szucsi82:Tartom a véleményed én is! Jó lenne ma nyerni, de remélem a hétközi kupmeccsünk nem fog a hétvégi meccsnek a kárára menni!Ha valóban ez a kezdő lesz akkor Kolarov oldalán lehetne majd vezetni a támadásokat mert ő ebben a szezonban elég bizonytalan volt mikor játszott.Hozott össze 11est,adott el labdákat meg már alapból nem olyan mint rég.Simán beforgathatja bármelyik tini.Aki továbbjut az nagy valószínűséggel a Juvéval találkozik.Én mondjuk egy hétvégi Bologna elleni győzelemnek most jobban örülnék.
Banksy:Leao csúszott be, de a lényegen nem változtat. Már azelőtt kezdett el esni mielőtt Leao odaért volna, aztán kontakt se volt. Lukaku nem értem, hogy 5 perces kirohanás után hogyan maradhatott a pályán.. Ibra második sárgája is-is nálam. Tudta jól hogy Kolarov lába elé rakja a sajátját, és nem is reklamált. De második sárgának azért túlzás a középpályán minden fajta akció nélkül. Eriksen szabija előtt nekem se volt egyértelmű mire fújta le.. Annak viszont "örülök", hogy nem lett belőle 120 perc.
A mérkőzés margójára:1. Ilyenért kiállítattni Ibrahimovicot, vagy akárkit egy röhej...2. Tomori még mielőtt odaért volna a lábával, már előtte felugrott az Inter játékosa,s már ment a szánalmas fetrengés. S a vicc az egészben, hogymég vissza is nézhette a bíró, még így sem állt el a büntető ítéléstől...3. Eriksen szabadrúgását milyen Milanos szabálytalanság történt? Mert én nem találtam ott sem szabálytalanságot....4. Látványos volt a bírói részrehajlás!Ennyi erővel ki hirdethette volna a bíró előre" hogy srácok ,ma a pályaválasztó megy tovább, s kész!"Gyakorlatilag az Internek ma összefújtak a játékvezetők egy továbbjutást!
Dio:Már ne haragudj, de hogy lehet ilyen hülyén gondolkodni? Ha valakit kiállítanak, majd ezt követően az ellenfél fölénybe kerül, teljesen mindegy, milyen - szabályos vagy szabálytalan - gólokat szerez, mert úgyis nyert volna, csak idő kérdése volt, mikor szerez gólt??? Sehol a sportban nincs olyan, hogy valami biztosan be fog következni. 1999-es vagy 2005-ös BL-döntő... Vagy 2012-ben ennyi erővel akár le is lehetett volna fújni a Barcelona-Chelsea BL-meccset, mert a katalánok a Camp Nouban 2-0-ra vezettek, az angolok meg emberhátrányban voltak. Ehhez képest 2 gólt rúgtak, és továbbmentek... Ezért játsszák végig a meccseket, amik fix ideig tartanak, ezért kell bevinni a mindent eldöntő pontot pl. teniszben, és nem elég a 6-0, 6-0, 5-0, 40/0.
Idő kérdése volt mikor fordítanak, hogy ez most tizenegyesből jött el vagy miként, teljesen mindegy, akkora volt a fölény hogy előbb utóbb úgyis jött volna.
kissheva:Maximálisan egyetértek. Sokan mondják, hogy nem lehet elengedni a kupát mert mióta nem nyertünk semmit. De egy ilyen COVID-os szezonban az hiányzik nekem a legkevésbé, hogy a juveval játszunk még egy oda-visszát. A trófeát leszámítva egy EL indulást nyernénk itt (tudom kicsit sarkos fogalmazás), miközben a bajnokságban BL indulást biztosíthatunk be és jelenleg harcban állunk a bajnoki címért. De ahogy a tegnapi meccs lezaljott az még így is felnyomja az ember vérnyomását..
Úgy ültem neki a meccsnek, hogy nem érdekel a kupa, és csak egy nyűg, ahol további sérüléseket lehet összeszedni. Viszont a tegnapi meccset látva borzasztó ideges vagyok. Semmi gond nem lett volna ha a merda normálisan ver minket. Minőségibb keretük van, lenyeltem volna. De így...
Lansky:Dio:Már ne haragudj, de hogy lehet ilyen hülyén gondolkodni? Ha valakit kiállítanak, majd ezt követően az ellenfél fölénybe kerül, teljesen mindegy, milyen - szabályos vagy szabálytalan - gólokat szerez, mert úgyis nyert volna, csak idő kérdése volt, mikor szerez gólt??? Sehol a sportban nincs olyan, hogy valami biztosan be fog következni. 1999-es vagy 2005-ös BL-döntő... Vagy 2012-ben ennyi erővel akár le is lehetett volna fújni a Barcelona-Chelsea BL-meccset, mert a katalánok a Camp Nouban 2-0-ra vezettek, az angolok meg emberhátrányban voltak. Ehhez képest 2 gólt rúgtak, és továbbmentek... Ezért játsszák végig a meccseket, amik fix ideig tartanak, ezért kell bevinni a mindent eldöntő pontot pl. teniszben, és nem elég a 6-0, 6-0, 5-0, 40/0.
