weedmoker:Nem megvédve Rinot....nem tudom...esetleg észre vetted-e,hogy erő csatárokat játszat akik lekötik,felőrölik az ellenfél védelmét,megtartják a lasztit... ehhez csak Cutrone és Kalinic jó....Silvát feleslegesen vettük meg úgy tűnik nem passzol a szerkezetbe.... Sajnálom a dolgot,de erről van szó szerintem...Silva 2. Csatárnak lenne jó,de ez esetben Suso v. Hakan kerülne ki a kezdőből...Rino őket nem veszi ki,és jól is teszi....sajnos Silva bár jó név,jó csatár áldozatul esett a szerkezetnek....ez van ! Nyáron fixen távozik,remélem nem nagy buktával....
Úgy néz ki megint Kalinicet fogja erőltetni Gattuso. Siralmas.
Milanka2013:Még ha működne a dolog, de könyörgöm, Kalinic "játéka" egyedül a Cagliari ellen volt kifizetődő. Leköti, felőrli Kalinic a védelmet? Egy labdát nem tud megtartani, ha valaki mellé lép már a szelétől elesik a horvát. Leggyengébb láncszemünk a csapatban jelenleg a középcsatárunk. Ez azért nettó emberhátrány, mivel még gólt se képes rúgni. Ki halott már olyanról, hogy egy gólképtelen csatár 20 fordulón át kezdő legyen?...Röhej. (és tudom hogy nem őt véded, de ennyi erővel bárki kezdhetne Kalinic helyén, Silva is, ha ugyanennyit nyujt az se lenne gond legalább nem csökkenne az ára...)weedmoker:Nem megvédve Rinot....nem tudom...esetleg észre vetted-e,hogy erő csatárokat játszat akik lekötik,felőrölik az ellenfél védelmét,megtartják a lasztit... ehhez csak Cutrone és Kalinic jó....Silvát feleslegesen vettük meg úgy tűnik nem passzol a szerkezetbe.... Sajnálom a dolgot,de erről van szó szerintem...Silva 2. Csatárnak lenne jó,de ez esetben Suso v. Hakan kerülne ki a kezdőből...Rino őket nem veszi ki,és jól is teszi....sajnos Silva bár jó név,jó csatár áldozatul esett a szerkezetnek....ez van ! Nyáron fixen távozik,remélem nem nagy buktával....
Milanka2013:Jogos,de akkor miért nem Cutrone kezd?Ő is simán lehozza Kalinic teljesítményét,sőt ő még rendesen oda is teszi magát,látszik rajta a Milan szív.weedmoker:Nem megvédve Rinot....nem tudom...esetleg észre vetted-e,hogy erő csatárokat játszat akik lekötik,felőrölik az ellenfél védelmét,megtartják a lasztit... ehhez csak Cutrone és Kalinic jó....Silvát feleslegesen vettük meg úgy tűnik nem passzol a szerkezetbe.... Sajnálom a dolgot,de erről van szó szerintem...Silva 2. Csatárnak lenne jó,de ez esetben Suso v. Hakan kerülne ki a kezdőből...Rino őket nem veszi ki,és jól is teszi....sajnos Silva bár jó név,jó csatár áldozatul esett a szerkezetnek....ez van ! Nyáron fixen távozik,remélem nem nagy buktával....
pampalini:Ha még a lehetőséget sem kapja meg, hogy szerezhetne gólokat Silva a "nagyobb" csapatok ellen? Az nem játéklehetőség, hogy "állj be fiam 5 percre a horvát helyére és váltsd meg a világot VAGY állj be és bekkeljük ki az eredményt". Abszurd elvárni tőle a jó teljesítményt úgy, hogy egész évben padozik. Nincs formában, nem élvezi a bizalmat, valószínűleg már a játékkedvét is elvettük, hiszen nem ez lett mondva szerintem neki, amikor idehoztuk.
