HegyalJani:Ez tavaly is megvolt, megvertük a Bresciát 1-0-ra egy minősíthetetlen gáz játékkal, sőt, még utána Veronát is ugyanúgy. Megvolt a 6 pont a 9-ből az elején, pontok tekintetében egész elfogadhatóan indultunk, azán Giampika mester pár hét múlva már sehol sem volt ugyebár.. NEM, NEM, ne szar és kilátástalan játékkal nyerjünk a Bologna, Crotone, Spezia ellen, hanem tessék parádézni és önbizalmat gyűjteni! Most meg lehet mutatni, ki a legény a gáton, és nem csak kicsúszott jó játék és sorozat volt a nyári. Ha ez a klub a TOP4-re pályázik, akkor mutasson is úgy! A Juventus és a Napoli halál magabiztos volt a nyitányon, az Inter és Atalanta még nem játszott ugyan, de tőlük sem várható más. Hallani sem akarok olyanról, hogy mi majd egy 92. perces öngóllal és 3 kapuralövéssel nyerjünk ma. Azért is jár a 3 pont, igaz. De ha tényleg hisztek benne, hogy itt előrelépés történt még nyárhoz képest is, akkor nem értem ezt a mondvacsinált kishitűséget. Legalább 2-3 góllal nyerni kell ma és punktum!Van annyi előnyünk, hogy már játszott egy tétmeccset a csapat, tehát a Bologna ellen már nulláról indulunk..Nem várok nagy eredményt, sem parádés játékot. Szerintem a legfontosabb az, hogy a korábbi évekkel ellentétben most ne csesszük el a szezon elejét..Be kell gyűjteni a 3 pontot, hogy azt most gyenge játékkal és egy kiszenvedett góllal, akkor úgy..
Trussardi:A Brescia ellen a 2. fordulóban nyertünk. Az elsőben kikaptunk az Udinesétől 1-0-ra. Szerintem senki sem írta, hogy quasi mázlival nyerjünk, itt a lényeg az volt, hogy csak legyen meg a 3 pont, majdnem mindegy, hogyan. Az nem kishitűség, hogy egy nyitó mérkőzés előtt még nem nagyon tudja senki, mit várjon a csapattól. Hogy nyerni kell, az egyértelmű - természetesen mindenki ezt akarja és szerintem mindenki ezt is várja -, de a Serie A-ban van a legtöbb 1 gólos meccs, a kezdés pedig mindig nehéz. Kishitűség inkább az lenne, ha azt írnák, hogy nem fog nyerni a csapat. Benne van ebben a Milanban a 2-3 gólos siker is, de ha emlékszel, 2005-ben a Manchester United ellen kétszer is "csak" 1-0-ra nyert a Milan. Mégis tükörsima párharc volt, egy percig sem forgott veszélyben a Milan továbbjutása. 3-0-t vagy 3-1-et tippelek egyébként.
Trussardi:Nagyon rosszul emlékszel, ugyanis tavaly buktuk az első meccset az Udinese ellen 1:0-ra..HegyalJani:Ez tavaly is megvolt, megvertük a Bresciát 1-0-ra egy minősíthetetlen gáz játékkal, sőt, még utána Veronát is ugyanúgy. Megvolt a 6 pont a 9-ből az elején, pontok tekintetében egész elfogadhatóan indultunk, azán Giampika mester pár hét múlva már sehol sem volt ugyebár.. NEM, NEM, ne szar és kilátástalan játékkal nyerjünk a Bologna, Crotone, Spezia ellen, hanem tessék parádézni és önbizalmat gyűjteni! Most meg lehet mutatni, ki a legény a gáton, és nem csak kicsúszott jó játék és sorozat volt a nyári. Ha ez a klub a TOP4-re pályázik, akkor mutasson is úgy! A Juventus és a Napoli halál magabiztos volt a nyitányon, az Inter és Atalanta még nem játszott ugyan, de tőlük sem várható más. Hallani sem akarok olyanról, hogy mi majd egy 92. perces öngóllal és 3 kapuralövéssel nyerjünk ma. Azért is jár a 3 pont, igaz. De ha tényleg hisztek benne, hogy itt előrelépés történt még nyárhoz képest is, akkor nem értem ezt a mondvacsinált kishitűséget. Legalább 2-3 góllal nyerni kell ma és punktum!Van annyi előnyünk, hogy már játszott egy tétmeccset a csapat, tehát a Bologna ellen már nulláról indulunk..Nem várok nagy eredményt, sem parádés játékot. Szerintem a legfontosabb az, hogy a korábbi évekkel ellentétben most ne csesszük el a szezon elejét..Be kell gyűjteni a 3 pontot, hogy azt most gyenge játékkal és egy kiszenvedett góllal, akkor úgy..
