bundy78:
Rakuzan:
Nehéz szavakat találni a meccs után...egyszerűen gyenge, szánalmas. Az égvilágon semmi szankcionálás nincs ennél a klubnál?! Elnéztük hónapokig Montella szerencsétlenkedését, de hát még az is jobb volt, mint ez...ilyen eredmények után maradhat tovább Gattuso? Mi értelme volt Å‘t kinevezni? A játékosokat mikor veszik végre elÅ‘? BÃzzunk valami szebb jövÅ‘ben...
Az a baj,hogy komoly edzÅ‘t nem tudunk elmozdÃtani legközelebb csak nyáron,nem Montellával kellett volna neki kezdeni ennek a szezonnak;már ott elkövettük a legnagyobb hibát,ennek a levét isszuk most és a szezon hátra lévÅ‘ részében.
Rá kell menni az Olasz Kupára,csak 5 meccset kell nyerni az EL-ért,a bajnokság és EL felejtős,esélyünk sincs egyik sorozatban sem.
Hát igen, utólag okosak vagyunk ezügyben. Bár én nyáron még megértettem, hogy kap egy esélyt Montella, de a vak is látta 1 hónap után, hogy semmi változás. Gattusot pedig az égvilágon semmi értelme nem volt felhozni a helyére.
Az a helyzet, hogy ez leginkább a vezetÅ‘ség hibája. Eszetlenül igazoltak (persze én is örültem, hogy végre hoztak játékosokat, de látjuk milyen teljesÃtményt nyújtanak), marasztalták Montellát, nem váltották le idÅ‘ben, leváltották a Primavera edzÅ‘jére. Nincs stabilizálva a pénzügyi helyzet (legalábbis a hÃrek alapján), úgyhogy már hajlok én is Expe véleményére, alkalmatlanok egy ekkora feladathoz.
Elküldve: 2017.12.17. 19:03
#