paulinho:Ami feltűnt, hogy nem egyszer futottak teljesen ugyanarra a helyre Cutronéval, gyakorlatilag egymást akadályozva. Mentségére legyen mondva, hogy kevés használható labdát kapott, ha viszont kapott, rendre belebukott az 1-1ekbe. Ennek ellenére a gólpassza szép volt. Sokan elvakultan látják és követelik mindenáron kezdőbe mindig, de nekem is vegyes érzésem van vele kapcsolatban. Mindenesetre ne temessük még.
Nem láttam a mecset,de sajna mindent elmond hogy Silva nem tudott gólt löni,nagyon sajnálom mert kicsit az új Shevat láttam benne.Nagyon szimpi a srác,de fájó szivel azt kell mondanom nem való neki a Serie A.Az elválás mindenkinek jobb lessz,az ő karrierje valószinü Spanyól vagy Angól bajnokságban még jó lehet,nem tehetségtelen a srác az biztos,de szerintem mindenkinek jobb lessz ha eladjuk.
Deeo:Nem csak a "meg nem értés" a probléma. Sajnos a tegnapi meccsből nekem is az jött le, hogy Silva egyszerűen lassú a seria a-hoz - futó sebességben és gondolkodásban is. Szinte minden meccset láttam eddig, de még nem jöttem rá, hogy mi a portugál erőssége? Mi az amiben átlagon felüli? Mi az ami megért 40 milliót?paulinho:Ami feltűnt, hogy nem egyszer futottak teljesen ugyanarra a helyre Cutronéval, gyakorlatilag egymást akadályozva. Mentségére legyen mondva, hogy kevés használható labdát kapott, ha viszont kapott, rendre belebukott az 1-1ekbe. Ennek ellenére a gólpassza szép volt. Sokan elvakultan látják és követelik mindenáron kezdőbe mindig, de nekem is vegyes érzésem van vele kapcsolatban. Mindenesetre ne temessük még.
Nem láttam a mecset,de sajna mindent elmond hogy Silva nem tudott gólt löni,nagyon sajnálom mert kicsit az új Shevat láttam benne.Nagyon szimpi a srác,de fájó szivel azt kell mondanom nem való neki a Serie A.Az elválás mindenkinek jobb lessz,az ő karrierje valószinü Spanyól vagy Angól bajnokságban még jó lehet,nem tehetségtelen a srác az biztos,de szerintem mindenkinek jobb lessz ha eladjuk.
Rakuzan:Valóban a többség a kezdőbe követelte őt - én inkább a Kalinic + egy fiatal csatárduó híve voltam/vagyok. Persze a horvát formáját tekintve is érthető, hogy miért bíztak/bíznak sokan egy 40 milliós csatárban. Ami viszont tényleg aggasztó, hogy annyi lehetőséget kapott már szerintem, hogy legalább megcsillantson valamit az erényeiből. Ezt úgy is lehet, hogyha mellette bűn rosszul játszik... csak vennénk észre, hogy gyors, mint Pato volt, vagy jó lövő, mint Adriano, vagy robbanékony, mint Pippo, tank, mint Jancker - jó, ez kapásból látszik, hogy nem...stb. Mindegyik játékosnak komoly hiányosságai voltak amellett, hogy egy bizonyos területen meg bőven az átlag feletti képességekkel rendelkeztek, ami 3-4 meccs alatt biztosan kiderült az esetükben.
Elég nagy fordulatot vett Silva megítélése. Eddig ment a sírás, hogy miért nem játszik, most meg már adnátok el, mert nem neki való a Serie A. :')Én még várnék a megítélésével, de tény, nehéz úgy formába jönni (maradni), hogy hol játszol, hol nem, nem érzed az edző bizalmát, Kalinicet favorizálják helyetted. Ahogy az is tény, hogy eddig nem hozza az elvártakat (40m euró azért nem kevés).Cutrone jelenleg jobb formában van, valamint ő kihajtja a belét a csapatért. Abszolút megérdemli a bizalmat.
AC banan:Tartom a gondolatmenetet én is. Belotti tipikus egy szezonos játékos volt, aki soha nem fogja tudni megismételni a tavaly tőle látottakat. Aubameyang egy kicsit más tészta, hiszen idén is sikeresen zörgeti hálókat a Bundesligában, viszont amellett nem szabad elmennünk, hogy ma holnap 29 éves a gaboni játékos, s ő már nem igen fog sok jó szezont lehúzni. André Silva kicsit megszenvedi az erős olasz védelmeket,nem nagyon tudja magát átjátszani, amihez azért hozzátehetjük, hogy fizikumban sem egy Ibra, no meg a korábbi tapasztalatai a portugál bajnokságból is igen amatőrök szerintem, mert a portugál bajnokság csapatainak védekezési stílusait megnézve jócskán elmaradnak az oasz szinthez képest, amiért van mit behozni tudásilag Andrénak, az olasz csatárokhoz képest. Szerintem egy bő szezon kell neki, mire aklimatizálódik az olasz labdarúgáshoz. De idővel egyértelműen be fog szerintem válni a fiatal portugál támadó.
André Silvában én eleinte nem bíztam. (Ahogy korábban írtam; szerintem ő nem a mi emberünk.)DE, az EL-be mutatott teljesítménye engem meggyőzött. És egyet értek azokkal akik szerint folyamatos játéklehetőségre van szüksége.És visszagondolva szerintem sokkal jobban jártunk vele, mint a 100 milliós Belottival vagy Aubameyanggal!
A beküldéshez be kell jelentkezni.