HegyalJani:Én annyit mondtam, hogy 9 pontból 6 lett meg az elején, nem azt, hogy a Brescia ellen volt a nyitómeccs. 9 pontból 6 az elején, tény vagy nem tény? De nem is ez a lényeg. Én nem várok is parádét, ellenkezőleg. Éppen provokatíve jegyzem meg, hogy ha remekül sikerült a mercato és Pioli megtartása Rangnick ellenében, akkor most lehet példát statuálni és megmutatni, hogy megérte. De azt NEKEM, ismétlem nekem biztosan nem egy kínkeserves szar játékkal kiszenvedett 3 pont fogja bizonyítani, hanem valami más. Legyen egy lesimázás, ahogy a Juventus és a Napoli tette tegnap, és akkor azt mondom. A Bologna sem jobb, mint a Sampdoria vagy Parma, ugye egyetértünk sporttársak? Akkor várom az eredményt. Minőséget és intenzitást akarok látni, meggyőző játékot és magabiztos győzelmet. Alig változott a keret, high-fly volt nyár, ugyan akkor most miért kéne beérni a szenvedéssel? Azt Rangnick is biztosan hozta volna, vagy inkább sokkal többet. Pioli meg úgy bizonyíthat a legjobban, ha a csapat szintet lép. Én ezt várom a ma estétől. Ha nem ez lesz, akkor én még nem leszek meggyőződve arról, hogy jó döntés született a nyáron.
Nagyon rosszul emlékszel, ugyanis tavaly buktuk az első meccset az Udinese ellen 1:0-ra..Te a "mondvacsinált kishitűséget" nem érted, én meg azt, hogy Te aki eddig végigfikáztad a mercatot és Pioli bukását jósolod, most parádés játékot vársz..
Trussardi:Hát azért ez nem jobb kijelentéskissé visszás. Mivel az előbb említett Parma és a Bologna rendszerint borsot tud mások orra alá törni. Nehéz mérkőzés lesz az tuti, de szerintem 2-1-re mi fogunk nyerni. A Bologna bal széle Barrowwal kész életvesszély lehet, s ha jól kontráznak, akkor Palacio is nagyon kellemetlen pillanatokat okozhat! Résen kell lennünk azért! Meg lesz a meccs, ha odafigyelünk, de képben kell lennie mindenkinek az elejétől a végéig!HegyalJani:Én annyit mondtam, hogy 9 pontból 6 lett meg az elején, nem azt, hogy a Brescia ellen volt a nyitómeccs. 9 pontból 6 az elején, tény vagy nem tény? De nem is ez a lényeg. Én nem várok is parádét, ellenkezőleg. Éppen provokatíve jegyzem meg, hogy ha remekül sikerült a mercato és Pioli megtartása Rangnick ellenében, akkor most lehet példát statuálni és megmutatni, hogy megérte. De azt NEKEM, ismétlem nekem biztosan nem egy kínkeserves szar játékkal kiszenvedett 3 pont fogja bizonyítani, hanem valami más. Legyen egy lesimázás, ahogy a Juventus és a Napoli tette tegnap, és akkor azt mondom. A Bologna sem jobb, mint a Sampdoria vagy Parma, ugye egyetértünk sporttársak? Akkor várom az eredményt. Minőséget és intenzitást akarok látni, meggyőző játékot és magabiztos győzelmet. Alig változott a keret, high-fly volt nyár, ugyan akkor most miért kéne beérni a szenvedéssel? Azt Rangnick is biztosan hozta volna, vagy inkább sokkal többet. Pioli meg úgy bizonyíthat a legjobban, ha a csapat szintet lép. Én ezt várom a ma estétől. Ha nem ez lesz, akkor én még nem leszek meggyőződve arról, hogy jó döntés született a nyáron.
Nagyon rosszul emlékszel, ugyanis tavaly buktuk az első meccset az Udinese ellen 1:0-ra..Te a "mondvacsinált kishitűséget" nem érted, én meg azt, hogy Te aki eddig végigfikáztad a mercatot és Pioli bukását jósolod, most parádés játékot vársz..
