trojashow:Gattuso és Abate nem szar...de Kalinicet se szaroznám bár tény gyengébb mint vártuk,de ki nem az... ezen felül ha nem tévedek Suso fan vagy...nos az egyetlen felállás ahol a spanyolnak helye van az a 433... a többivel egyetértek :)
Nekivågunk ugyanazzal a szarral a tavaszi fordulònak. 433,Gattuso,Kalinic,Abate...,hihetetlen.
Experteureka:Igen, a tudása miatt. Biztos valami nagyon durva dolgot tud a vezetőségről, amivel sakkban tudja őket tartani és folyamatos játéklehetőséget tud magának kicsikarni. Más oka nem nagyon lehet. Az egy dolog, hogy mi itt szidjuk, oké, nem látja senki. De, hogy folyamatosan az egész stadion füttykoncertje kísérmi mikor beáll, vagy lecserélik, az jelzés értékű kéne, hogy legyen, és nem annyival kéne elintézni, hogy "Kalinic nem érdemli meg, hogy kifütyüljék, a közönségnek támogatnia kellene".
Én sem értek egyet a szarozással, én inkább fosnak mondanám. Gattuso kivétel ez alól, ő ennyire képes, kevés a feladathoz (bár megjegyzem, hogy a jelenlegi helyzetben ezt a megalázott csapatot nem sok edző tudná kimozdítani a holtpontról).
Kalinic eleve Montella fassága, ő akarta. Nekem igazából semmilyen elvárásom nem volt vele szemben, harmadik csatárnak érkezett, elsővé vált. Valószínüleg a tudása miatt.
bundy78:Vagy mi lenne ha beépítenénk a 40 milliós Silva-t a kezdőbe végre....0 rúgott góltól (Kalinic) azért többet tudna hozni. De jogos, ma a horvát is kellett a győzelemhez, de ettől függetlenül az egész éves teljesítménye egyenlő a nullával.
Ez elég nyögvenyelősre sikerült,de most már kijelenthető,hogy látszik Gatta keze munkája a csapaton;van akarás,hajtás,küzdés.
Calhanoglu is kezd formába lendülni,Conti visszajön Suso mögé és akkor még akármi is lehet ebből!:)))
Elől kellene már csak felrázni Kalinicet,ha már őt erőltetjük,bár ma küzdött rendesen,úgyhogy nem bántom ma.
A beküldéshez be kell jelentkezni.