Szerintem konkrétan csak azért kezd Kalinic, hogy fárasszon 50-60 percig, hogy aztán jöjjön automatikusan valaki (leginkább Cutrone) a helyére frissen gólt szerezni. A horvát valóban nem erős fizikailag de sokat mozog. Viszont akármennyire is szeretnénk a sorainkban tudni az új portugál csodagyereket, Silva nem az. Legalábbis Olaszországban nem, és nem is lesz. Szinte kizárólag sz.r-középsz.r ellenfelek ellen gólozott mindig is. Válogatottban is. Egyik csapat védekezése se közelíti meg a leghitványabb serieA-s csapatéét. Neki egy támadófocin alapuló bajnokságba kell játszani, 3 világklasszis tkp előtt. És akkor talán. Nálunk,ha lehetőséget kap, nagyon szorgalmasan próbálkozik, de sokszor még a sima összjátékot se érzi a félpályánál. Akármennyire is bosszantó a horvát góltalansága, a portugállal szemben valószínű én is őt favorizálnám,ha az edző helyében lennék. Mert ugye Cutrone nem játszhat egyfolytában. Tehát leginkább Mirabelliék hibája,hogy nincs 2 hasznos és "gólképes" csatár a keretben. Szerintem.
Íme a várható kezdő a holnapi meccsre a Sky és a Gazzetta szerint.
G. Donnarumma - Abate, Bonucci, Romagnoli, Calabria - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Kalinic, Calhanoglu
(acmilan.hu facebook)
Borini igazán megérdemelné, hogy a kezdő tizenegyben kapjon helyet. Szokásosan értetlenkedek, hogy Silva miért nem játszik az elejétől?
AC banan:Ha valaki jól meccsel a fiatal edzők közül,akkor az Oddo. Szerintem ezzel Gattuso is tisztában van, szóval nem lepne meg,ha megint a 2. félidőben nyúlna bele komolyabban a dolgokba.Íme a várható kezdő a holnapi meccsre a Sky és a Gazzetta szerint.
G. Donnarumma - Abate, Bonucci, Romagnoli, Calabria - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Kalinic, Calhanoglu
(acmilan.hu facebook)
Borini igazán megérdemelné, hogy a kezdő tizenegyben kapjon helyet. Szokásosan értetlenkedek, hogy Silva miért nem játszik az elejétől?
Rakuzan:Az a "még a lehetőséget se kapja meg", az konkrétan 556 perc. Majdnem 10 óra hossza. Ennyit töltött Silva a pályán a serie A -ban a transfermarkt szerint. Plussz 97 perc a kupában. Enny idő alatt 0 gól, 1 azaz egy assziszt,az is a kupában. Semmi több. Kalányos igaz,hogy kétszer ennyi időt kapott, de 4 gól 4 gólpassz a mérlege. Ez sem fényes átlag, de jobb,mint a portugálé. Persze,hogy szeretnénk mi is egy mini CR-t magunknak,de a tények makacs dolgok.pampalini:Ha még a lehetőséget sem kapja meg, hogy szerezhetne gólokat Silva a "nagyobb" csapatok ellen? Az nem játéklehetőség, hogy "állj be fiam 5 percre a horvát helyére és váltsd meg a világot VAGY állj be és bekkeljük ki az eredményt". Abszurd elvárni tőle a jó teljesítményt úgy, hogy egész évben padozik. Nincs formában, nem élvezi a bizalmat, valószínűleg már a játékkedvét is elvettük, hiszen nem ez lett mondva szerintem neki, amikor idehoztuk.
