Lacinho:Milenkovic piroslapos eltiltását tölti, míg Nastasic, Maleh és Kokorin sérülésből lábadozik. Viszont Vlahovic kivételével senkinek sem megy góllövés a liláknál, ami remélhetőleg ma is így marad. Szerintem 1-0-ra megnyerjük!
Kicsit tartok a meccstől. Nehéz belerázodni a szünet után mindig... Remélem nem megy rá az első félidő. Reméljük a fiorentina is adott pár válogatottat...
rossonero01:Teljesen igazad van. Gabbiát csak azért vettem elő, mert pont ezeken a meccseken játszhatná be magát vki, ha tehetséges és fejben is elég erős (ami egy védőnél alap követelmény)Ha elővesszük Gabbiát akinek szerencsétlennek alig van perc a lábában, akkor vegyük elő a belga futóbolondot is meg Diazt is, meg Ibrát az első félidei hulla gyenge produktumuk miatt. Theot meg nyakon b.sznám ezekért a felesleges tizenhatos előtti cselezgetéseiért. És akkor Messias, Florenzi, Zsiru + a román játékáról nem is beszéltünk...
Stark:Ibra tapsot? Ennyi helyzetből szerintem ez volt a minimum. Egy jó formában lévő csatár már az első félidőben többet is lőhetett volna. Most tényleg egy Bonaventura asszisztra tapsoljak?
Válogatott szünet után mindig katasztrófák vagyunk.Tata, Gabbia, Messias, Salemakers Serie B szint továbbra is.Lesérült Tomori, Leao.Ajándékoztunk 2 gólt megint, mi a fenét gondolt Gabbia és Theo is? A jó ég tudja.Egyedül Ibra érdemel a mai nap után tapsot. Szép volt.Válogatott szünet után mindig szarok vagyunk. Pedig már elhittem 3-2 után hogy még lehet x. Kösz Theo.
A beküldéshez be kell jelentkezni.