Trussardi:
Egy TOP4-be, BL-be vágyó csapatnak hazai pályán a Bologna nem jelenthet akadályt. Akkor lépünk szintet, ha alapvetés, mondhatni axióma, hogy ezeket a csapatokat megverjük! Pláne otthon. Akár van Barrow, akár a 40 éves Palacio, vagy nincs. Minden más egy tömény szerecsenmosdatás lehet csupán, ha a Milan ma nem nyer - lehetőleg magabiztos játékkal. Ha a BL a cél, akkor egy ilyen meccs ne legyen már a bármi is lehet, 3 esélyes kategória. Itt ma csak a gólkülönbség szabadna, hogy kérdés legyen, és semmi egyéb. Ha nyerünk 2-3 góllal, jó és magabiztos játékkal, akkor a csapat hozta a kötelező elvárhatót. Ha nem, akkor gond van és lehet, mert idén nem a 6. hely a célkitűzés. Ha tényleg minden a lehető legjobban ment a nyáron és utána a mercatóban, akkor elvárható az a színvonal, amit tegnap a Juventus + Napoli nyújtott. Ha meg nem, akkor ne mondjuk, hogy úgy volt. Ha olyan tükörsima lesz, mint a MU ellen 2 x 1-0, amit Lansky ír, akkor OK! De ne egy nyögvenyelős, szerencsés kínszenvedés legyen már!
HegyalJani:Legyen így, legyen meg a 3 pont, ha más nem is! Meggyőzve nem leszek pusztán ennek tényétől, de ennél kevesebbtől meg... szóval inkább legyen meg a 3 pont.Trussardi:
Egy TOP4-be, BL-be vágyó csapatnak hazai pályán a Bologna nem jelenthet akadályt. Akkor lépünk szintet, ha alapvetés, mondhatni axióma, hogy ezeket a csapatokat megverjük! Pláne otthon. Akár van Barrow, akár a 40 éves Palacio, vagy nincs. Minden más egy tömény szerecsenmosdatás lehet csupán, ha a Milan ma nem nyer - lehetőleg magabiztos játékkal. Ha a BL a cél, akkor egy ilyen meccs ne legyen már a bármi is lehet, 3 esélyes kategória. Itt ma csak a gólkülönbség szabadna, hogy kérdés legyen, és semmi egyéb. Ha nyerünk 2-3 góllal, jó és magabiztos játékkal, akkor a csapat hozta a kötelező elvárhatót. Ha nem, akkor gond van és lehet, mert idén nem a 6. hely a célkitűzés. Ha tényleg minden a lehető legjobban ment a nyáron és utána a mercatóban, akkor elvárható az a színvonal, amit tegnap a Juventus + Napoli nyújtott. Ha meg nem, akkor ne mondjuk, hogy úgy volt. Ha olyan tükörsima lesz, mint a MU ellen 2 x 1-0, amit Lansky ír, akkor OK! De ne egy nyögvenyelős, szerencsés kínszenvedés legyen már!Tehát, Te már a mai első meccsből leszűröd, hogy mi is lesz a bajnokság további szakaszában.. Te már tudsz valamit.. Na, jósolni azt nem, mert még egyszer sem jött be..Én teljesen elégedett leszek akkor is, ha egy góllal nyerünk, mert számomra fontosabb az, hogy 3 pontal kezdjünk, mint az, hogy jó játékkal..
Trussardi:Nemsokára kiderül! Szurkoljunk ;)
Egy TOP4-be, BL-be vágyó csapatnak hazai pályán a Bologna nem jelenthet akadályt. Akkor lépünk szintet, ha alapvetés, mondhatni axióma, hogy ezeket a csapatokat megverjük! Pláne otthon. Akár van Barrow, akár a 40 éves Palacio, vagy nincs. Minden más egy tömény szerecsenmosdatás lehet csupán, ha a Milan ma nem nyer - lehetőleg magabiztos játékkal. Ha a BL a cél, akkor egy ilyen meccs ne legyen már a bármi is lehet, 3 esélyes kategória. Itt ma csak a gólkülönbség szabadna, hogy kérdés legyen, és semmi egyéb. Ha nyerünk 2-3 góllal, jó és magabiztos játékkal, akkor a csapat hozta a kötelező elvárhatót. Ha nem, akkor gond van és lehet, mert idén nem a 6. hely a célkitűzés. Ha tényleg minden a lehető legjobban ment a nyáron és utána a mercatóban, akkor elvárható az a színvonal, amit tegnap a Juventus + Napoli nyújtott. Ha meg nem, akkor ne mondjuk, hogy úgy volt. Ha olyan tükörsima lesz, mint a MU ellen 2 x 1-0, amit Lansky ír, akkor OK! De ne egy nyögvenyelős, szerencsés kínszenvedés legyen már!
A beküldéshez be kell jelentkezni.