Trussardi:HegyalJani:Én annyit mondtam, hogy 9 pontból 6 lett meg az elején, nem azt, hogy a Brescia ellen volt a nyitómeccs. 9 pontból 6 az elején, tény vagy nem tény? De nem is ez a lényeg. Én nem várok is parádét, ellenkezőleg. Éppen provokatíve jegyzem meg, hogy ha remekül sikerült a mercato és Pioli megtartása Rangnick ellenében, akkor most lehet példát statuálni és megmutatni, hogy megérte. De azt NEKEM, ismétlem nekem biztosan nem egy kínkeserves szar játékkal kiszenvedett 3 pont fogja bizonyítani, hanem valami más. Legyen egy lesimázás, ahogy a Juventus és a Napoli tette tegnap, és akkor azt mondom. A Bologna sem jobb, mint a Sampdoria vagy Parma, ugye egyetértünk sporttársak? Akkor várom az eredményt. Minőséget és intenzitást akarok látni, meggyőző játékot és magabiztos győzelmet. Alig változott a keret, high-fly volt nyár, ugyan akkor most miért kéne beérni a szenvedéssel? Azt Rangnick is biztosan hozta volna, vagy inkább sokkal többet. Pioli meg úgy bizonyíthat a legjobban, ha a csapat szintet lép. Én ezt várom a ma estétől. Ha nem ez lesz, akkor én még nem leszek meggyőződve arról, hogy jó döntés született a nyáron.
Nagyon rosszul emlékszel, ugyanis tavaly buktuk az első meccset az Udinese ellen 1:0-ra..Te a "mondvacsinált kishitűséget" nem érted, én meg azt, hogy Te aki eddig végigfikáztad a mercatot és Pioli bukását jósolod, most parádés játékot vársz..
Kucka:Ha jól emlékszem Bennacer lábárara a kapus ütötte rá kb. Fél méterről. Nincs olyan játékos aki olyan gyorsan lereagalta volna.
Castillejonak legalább 5 kg izmot kellene magáraszednie, olyan, mint egy anorexiás spanyol úriasszony. Én már rég megírtam, hogy jobb szélre kellene egy támadó. Még talán Kalulu sokkal jobban megjátszaná a teljes jobb oldalt. Azért Bennacer sem volt semmi :-) A Bologna kapuja előtt 2 méterről kirúgni a stadionból a labdát :-) Ő ütköző ember. Azért fizetik, hogy a középpályán labdát szerezzen, nem azért, hogy gólokat lőjön :-)
kicsako:Így van, még mindenki viktorkája is mondta. Tényleg csak nem volt szerencséje ahogy oda pattant.Kucka:Ha jól emlékszem Bennacer lábárara a kapus ütötte rá kb. Fél méterről. Nincs olyan játékos aki olyan gyorsan lereagalta volna.
Castillejonak legalább 5 kg izmot kellene magáraszednie, olyan, mint egy anorexiás spanyol úriasszony. Én már rég megírtam, hogy jobb szélre kellene egy támadó. Még talán Kalulu sokkal jobban megjátszaná a teljes jobb oldalt. Azért Bennacer sem volt semmi :-) A Bologna kapuja előtt 2 méterről kirúgni a stadionból a labdát :-) Ő ütköző ember. Azért fizetik, hogy a középpályán labdát szerezzen, nem azért, hogy gólokat lőjön :-)
hasta:Nagyjából megfelelt. Én pont erről beszéltem a meccs előtt, hogy minimum így kell játszani (na nem úgy, mint az utolsó 20 percben...) egy olyan csapatnak, amely a BL-be vágyik. Azért a tények csalókák is, mert ebből simán baj lett volna, ha Donnarumma nem mutat be 2-3 hatalmas bravúrt a végén, meg nem segít a kapufa... szóval olyan nagyra ne legyünk még, és ez csak a Bologna volt ám, nem egy felsőházi csapat. Az összkép talán pozitív, bár az látszik, hogy jön pár csere, és végünk van, a keret minőségben bántóan sovány jelenleg.No Trussardi!Akkor a saját logikád alapján kijelentheted, hogy ezek szerint történt előrelépés a nyáron, hiszen magabiztos győzelemmel, cleen sheetel nyert a csapat, rengeteg helyzetet kidolgozva.Ez így elég volt?U.i.: a kis calabria tényleg nagyot ment ma, már csak a folytonosság hiányzik a formájából.
Trussardi:Ha Donnarumma nem mutat be... stb.. Egy BL-be vágyó csapatnak ilyen kapussal kell rendelkeznie! Nincs olyan mi lett volna ha, így bármit meg tudnék magyarázni én is... Ha rúgtunk volna még 3 gólt és az utolsó 20 percben jobban futballozunk, te is elegédett lennél :Dhasta:Nagyjából megfelelt. Én pont erről beszéltem a meccs előtt, hogy minimum így kell játszani (na nem úgy, mint az utolsó 20 percben...) egy olyan csapatnak, amely a BL-be vágyik. Azért a tények csalókák is, mert ebből simán baj lett volna, ha Donnarumma nem mutat be 2-3 hatalmas bravúrt a végén, meg nem segít a kapufa... szóval olyan nagyra ne legyünk még, és ez csak a Bologna volt ám, nem egy felsőházi csapat. Az összkép talán pozitív, bár az látszik, hogy jön pár csere, és végünk van, a keret minőségben bántóan sovány jelenleg.No Trussardi!Akkor a saját logikád alapján kijelentheted, hogy ezek szerint történt előrelépés a nyáron, hiszen magabiztos győzelemmel, cleen sheetel nyert a csapat, rengeteg helyzetet kidolgozva.Ez így elég volt?U.i.: a kis calabria tényleg nagyot ment ma, már csak a folytonosság hiányzik a formájából.
Trussardi:Ez is igaz, de ha mar itt tartunk, Ibra 2 ziccert hibazott, Rebic egy felet, szoval ha a "ha" - kkal jatszunk, akkor boven lehetett volna 4-2 is, Calha kapufajaval 5-2 ;)hasta:Nagyjából megfelelt. Én pont erről beszéltem a meccs előtt, hogy minimum így kell játszani (na nem úgy, mint az utolsó 20 percben...) egy olyan csapatnak, amely a BL-be vágyik. Azért a tények csalókák is, mert ebből simán baj lett volna, ha Donnarumma nem mutat be 2-3 hatalmas bravúrt a végén, meg nem segít a kapufa... szóval olyan nagyra ne legyünk még, és ez csak a Bologna volt ám, nem egy felsőházi csapat. Az összkép talán pozitív, bár az látszik, hogy jön pár csere, és végünk van, a keret minőségben bántóan sovány jelenleg.No Trussardi!Akkor a saját logikád alapján kijelentheted, hogy ezek szerint történt előrelépés a nyáron, hiszen magabiztos győzelemmel, cleen sheetel nyert a csapat, rengeteg helyzetet kidolgozva.Ez így elég volt?U.i.: a kis calabria tényleg nagyot ment ma, már csak a folytonosság hiányzik a formájából.
A beküldéshez be kell jelentkezni.