MILAN: G. Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Krunic, Kessié - Castillejo, Calhanoglu, Rebic - Rafael Leao.
JUVENTUS: Szczesny - Demiral, Bonucci, De Ligt - Chiesa, McKennie, Bentancur, Danilo - Ramsey - Dybala, Ronaldo.
szucsi82:Én valamiért úgy érzem, hogy nem lesz döntetlen, sőt, valamelyik csapat magabiztosan fog nyerni... Csak azt nem tudom melyik... Sorsfordító lehet ez a meccs sajnos.Jelenlegi helyzetben egyik csapat sem szomorkodna a döntetlen miatt szerintem.Ettől függetlenül győzni kéne de ez a juve még akkor is jó erőkből áll ha kiesik pár játékos.Azért bízok abban is ,h Piolinak több rutinja van az ilyen meccseken mint Pirlonak és talán ez is dönthet.Forza Milan
Anselmo:Érdekes, hogy ezt írod...ezt pont kihagytam az összefoglalómból.
A SKY szerint most úgy lesz, hogy Calabria a belső középpályás, Dalot kezd a helyén. Elöl pedig Hauge Rebic helyén.Egyébként, ha a szombaton megcsapjuk Csempeölő nagymester alászállni készülő Toróját, akkor aztán tényleg ganz egal, hogy szerzünk-e itt egy pontot vagy akár nem. Bár ez az örökrangadó, de talán mégis az a meccs lesz a fontosabb. Csak most már nagyon kezd kínos lenni, hogy fordulók óta úgy kell összevadászni a kezdő 11-et, lényegében azokból, akik megmaradtak és nem azokból, akikből szeretné Pioli. A mai meccsen ez tényleg 60-70. perc tájékán lehet nagyon cinkes, hogy a padról igazából nem lehet majd frissíteni. Aki ma kezd, annak végig is kell tolni a 90+ percet, ami a Juventus ellen nem fincsi. De kis szerencsével most 10 mezőnyjátékossal kell ezt abszolválni, nem kilenccel :D.
A beküldéshez be kell jelentkezni.