Szerintem konkrétan csak azért kezd Kalinic, hogy fárasszon 50-60 percig, hogy aztán jöjjön automatikusan valaki (leginkább Cutrone) a helyére frissen gólt szerezni. A horvát valóban nem erős fizikailag de sokat mozog. Viszont akármennyire is szeretnénk a sorainkban tudni az új portugál csodagyereket, Silva nem az. Legalábbis Olaszországban nem, és nem is lesz. Szinte kizárólag sz.r-középsz.r ellenfelek ellen gólozott mindig is. Válogatottban is. Egyik csapat védekezése se közelíti meg a leghitványabb serieA-s csapatéét. Neki egy támadófocin alapuló bajnokságba kell játszani, 3 világklasszis tkp előtt. És akkor talán. Nálunk,ha lehetőséget kap, nagyon szorgalmasan próbálkozik, de sokszor még a sima összjátékot se érzi a félpályánál. Akármennyire is bosszantó a horvát góltalansága, a portugállal szemben valószínű én is őt favorizálnám,ha az edző helyében lennék. Mert ugye Cutrone nem játszhat egyfolytában. Tehát leginkább Mirabelliék hibája,hogy nincs 2 hasznos és "gólképes" csatár a keretben. Szerintem.Félreértés ne essék, én se tudom mire lenne képes Silva, mivel nem igen láttuk játszani. Viszont Kalinicnél csak hasznosabb lehet. Silva is kifárasztaná legalább ennyire a védelmet. Azt, hogy nem fekszik Silvának a Serie A, nem tudhatjuk. Nem láttuk huzamosabb ideig játszani, úgyhogy én ezt nem vonnám le elhamarkodottan.Én bevallom, nagyon Kalinic-ellenes vagyok. Nem azért, mert nem tartom jó játékosnak, egy másik rendszerben biztosan jobban teljesítene, de egyedül ő nagyon kevés. Kidobtunk érte 30 millió eurót (Silváért meg 40-et), erőltetjük orrba-szájba, de semmit nem kamatoztat sajnos. Itt meg is jegyezném, hogy igazad van, elővehető ezért bőven a Mirabelli, Fassone duó.Akkor inkább néznénk egy Primaverás játékát, az kevésbé lenne bosszantó.A mérkőzéshez hozzászólva: régen írtam le ilyet, de győzelmet várok a csapattól. :)
Rakuzan:Eleve a Montellás időszakot kivehetjük a statból. A következetlenséggel teli Montella-éra állandóság hiányával és a taktika lebutításával volt fűszerezve. Torz képet kapnánk a játékosokról, ha azt figyelembe vennénk. Nemrég indult egy új időszámítás. Gattuso irányítása alatt Silva még nem lépett pályára kezdőként, viszont a legutóbbi meccsén már láthattuk, hogy nagyon jól mozgott. Valószínűleg rá is jó hatással volt Gennaro és könnyen előfordulhat, hogy egyre nagyobb szerepet szán majd neki is a gépezetben.
pampalini ez a statisztika azért úgy lenne teljes, ha figyelembe vennénk, hányszor jött csereként Silva és kapta az előbb írt utasításokat. Így már mindjárt más az az 556 perc, ugye? :) Továbbá, azért azok olyan gólok is voltak, ha Silva, vagy más van ott, nagy valószínűséggel (!) ő is berúgja.Igen, valami oka biztos van, hogy nem játszatja immáron 2 edzőnk se a portugált. Ezt is megfogalmaztam már korábban én is, hogy ez nem csak egyoldalú Silva utálat lehet. Kíváncsi lennék mi lenne, ha 4-5 mérkőzésen kezdene a portugál és játszhatna is normálisan. Valószínűleg semmi, de inkább ő vergődjön, mint Kalinic... :DNekem aztán nem lesz probléma, ha eladjuk és hozunk egy értelmes csatárt a helyére, engem mindössze ez a Kalinic mánia készít ki teljesen. Semmi olyat nem látok, amit ne tudna hozni akár Silva, akár egy ifi játékos. Azért Silvát emlegeti mindenki, mivel ő lett hozva majdnem 40 milláért. Gyakorlatilag bárki játszhatna Kalinic helyén, nem lennénk hátrébb vele.
A beküldéshez be kell jelentkezni.