ACM_GRA:Az lett... Sose értem ezek miért kellenek, általában pont fordÃtva sül el a meccs.
Valamiért gálát érzek. Gólzáporos meccsre számÃtok, ezennel a mi javunkra! Persze tudom, jó kis csapat a vendég együttes, képesek meglepetésekre. Nem is szeretném lebecsülni Å‘ket, ám az Atletico elleni kulcsfontosságú gyÅ‘zelem talán még nagyobb önbizalmat adhat a srácoknak. A tavalyi csúfos eredmeny most nem fog megismetlÅ‘dni, ugyanis remélhetÅ‘leg nyerni fogunk!ui: KÃváncsi leszek Messiásra, gondolom újra esélyt ad neki Pioli.
Muad-dib:Csatlakozom. A sas ráadásul nekünk mumus csapat, kétszer annyira kellene koncentrálni ellenük, mint egy Róma ellen... hányinger, még helyzetünk sem volt. Nincs olyan játékosunk (csatárunk) aki megnyerné nekünk ezeket a meccseket.ACM_GRA:Az lett... Sose értem ezek miért kellenek, általában pont fordÃtva sül el a meccs.
Valamiért gálát érzek. Gólzáporos meccsre számÃtok, ezennel a mi javunkra! Persze tudom, jó kis csapat a vendég együttes, képesek meglepetésekre. Nem is szeretném lebecsülni Å‘ket, ám az Atletico elleni kulcsfontosságú gyÅ‘zelem talán még nagyobb önbizalmat adhat a srácoknak. A tavalyi csúfos eredmeny most nem fog megismetlÅ‘dni, ugyanis remélhetÅ‘leg nyerni fogunk!ui: KÃváncsi leszek Messiásra, gondolom újra esélyt ad neki Pioli.
Muad-dib: Sajnálom, azt éreztem és gondoltam hogy az Atletico legyőzése után "simán" nyerünk otthon. (pláne, hogy ez a Sassuolo olykor egy Cagliari ellen is bajban van.)
A meccsrÅ‘l: AmÃg el nem adta Bakayoko jól játszottunk, vezettünk is. Aztán mintha lehúzták volna a rolót. Jött is az egyenlÃtÅ‘ találat majd a fordÃtás. RemélhetÅ‘leg hozzuk a soron következÅ‘ meccseket.
Lacinho:Én is Ãgy gondolom, nem kell egybÅ‘l temetni megint a csapatot...ez a keret (még) nem alkalmas kétfrontos helytálláshoz. A hétközi Atlético gyÅ‘zelemnek most látta kárát a csapat. Fölösleges több szót pazarolni erre a mérkÅ‘zésre, a következÅ‘ket kell jobban megnyomni.
Nincs mélyesés... Egyszerűen sok a sérült és sok nekünk a heti 2 meccs... 2 vereségünk van 1 a válogatott szünet után 1 a bl után... Ma fejben dőlt el mert az első golig nagyon jok voltunk de utánna mintha megzavartak volna es nem tudtunk vissszajönni. Pellegri sajnos nem fog segiteni... Bekell huzni a genoa es a salernita elleni meccseket jovoheten aztán meglátjuk a többit... Kár de a sassoulo egész héten pihent ránk.
Lacinho:Sok a sérült? Ma a leggyengébb rész a középpálya volt, ott egy sérült sincs.
Nincs mélyesés... Egyszerűen sok a sérült és sok nekünk a heti 2 meccs... 2 vereségünk van 1 a válogatott szünet után 1 a bl után... Ma fejben dőlt el mert az első golig nagyon jok voltunk de utánna mintha megzavartak volna es nem tudtunk vissszajönni. Pellegri sajnos nem fog segiteni... Bekell huzni a genoa es a salernita elleni meccseket jovoheten aztán meglátjuk a többit... Kár de a sassoulo egész héten pihent ránk.
A beküldéshez be kell jelentkezni.