Anselmo:
Nyerni kell, mert a Juvét leszámítva mindenkivel szemben lépéshátrányba kerülnénk.
norberto012:Kb mindenhol azt irjak, Kruninho kezd bennacer helyettA Milan hétfő este az első tétmérkőzését fogja játszani a 2021/2022-es idényben. A piros-feketék a Sampdoria otthonába látogatnak az olasz bajnokság első fordulójának zárómérkőzésén. Forza Milan!Várható kezdőcsapat: Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Diaz, Leao - Giroud.
Anselmo:Lépéshátrányba kerülünk? :) ne már egy forduló ment le eddig, akkor ezek szerint a Juve a következő 37 fordulóban már csak kapaszkodhat az élbolyhoz? :D
Az Inter imponáló volt, nyert a Lazio, a Roma, a Napoli szinte egész meccses emberhátrányban is 2 góllal, és persze az Atalanta is. Nyerni kell, mert a Juvét leszámítva mindenkivel szemben lépéshátrányba kerülnénk. Kíváncsi vagyok, mire lesz képes a csapat holnap. Szerintem nagyon tricky game lesz ez, mert újra nézők előtt lehet játszani, amitől másfél év alatt eléggé elszokhattak már a játékosok. Újra sokat számít, hogy hazai vagy idegenbeli egy meccs. Meglátjuk, tudják-e kezelni.
Anselmo:Nagyon egyetértek. Max. annyi, hogy remélhetőleg nem azon fog múlni a meccs, hogy Kruninho van Benna helyett.
Abban szerintem semmi pesszimista nincsen, hogy ha a riválisok mind hozták egy körben a nyerhető meccseket, akkor nekünk is kéne. Első forduló ide vagy oda. A vesztett pontok számítanak, és a TOP 4 sorsa jó eséllyel azon fog múlni, hogy ebben a nagyon kiegyensúlyozott bajnokságban a kis és középcsapatok ellen ki fogja / nem fogja szállítani a 3 pontokat. Ez nem úgy működik, hogy mivel csak az első forduló van, azért nyugodtan veszíthetünk, meg a következőt is, mert van még 36 forduló... a legelejétől maximálisan odafigyelve szállítani kell a pontokat. A többiek is odatették magukat, nekünk is kell.Egyébként pedig sikerült elérni, hogy már a legelső meccsen probléma legyen, hogy eddig vártak a keret kipofozásával, mert a Krunic-Tonali kettős ma este nem lesz épp életbiztosítás. Ez abszolút elkerülhető lett volna. Persze a meccs előtt is csak minden okoskodás, szóval hagyjuk is. Én azt mondom, legyen csak meg a 3 pont, nem érdekel, hogy van még 37 forduló. a Juventusnak is hiányozni fog az Udinében elhagyott 2 pont.
jancker:Ő maga írta az előző HSZ-ben, hogy a Juventust leszámítva... azért légyszi értelmezzük már helyesen. A többi szerinted meg nem nyert? Vagy te a Fiorentinát érzed riválisnak? A Roma meccsen miről beszélsz? 51. perctől azonosság volt, mert Zaniolót is kiállították. kb. félórát játszott emberelőnyben a Roma, az messze nem az egész meccs basszus... azt bezzeg nem írod, hogy a Napoli meg tényleg majdnem egész meccses emberhátrányból nyerte meg simán a meccsét... aztán meg pont az Inter-Genoa miatt oktatott itt ki valaki, hogy ez a Serie A. Itt egyik meccset sem adják ingyen. Nekünk is meg kell majd verni ezeket a bűnszar csapatokat. Szóval számít? Ja mégis...
"a riválisok mind hozták egy körben a nyerhető meccseket." Ez eleve nem is igaz. De ha jobban megnézi az ember, az Inter, a Napoli és a Lazio bűnszar csapatok ellen játszott, kb serie b. A Juvenek meg az Atalantanak mar nem volt ilyen egyszerű dolga, de ők szenvedtek is rendesen. A Roma meg kb egész meccsen emberelőnyben volt.Mit jelent ez? Hát nem sokat. Mint ahogy az sem fog semmit jelenteni ha vágunk egy ötöst a sampnak, és persze az sem ha esetleg sikerül kikapni. Kis türelmet tudok ajánlani mindenkinek.
Anselmo:Egy szóval nem mondtam, hogy nem fontos az első forduló, itt is a maximálisra kell törekednünk, ez így igaz, és a srácok ezzel a tudattal is fognak kifutni a pályára. Kellő rutin van már mindneki lábában, az elmúlt 1,5 évben nem emlékszem mikor mentünk ki “teli gatyával” egy mérkőzésre. A kellő motiváció adott, a csapat is egységes, én bizakodva fogok leülni este a mérkőzés elé.
