szucsi82:Az Atalanta egy nagyon komoly falat lesz a csapatnak, kÃváncsi leszek rá nagyon. Csak nehogy Cristante és Petagna elintézze a csapatot...:) Sajnos egy lötyögÅ‘s, karácsonyi X-re számÃtok.
Szombat 18:00-kor játssza idei utolsó bajnokiját csapatunk.
Jó lenne győzelemmel készülni a szerdai derbire bár finoman fogalmazva is elég gyenge a csapat mostani formája.
Eddig kétszer kaptunk ki otthon.Egyszer a Juventus és egyszer a Romanak sikerült nyernie Milánóban.Mellette 4 győzelem és 2 döntetlen a hazai mérlegünk.
Az Atalanta idegenben 1 győzelem 3 döntetlen és 4 vereséggel áll a bajnokságban.Viszont az egyetlen győzelmét pont a legutóbbi idegenbeli meccsükön szerezték meg Genoa ellen.Ráadásul ha minden sorozatot nézünk az Atalanta 7 mérkőzése nem kapott ki.Szóval nagyon jó formában vannak.
Előző 3 szezonban még csak gólt sem sikerült hazai pályán rúgni nekik.Kettő 0-0 és egy 0-1.
Mai olasz oldalak ezeket a kezdőket várják :
Milan : Donnarumma-Rodriguez,Bonucci,Zapate,Abate-Bonaventura,Montolivo,Kessie-Calhanoglu,Kalinic,Borini
Atalanta : Berisha-Masiello,Caldara,Toloi-Spinazzola,Freuler,Cristante,Hateboer-Ilicic-Gomez,Petagna
szucsi82:Nem ez lesz az idei utolsó bajnoki meccs,30-án 12.30-kor még játszunk idegenben a Fiorentinával.
Jó lenne győzelemmel készülni a szerdai derbire bár finoman fogalmazva is elég gyenge a csapat mostani formája.
Eddig kétszer kaptunk ki otthon.Egyszer a Juventus és egyszer a Romanak sikerült nyernie Milánóban.Mellette 4 győzelem és 2 döntetlen a hazai mérlegünk.
Az Atalanta idegenben 1 győzelem 3 döntetlen és 4 vereséggel áll a bajnokságban.Viszont az egyetlen győzelmét pont a legutóbbi idegenbeli meccsükön szerezték meg Genoa ellen.Ráadásul ha minden sorozatot nézünk az Atalanta 7 mérkőzése nem kapott ki.Szóval nagyon jó formában vannak.
Előző 3 szezonban még csak gólt sem sikerült hazai pályán rúgni nekik.Kettő 0-0 és egy 0-1.
Milan : Donnarumma-Rodriguez,Bonucci,Zapate,Abate-Bonaventura,Montolivo,Kessie-Calhanoglu,Kalinic,Borini
Atalanta : Berisha-Masiello,Caldara,Toloi-Spinazzola,Freuler,Cristante,Hateboer-Ilicic-Gomez,Petagna
trojashow:Zapata se sokkal jobb,Petagna egy párszor meg fogja forgatni rendesen.
Boriniröl 2,5 golt kaptunk legutòbb,de csak igy tovåbb. Kalinic fix kezdö csatårunk ugy, hogy nem rug gòlt. El sem tudom képzelni mi lesz,he végre. betalål a kapuba. Abate?
szucsi82:Nem Calhanoglu kezd, hanem Cutrone!
gumicsiga:Nem Borini személyével van problémám, idén az egyik legjobban teljesÃtÅ‘ (akarásban mindenképp) játékosunk.Rakuzan:Suso nincs, viszont Borini adta a legtöbb gólpaszt,ugyh sztem ez most a legerÅ‘sebb kezdÅ‘nk.
Kalinic hogy a fenébe ragadt meg ennyire a kezdÅ‘be? Borini, Cutrone a két szél, kÃváncsi leszek mi lesz ebbÅ‘l már megint... :D Már csak nevetni tudok ezen.
gumicsiga:Persze én már a legelején mondtam, hogy szarul van összerakva de hogy Gattuso nem edző az is tuti...
Itt nem az edzÅ‘ a probléma, nem lehet ennél leragadni... Ez egy szarul összerakott keret szÃv nélküli és mélyponton lévÅ‘ játékosokkal, ebbÅ‘l nem fognak várat épÃteni. Tavaly kb kölcsön játékosokból jobb csapatot épÃtett Galliani, mint 200M€-ból Mirabelliék.
gumicsiga:Mercato ide vagy oda, az biztos hogy ehhez a kerethez nem ez a legalkalmasabb taktika és összeállÃtás.
Itt nem az edzÅ‘ a probléma, nem lehet ennél leragadni... Ez egy szarul összerakott keret szÃv nélküli és mélyponton lévÅ‘ játékosokkal, ebbÅ‘l nem fognak várat épÃteni. Tavaly kb kölcsön játékosokból jobb csapatot épÃtett Galliani, mint 200M€-ból Mirabelliék.
Tibo:Gattuso vajon meddig tartja az arcát ehhez a vállalhatatlan semmihez? Kellene egy újraindÃtást csinálni a szervereken. Újévet új edzÅ‘vel és új vezetÅ‘séggel kellene kezdeni, akkor talán lenne remény valamire hogy elinduljon. Fassone, Mirabelli, Gattuso is megbukott, mehetnek amerre látnak. Komolyan Seria B se lepne meg jövÅ‘re.....senkit nem tudunk megverni....
A rohadt életbe nem lehet egy normális edzőt leigazolni....
Tibo:Cristante sztem már akkor is jó játékos volt amikor eladtuk, de én Petangat sokkal jobban bánom..gumicsiga:Persze én már a legelején mondtam, hogy szarul van összerakva de hogy Gattuso nem edző az is tuti...
Itt nem az edzÅ‘ a probléma, nem lehet ennél leragadni... Ez egy szarul összerakott keret szÃv nélküli és mélyponton lévÅ‘ játékosokkal, ebbÅ‘l nem fognak várat épÃteni. Tavaly kb kölcsön játékosokból jobb csapatot épÃtett Galliani, mint 200M€-ból Mirabelliék.Elég megnézni Gasperinit mit csinált Cristanteból...
A beküldéshez be kell jelentkezni.