Egyetértek számtalan véleménnyel. :)
Pozitívum: 1. A Lille elleni zakó, és minősíthetetlen játék utáni feljavulás, játékban, hozzáállásban mindenképp. 2. Ez a Verona ma le lett focizva, játékban abszolút felülmúltuk őket, és ha a fortuna mellénk áll, akkor ez simán 4:2 ide! Hatalmas pacsi a csapatnak, játékban nem számítottam ennyire jó teljesítményre a részünkről. Tényleg csak a gólok hiányoztak. (és 0:2-ről sem estünk szét, sőt, és valljuk be, a bajnokság sokkal fontosabb jelen pillanatban, mint az EL...) + Nagyon tetszett R. Leótól az első félidőben bemutatott testcsel, ott volt!
Negatívum: Az, hogy nem lett meg a 3 pont, el kellett volna húzni a többiektől egy kicsit. Tudom, a negyedik hely valójában a reális, viszont fantasztikus érzés a Milant látni az élen!:) Illetve, a védelem csak összehozott ismételten két elkerülhetőnek mondható gólt. Nagyon szerencsétlen gólokat kaptunk ismét. (pl. a Roma ellen is Ibra mennyire pechesen ért hozzá a labdához az egyik farkas szögletnél, stb) A török a sérülése óta annyira nem meggyőző, remélhetőleg ismét formába lendül. Az amúgy nagyszerű Ibra helyett rúghatná a tiziket mondjuk Kessié.
Kíváncsi leszek a folytatásra, jómagam mindenképpen elengedném az EL-t, sokkal fontosabb az, hogy a jövőre ismét a Bajnokok Ligájában szerepeljünk! (nem lenézve ezzel az EL-t, de a Milan az Milan, és mindig a BL-ben lenne a helye.)
Megjegyzés: Ha rajtam múlna, én biztosan hoznék 1-2 brazil, technikás srácot a Milanba a télen, kellenek a betömörülő védelmek ellen a virtuóz, kreatív megoldások...
Elküldve: 2020.11.09. 00:10
#