Abban szerintem semmi pesszimista nincsen, hogy ha a riválisok mind hozták egy körben a nyerhető meccseket, akkor nekünk is kéne. Első forduló ide vagy oda. A vesztett pontok számítanak, és a TOP 4 sorsa jó eséllyel azon fog múlni, hogy ebben a nagyon kiegyensúlyozott bajnokságban a kis és középcsapatok ellen ki fogja / nem fogja szállítani a 3 pontokat. Ez nem úgy működik, hogy mivel csak az első forduló van, azért nyugodtan veszíthetünk, meg a következőt is, mert van még 36 forduló... a legelejétől maximálisan odafigyelve szállítani kell a pontokat. A többiek is odatették magukat, nekünk is kell.Egyébként pedig sikerült elérni, hogy már a legelső meccsen probléma legyen, hogy eddig vártak a keret kipofozásával, mert a Krunic-Tonali kettős ma este nem lesz épp életbiztosítás. Ez abszolút elkerülhető lett volna. Persze a meccs előtt is csak minden okoskodás, szóval hagyjuk is. Én azt mondom, legyen csak meg a 3 pont, nem érdekel, hogy van még 37 forduló. a Juventusnak is hiányozni fog az Udinében elhagyott 2 pont.
Stark:Ezzel nehéz lenne vitatkozni, valóban. Ha ma nyerünk, akkor a nehézségektől függetlenül szerintem mindenkinél megugrik majd a optiméter :).Anselmo:Egy szóval nem mondtam, hogy nem fontos az első forduló, itt is a maximálisra kell törekednünk, ez így igaz, és a srácok ezzel a tudattal is fognak kifutni a pályára. Kellő rutin van már mindneki lábában, az elmúlt 1,5 évben nem emlékszem mikor mentünk ki “teli gatyával” egy mérkőzésre. A kellő motiváció adott, a csapat is egységes, én bizakodva fogok leülni este a mérkőzés elé.
Abban szerintem semmi pesszimista nincsen, hogy ha a riválisok mind hozták egy körben a nyerhető meccseket, akkor nekünk is kéne. Első forduló ide vagy oda. A vesztett pontok számítanak, és a TOP 4 sorsa jó eséllyel azon fog múlni, hogy ebben a nagyon kiegyensúlyozott bajnokságban a kis és középcsapatok ellen ki fogja / nem fogja szállítani a 3 pontokat. Ez nem úgy működik, hogy mivel csak az első forduló van, azért nyugodtan veszíthetünk, meg a következőt is, mert van még 36 forduló... a legelejétől maximálisan odafigyelve szállítani kell a pontokat. A többiek is odatették magukat, nekünk is kell.Egyébként pedig sikerült elérni, hogy már a legelső meccsen probléma legyen, hogy eddig vártak a keret kipofozásával, mert a Krunic-Tonali kettős ma este nem lesz épp életbiztosítás. Ez abszolút elkerülhető lett volna. Persze a meccs előtt is csak minden okoskodás, szóval hagyjuk is. Én azt mondom, legyen csak meg a 3 pont, nem érdekel, hogy van még 37 forduló. a Juventusnak is hiányozni fog az Udinében elhagyott 2 pont.Mindegy nem megváltoztatni akarom itt senki véleményét, csak több pozitívabb hozzászólást jólesne olvasni.Forza!
LireMille:Igen, azt tényleg elnéztem, hogy a Roma nem volt végig előnyben. De ez nem változtat mondandóm lényegén: nem kell az első fordulóból levonni nagy következtetéseket. A mercato sem zárult még le, a kezdő középpályánk sérült úgyhogy szerintem kis nyugalommal kell hozzáállni a meccshez.jancker:Ő maga írta az előző HSZ-ben, hogy a Juventust leszámítva... azért légyszi értelmezzük már helyesen. A többi szerinted meg nem nyert? Vagy te a Fiorentinát érzed riválisnak? A Roma meccsen miről beszélsz? 51. perctől azonosság volt, mert Zaniolót is kiállították. kb. félórát játszott emberelőnyben a Roma, az messze nem az egész meccs basszus... azt bezzeg nem írod, hogy a Napoli meg tényleg majdnem egész meccses emberhátrányból nyerte meg simán a meccsét... aztán meg pont az Inter-Genoa miatt oktatott itt ki valaki, hogy ez a Serie A. Itt egyik meccset sem adják ingyen. Nekünk is meg kell majd verni ezeket a bűnszar csapatokat. Szóval számít? Ja mégis...
