Stark:
Ezen is túl vagyunk. A végére egész élvezetes mérkőzés lett. A cserék jól szálltak be, külön jó hogy Bakayoko kezdi felvenni a ritmust.
Tomori állapotáról valami hír? Remélem max a Spezia elleni bajnokit hagyja ki. Nagyon fájó lenne ha Kjaer után a másik kezdő közép védőnk is kidőlne a sorból. Lehet végül muszáj lesz Botman játékjogáért zsebbe nyúlni.
Rebic egyelőre csak dagonyázott, látszik a meccs hiány.
Hétfőn jöhet a Spezia, utána pedig két fontos rangadó. A formánk egész jó, ha jól sikerül a Spezia elleni kitérő akkor nagy reményekkel várom az előttünk álló feladatokat. Izgalmas lesz ez a január.
UI: eddig nem nagyon mozgunk a piacon, pedig hüvelyk Matyi helyett nagyon kellene egy valamirevaló irányító. Felháborító, hogy Diaz a 10es a csapatban. A kieső jelölteket kivéve mindenkinek kreatívabb, jobb irányítója van mint nekünk…Merem állítani, hogy folyamatos játéklehetőség mellett Maldini hasznosabb lenne. Legalább nem lehetne annyira könnyen elvenni tőle a labdát. Diaz testi ereje egy harmatos lepkefinggal vetekszik.
Off: Ha jól hallottam Coronat 3 M-ért vette meg a Sevilla, aki megoldotta volna a jobb szélső gondunkat (és velünk is szóba volt hozva nyáron), szóval nem tudom miért gondolod hogy ha kiesik egy védő akkor nem egy olyat hozunk akitől szabadulni akar a csapata ahelyett, akihez foggal-körömmel ragaszkodik és nagyon zsebbenyúlós is lenne.
On: A meccshez. Az első félidő minősíthetetlen volt, oké hogy sok a hiányzó, de azért ez nem az Inter volt. Ha a Genoa ellen is kevés némelyik játékosunk (konkrétan az első félidőben ha nem is kiütéssel, de pontozással jobb volt a Genoa), akkor azoknak nincs keresni valójuk az első csapatban (Rebic felmentve, túl sokat hagyott ki).
Pozitívum hogy nyertünk és amikor a kezdő (közeli) csapat volt fent, akkor azért látszott a különbség. Tomori ússza meg (meglepő módon izomsérülésnek tűnt a dolog, az meg ugye nálunk természetesebb mint a nátha...). Tonali és Theo nagyot ment (kár hogy egy ilyen ellenfél ellen is nekik meg kellett szakadniuk) és a cserék is jók voltak. Külön jár nálam a pacsi Leao-nak, aki ilyen látványosan beismerte hogy az csak egy lecsúszott beadás volt. Sokan ezt nem tették volna meg, ezért jár neki a tiszteletem.
Elküldve: 2022.01.14. 12:34
#