Rossoneri1978:Valahogy nekem is rossz érzésem van a meccs miatt. Kvalitásokban erősebb a sinter, és ez szerintem ma ki fog ütközni. Leginkább az elmúlt meccseken mutatott játék miatt aggódok, és ami elég volt egy Torino vagy Bologna ellen, az a merda ellen édeskevés lesz. Bízom benne, hogy ma a csapat a szebbik arcát fogja mutatni, és a Roma elleni meccshez hasonló játékkal rukkolnak elő. Én elégedett lennék ma egy x-szel is, bármilyen hülyén is hangzik ez egy derby előtt.
Tartok ettől a meccstől, az inter ellen régen ment jól utoljára…
szucsi82:Tudom, hogy Theo a kozellenseg, de egy normalis csapat szintu vedekezes igy mukodik :) Plane, hogy Kessie gyarkolatilag semmit nem tesz hozza a tamadasokhoz.Tomori,Kjaer páros jó lesz ma is.Szélen lehet nehezebb a helyzetünk de Kessie besegít majd mind a két oldalra védekezésben.Amúgy is ő szokott menni Theo mellé amikor van mert tudja ,h simán át tudják játszani.Tonali jól osztogat a kp-n.Örülnék ha Diaz formában lenne és tudná vállalni kezdőként a meccset.Leao szinte minden meccsen jó.Rendre megtudja nyerni az 1-1 elleni szitukat plusz emellett gyors is.Ibra remélem fejben összeszedi magát.Piros lap nem nagyon kéne a meccsen.Meg 11est is jó lenne elkerülni ,h fújjanak ellenünk.Szerintem vagyunk annyira jók mint legutóbb amikor vertük őket.Sőt talán még jobbak is.Forza Milan
Dio:
Az a legszebb az egészben, hogy Calhanoglu elhiszi magáról hogy ő valaki, ő letette a névjegyét, mindkét csapat színében szerzett gólt a derbyken, ez már nem akármi. Majd valaki szóljon már neki hogy köze sincs és soha nem is lesz egyik nagy elődhöz sem, akármelyik oldalon. Örüljön magának, mi pedig annak hogy szögletet még mindig nem tud beadni, de hogy ne csak szidjuk a nyomorultat, nagyon látszott rajta hogy ma meg akarja mutatni. Ezt most éppen az a Calhanoglu volt, akinek van kedve focizni, hogy aztán hónapokra eltűnhessen.Mindez persze nem történhetett volna meg két ember nélkül, az egyik a magát valami rettentő nagy világsztárnak képzelő, de mostanában ennek pont az ellenkezőjét mutató Kessie, a másik pedig az ostoba Doveri plusz a varos kisbarátai. Az, hogy egy derby legelején benyitok egy ilyen ítélettel, ahol először kézzel húzzák vissza, majd belépnek Kessié elé és még ő ellen ítéljenek... Hát több mint erős, na... De ettől függetlenül - ez most kicsit perverznek hangzik - örültem hogy befújták. Nem szeretem, ha valaki nincs tisztában azzal hogy milyen klubban játszik és hogy mit mutat egy klub felé, hogyan kéne viselkednie. Engem csak megerősítenek az ilyen történések abban, hogy ez az ember nem érdemel 8 millás fizetést. Nem egyszer bizonyítja ezt idén. Mégis mi a fenéért kellett két emberrel a nyakán elindulni a kapunk felé? Ezt magyarázza már meg valaki.. Megint egy teljesen eszetlen megmozdulás miatt hozta bajba saját csapatát. Sokadszor írom már le, hogy nálam már rég a lelátón ülne. Minek játszatjuk, ha hosszútávon úgy sem vele számolunk? Lehet, hogy csak én látom így, de nálam nem kihagyhatatlan, sőt..
Anselmo:Nagyon egyetértek veled a taktikai dologban. Pár szurkolótárs írta a cseréknél, hogy egyszerűen nem értik ezeket a cseréket, mondom én igen. :D Egyedül Tonali lehozatalát nem értettem (lehet ő fáradtabb volt?), én Keszit hoztam volna le, és Beni ugyanúgy be. Meg írták, hogy miért Dikazt hozza le, és nem Kruninhot. Mondom Dikaz 100%, hogy nem bírt többet, és nem biztos, hogy középen jobban ment volna most neki. Mert jobb szélen nem volt olyan jó. De ezt én még mindig annak tudom be, hogy nincs teljesen formában. No majd a válogatott szünet után. :)
Az Inter szurkolók rettentően csalódottak az eredmény miatt, és azt gondolom, hogy tehetik is. Ezt a Milant tegnap nagyon könnyű lett volna elkapni, mert a nagy akarások és derbi feszültségen kívül a legkevésbé sem volt legyőzhetetlen. Nekünk ez rengeteget ért most, főleg a Napoli döntetlenje után, olyan mintha semmi sem változott volna. Azért pár érdekesebb gondolat:Nagyon izgalmas volt ez a formabontó, inverz taktikai elem, amit Pioli bedobott. A TV-s szakértők szerint csak véletlen, meg későn kapcsolt a Milan, stb... azért ez ennél sokkal ötletesebb. Egyfelől persze Inzaghi is elszámította magát, Pioli laposra verte őt taktikailag. A csapata fizikailag nem bírta tovább, és ha még 5 percet tart a meccs, akkor ezt megnyerjük. Pioli viszont nagyon komolyat húzott azzal, hogy a fizikailag gyengébb, fáradtabb sort kezdette (Leao, Krunic, Diaz, Ballo), majd a második félidő közepén a fáradó Interre ráeresztette azokat, akikről tudni lehet, hogy fizikailag, mozgékonyságban és futásban szét fogják kapni az Intert (Rebic, Saelemaekers, Kalulu, Bennacer). Ez sokkal nagyobb húzás volt, mint az átlagnéző gondolná, igazi "game changer", az Internek onnantól kezdve gyakorlatilag vége volt. Merész dolog volt, és 2 cm-en múlott, hogy nem hozott végül 3 pontot. Megjegyzem, nem csodálom, hogy a belga nem passzolt Kessiének annál a helyzetnél, és inkább előtte maga...Mert amit Kessié művelt, az botrányos. Most a kihagyott ajtó-ablak ziccer és (butaságból) összehozott 11-es egy dolog. Ez nem 8 millió euró. De nem is 5 millió. Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy elmegy. A játszatása is inkább annak szólhat, hogy pihentesse általa Pioli a többieket. A lényeg, hogy ettől függetlenül remekül meccselt Pioli, az eredmény pont olyan, ami nekünk most pazar ebben a helyzetben, nincs egy szavam sem.
A beküldéshez be kell jelentkezni.