"a riválisok mind hozták egy körben a nyerhető meccseket." Ez eleve nem is igaz. De ha jobban megnézi az ember, az Inter, a Napoli és a Lazio bűnszar csapatok ellen játszott, kb serie b. A Juvenek meg az Atalantanak mar nem volt ilyen egyszerű dolga, de ők szenvedtek is rendesen. A Roma meg kb egész meccsen emberelőnyben volt.Mit jelent ez? Hát nem sokat. Mint ahogy az sem fog semmit jelenteni ha vágunk egy ötöst a sampnak, és persze az sem ha esetleg sikerül kikapni. Kis türelmet tudok ajánlani mindenkinek.
LireMille:Hát én úgy olvastam, hogy Anselmo szurkolótárs már a lépéshátrányról meg a top4 sorsáról elmélkedett. Az pedig, hogy elkerülhető lett volna, hogy ma ne kezdjen Krunic, nem tudhatjuk biztosra. Nyilván ha mi lennénk a PSG a keretben sem lenne, de ezt azért jobb elfogadni, hogy nem mi vagyunk a PSG, és ha kiesik a két kezdő kp akkor a 4. számú ember már nem jó minőség. De ha beesik Bakayoko még ez sem lesz igaz feltétlenül. (bár én pont félek tőle egy kicsit, ha jól emlékszem nálunk is akkor volt jó amikor beraktuk a 3 fős középpálya közepére, cserébe nem egy egyszerű karatker, bár Krunicnál bármikor jobb az tuti).
Szerintem mindenki nyugodtan áll a meccshez, visszaolvasva az összes hsz-t, azt nem látom, hogy bárki is jajveszékelne. Az meg szerintem jogos, hogy nyerni kéne az első két meccset minden áron, főleg hogy utána Zsüve, Lazio jön, vagy fordítva, de mindegy. Sajnos az is jogos, hogy elkerülhető lett volna, hogy ma Krunics kezdjen.
jancker:Amiben igaza is van, mert ez egy tény. Az más kérdés, hogy bőven van/lesz még idő ledolgozni. A TOP4 sorsát pedig szerintem is az dönti majd el, hogy ezeket a "nyerhető" meccseket ki milyen hatékonysággal húzza be. Nem tisztem védeni, de ebben semmi rossz nincs szerintem.LireMille:Hát én úgy olvastam, hogy Anselmo szurkolótárs már a lépéshátrányról meg a top4 sorsáról elmélkedett. Az pedig, hogy elkerülhető lett volna, hogy ma ne kezdjen Krunic, nem tudhatjuk biztosra. Nyilván ha mi lennénk a PSG a keretben sem lenne, de ezt azért jobb elfogadni, hogy nem mi vagyunk a PSG, és ha kiesik a két kezdő kp akkor a 4. számú ember már nem jó minőség. De ha beesik Bakayoko még ez sem lesz igaz feltétlenül. (bár én pont félek tőle egy kicsit, ha jól emlékszem nálunk is akkor volt jó amikor beraktuk a 3 fős középpálya közepére, cserébe nem egy egyszerű karatker, bár Krunicnál bármikor jobb az tuti).
Szerintem mindenki nyugodtan áll a meccshez, visszaolvasva az összes hsz-t, azt nem látom, hogy bárki is jajveszékelne. Az meg szerintem jogos, hogy nyerni kéne az első két meccset minden áron, főleg hogy utána Zsüve, Lazio jön, vagy fordítva, de mindegy. Sajnos az is jogos, hogy elkerülhető lett volna, hogy ma Krunics kezdjen.
Rakuzan:Tökéletesen leírtad szerintem minden tisztán látó Milan szurkoló baját. Senki nem ilyen kezdőt várt az első augusztusi meccsre, miután elértük a BL-t.
Biztosan megkapom mennyire negatív vagyok, hiszen azt nem lehet írni a csapatról, de én őszintén nem arra számítottam, hogy az első fordulóban egy bivalyerős Krunic, Tonali- Saele, Diaz, Leao névsort fogok olvasni a kezdőben(!). Kessié sérülése és Bennacer betegsége pech sajnos. Azonban lesz egy Afrika kupa is, amivel kalkulálni kell. Nagy fekete pont a vezetőségnek, hogy nem sikerült sem Calhanoglut pótolni, sem a jobbszélt megerősíteni, sem a keretet mélyíteni az első fordulóra.Mindettől függetlenül természetesen izgatottan várom az esti mérkőzést és örülök, hogy végre újra láthatjuk játszani csapatunkat. Hát a BL-t mennyire várom már, hogy felcsendüljön a himnusz a mezünket látva... :)
A beküldéshez be kell jelentkezni.