Idő kérdése volt mikor fordítanak, hogy ez most tizenegyesből jött el vagy miként, teljesen mindegy, akkora volt a fölény hogy előbb utóbb úgyis jött volna.A tény az, hogy a Milan 1 "rendes" gólt szerzett, az Inter pedig kapott egy 11-est, ami nem volt az (a bíró kiment megnézni, de csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét; valószínűleg már amikor elindult, tudta, hogy büntetőt fog ítélni), majd ugyan Eriksen szépen betekerte a szabadrúgást, csak éppen előtte senki sem bántotta Martinezt. Mondhatni, az Inter kapott egy ajándék gólt meg egy remek ajándék lehetőséget. Semmi gond azzal, ha a Milanból kiszórnak valakit, ha az jogos. Egy sárgával senki ne csináljon ilyen hülyeséget, mint amit Ibra. Ha utána ezt az ellenfél kihasználja, és rúg öt tiszta gólt, akkor egy szót sem szólhatunk. Így viszont kicsit sok a jóból, hogy ennyire segítenek egy csapatot. Igencsak elbillent ez a játékvezetés, és remélem, hogy ennek lesznek következményei, mert a 11-es előtti szituáció nem a "befújható" kategória volt, amikor arról megy a vita, hogy mekkora, milyen nagyságú volt a kontaktus a támadó és a védő között. Ilyenkor a bíró mérlegelhet, és mondhatja azt, hogy a kontaktus alkalmas volt a szabálytalanság megállapításához. Leao becsúszása viszont nem érte Barella lábát. Ha az olasz kicsit hozzáérinti a lábát Leao lábához, akkor lehetne azt mondani, hogy a támadó nem köteles átugrani a becsúszó védő lábát. Itt viszont nem érintkezett a két játékos lába, kb. 5-ször játszották vissza, és tisztán látható volt. Sárga a bíró megtévesztésének kísérlete miatt, és szabadrúgás kifelé. Ez lett volna a helyes ítélet. Hogy a VAR után megadta a büntetőt, az nem mérlegelés volt. Ez így vagy csalás, mert egy tisztán látható nem-szabálytalanságra ítélt 11-est a bíró, vagy eltiltás, mert nem tudta (nem akarta) helyesen értelmezni a szabályt.Nem érdekel az Olasz Kupa, sosem érdekelt. Felőlem lehetett volna 3-0 is az Internek, nem zavart volna. Ha viszont kikapunk, akkor azt érdemeljük meg, a győzelmet pedig érdemelje meg az ellenfél. Ezt pedig úgy nehéz lenyelni, hogy az ellenfél emberelőnyben kizárólag olyan gólokat szerzett, amelyeket súlyos, mérkőzést befolyásoló játékvezetői hibák előztek meg. Maldiniéknek jelezniük kell, hogy a következő derbin, kb. egy hónap múlva ilyen mértékű csalás ne ismétlődhessen meg. Mert az a meccs akár a bajnoki címről is dönthet.
Moha:
Sokan előveszik a bírót.A száraz tény :- 3 db kapura lövés- 1db kaput eltaláló lövés, amiből gól is lett.Nincs több mondanivalóm.
Anselmo:
Így van, ne bírózzunk. Egyrészt azért sem, mert volt azért a szezonban nem egy olyan ítélet is, ami finoman szólva nem minket sújtott, persze egy-két olyan is, ami meg talán igen. 12 db büntetőt kaptunk eddig a szezonban, tegnap Valeri (előéletét ismerve nem meglepően) az Intert segítette alapvetően, meg is büntette őt a karma azután :). De valóban, akkora volt már az Inter mezőny fölénye, hogy Ibra teljesen felesleges kiállítása után halvány esélyünk sem volt a gólszerzésre 40 percen keresztül. Ami nagyobb baj, hogy túl sok azért előtte sem. Én szinte "örültem" Eriksen 94. perces góljának, mert még 30 akárhány perc ebből csak arra lett volna jó, hogy szétcsinálja a csapatot és legyen még két sérülés a hétvégi nagyon fontos bajnoki előtt. Ezt az egészet engedjük el, nem kell nekünk a Coppa, tusakodjon csak az Inter még két meccsen a Juventus ellen a 4 között, és még az is csak egy döntőt érne a Napoli/Atalanta ellen. Vezetjük a tabellát, ott van az EL, semmi szükségünk erre, komolyan.DE. Azért pár dolog mellett ne menjünk el.Az Újévben látott Milan már rég nem a "2020-as". Vagyis az, csak inkább a januári vagy februári, mintsem a nyári vagy őszi mondjuk. Kezd fogyni a nafta, fejben egyre több a rossz döntés, koncentráció hiány, többen látványosan szenvednek fizikálisan korábbi önmagukhoz képest (pl.Theo, Rebic, Kessié, Kjaer). A Cagliari vagy Benevento ellen nyertünk, de ott is emberhátrányban, kicsit szétesve a végére, a Torino elleni kupameccs rémes 120 perc volt, és a három rangadó (Juventus, Atalanta, Inter) sem igazán sikerült. Félreértés ne essék, a világon semmi tragédia egyelőre, de nehéz nem látni a tendenciát és sajnos ez aggasztó, még ha maximálisan érthető jelenség is, hogy csapágyasra vannak hajtva a fiúk. Már csak ezért is jobb, hogy ez itt és most véget ért nekünk.A másik, hogy Bennacer és Calhanoglu most már brutálisan hiányzik a középpályáról. Diaz sehol nincs a törökhöz képest (sem fizikálisan, sem hasznosságban), Meite konkrétan Krunic szint csak erősebb testtel, Tonali pedig csak vergődik, mint hal a szatyorban, Bennacerrel egészen más a csapat dinamikája. Nagyon sajnálom, hogy a télen csak a szinte biztos kieső Torino kispadjáról sikerült igazolni a középpályára, mert ez nem erősítés. Oda kellett volna a legjobban, mégis oda érkezett a legkevésbé minőségi játékos. A Bologna elleni meccs százszorta fontosabb lesz, és remélem választ is kapok tőle néhány kérdésemre, amik most foglalkoztatnak.
A beküldéshez be kell jelentkezni.