, inkább hogy már nagyon sokszor bizonyÃtotta, hogy nem való a kezdÅ‘be. Illetve, hogy nem hiányzik ha nem játszik, ez mutatja a "minÅ‘séget, amit képvisel. Niangot sem bÃrtam, soha föl ne vegye ezt a mezt többet, de azért neki a hátáról több labda bepattant mint Kalinic lábfejérÅ‘l, Sztem ez is gáz de tény. Mindegy Silva és Cutrone kell( esetleg Borini), mert más nincs, de Å‘k össze is szokhatnának netán.
Szerintem a nagy számok törvényében bÃzik Rino...elöbb utóbb a horvát is lÅ‘ gólt...vkinél jó lenne ha kinyilna a gólcsap,mert siralmasak vagyunk a kapu elött...Nem védeni akartam Kalinicet....egyébként sajnos az elmúlt 10 évben minimum 50 játékost ketudnék Ãrni akik szarabbak voltak a horvátnál...a teljesség igénye nélkül Mauri,Pasalic,Bertolacci,Niang....soroljam még ?
AC banan:Kalinic és Romagnoli is kimaradt a nevezett keretbÅ‘l,ugyh valószÃnűleg marad a 4-3-3 (csatár hiányában), remélem Musacchio kezdeni fog és most én is Silvanak szavaznék bizalmat -bár ha nem kezd sztem akkor is fog játszani-.bundy78:Vasárnap a Chievo ellen négy változtatás várható a kezdÅ‘csapatban az Arsenal elleni tegnapi meccshez képest. A Sky szerint Gattuso a 4-3-3-as felállást fogja alkalmazni és Calabria, Biglia illetve Bonaventura is visszatér a kezdÅ‘csapatba, mÃg a középcsatár vélhetÅ‘en Kalinic lesz.
Bona és Calabria biztos kezd,de olvastam Kalinicról is,annak pedig nem örülnék;a veronaiak tuti,hogy betolják a buszt a kapujuk elé,ehhez pedig egy statikus Kalinic nem jó választás,inkább egy technikás Silva,aki ugyanúgy megtudja tartani a labdát,mint a horvát,de technikailag képzettebb,Ãgy tÅ‘le várható valami váratlan.MILAN: G. Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, R. Rodriguez - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Kalinic, Calhanoglu. [Sky](acmilan.hu facebook)Szóval valószÃnűleg a 4-3-3-at fogja preferálni Gennaro.
gumicsiga:Hát igen... a két kiesÅ‘ rendesen "felforgatta" a lehetséges kezdÅ‘t! Örülnék, hogyha tényleg Musacchio kezdene. Ráférne egy kis játék! Utoljára az Atalanta ellenében elvesztett találkozón szavazott neki bizalmat Gattuso. Egyébként Montella távozása óta, csak három mérkÅ‘zésen szerepelt, a Benevento, a Bologna és az elÅ‘bb emlÃtett Atalanta ellen.AC banan:Kalinic és Romagnoli is kimaradt a nevezett keretbÅ‘l,ugyh valószÃnűleg marad a 4-3-3 (csatár hiányában), remélem Musacchio kezdeni fog és most én is Silvanak szavaznék bizalmat -bár ha nem kezd sztem akkor is fog játszani-.bundy78:Vasárnap a Chievo ellen négy változtatás várható a kezdÅ‘csapatban az Arsenal elleni tegnapi meccshez képest. A Sky szerint Gattuso a 4-3-3-as felállást fogja alkalmazni és Calabria, Biglia illetve Bonaventura is visszatér a kezdÅ‘csapatba, mÃg a középcsatár vélhetÅ‘en Kalinic lesz.
Bona és Calabria biztos kezd,de olvastam Kalinicról is,annak pedig nem örülnék;a veronaiak tuti,hogy betolják a buszt a kapujuk elé,ehhez pedig egy statikus Kalinic nem jó választás,inkább egy technikás Silva,aki ugyanúgy megtudja tartani a labdát,mint a horvát,de technikailag képzettebb,Ãgy tÅ‘le várható valami váratlan.MILAN: G. Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, R. Rodriguez - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Kalinic, Calhanoglu. [Sky](acmilan.hu facebook)Szóval valószÃnűleg a 4-3-3-at fogja preferálni Gennaro.
gumicsiga:Van valami különösebb oka (sérülés...) a két játékos kimaradásának vagy egyszerűen csak pihentetés? Bár Kalinic-en nincs mit pihentetni a semmi teljesÃtményével :DAC banan:Kalinic és Romagnoli is kimaradt a nevezett keretbÅ‘l,ugyh valószÃnűleg marad a 4-3-3 (csatár hiányában), remélem Musacchio kezdeni fog és most én is Silvanak szavaznék bizalmat -bár ha nem kezd sztem akkor is fog játszani-.bundy78:Vasárnap a Chievo ellen négy változtatás várható a kezdÅ‘csapatban az Arsenal elleni tegnapi meccshez képest. A Sky szerint Gattuso a 4-3-3-as felállást fogja alkalmazni és Calabria, Biglia illetve Bonaventura is visszatér a kezdÅ‘csapatba, mÃg a középcsatár vélhetÅ‘en Kalinic lesz.
kissheva:Kilincs állÃtólag hisztizett, hogy nem Å‘ lesz a kezdÅ‘, erre a Mister kibaszta a keretbÅ‘l. Romagnolinál elÅ‘vigyázatosságból került ki, van valami enyhe izomproblémája vagy mi.gumicsiga:Van valami különösebb oka (sérülés...) a két játékos kimaradásának vagy egyszerűen csak pihentetés? Bár Kalinic-en nincs mit pihentetni a semmi teljesÃtményével :DAC banan:Kalinic és Romagnoli is kimaradt a nevezett keretbÅ‘l,ugyh valószÃnűleg marad a 4-3-3 (csatár hiányában), remélem Musacchio kezdeni fog és most én is Silvanak szavaznék bizalmat -bár ha nem kezd sztem akkor is fog játszani-.bundy78:Vasárnap a Chievo ellen négy változtatás várható a kezdÅ‘csapatban az Arsenal elleni tegnapi meccshez képest. A Sky szerint Gattuso a 4-3-3-as felállást fogja alkalmazni és Calabria, Biglia illetve Bonaventura is visszatér a kezdÅ‘csapatba, mÃg a középcsatár vélhetÅ‘en Kalinic lesz.
kissheva:"A #Gazzetta szerint Kalinic, miután megtudta, hogy nem fog kezdeni a Chievo ellen, a mai edzést mérsékelt és visszafogott tempóban végezte. Ezt látva Gattuso kirakta Å‘t a csapatból."Van valami különösebb oka (sérülés...) a két játékos kimaradásának vagy egyszerűen csak pihentetés? Bár Kalinic-en nincs mit pihentetni a semmi teljesÃtményével :D
A beküldéshez be kell jelentkezni.