Rakuzan:Végre valaki kimondta és nem finomkodva.
Színtelen-szagtalan az egész csapat. Teljesen érthető az érdektelenség, meglepő, hogy odakint egyáltalán ennyien kíváncsiak még mindig a csapatra. Piatek szabályosan idegesít, katasztrófa a csávó, nincs egy értelmes megmozdulása. Bonaventura góljának örülök, nagyon rozsdásan mozgott még, de ő talán valami pluszt hozzá tudna tenni ehhez a lagymatag játékhoz. A fiatal Maldini bemutatkozására nagyon várt az operatőri stáb, de az szerintem még odébb van. Mindenesetre azt is láttuk, hogy ez a Napoli is borzasztóan (meglepően) gyenge idén.
Anselmo:Piolival az elmúlt 6 mérkőzésen a megszerezhető 18 pontból 5-öt sikerült összekaparni. Persze az előtte levő 7 mérkőzésen elérhető 21 pontból 9 se túl vaskos Giampaolóval... illetve való igaz, hogy az utóbbi 6 mérkőzés jóval nehezebb volt az előbbieknél, volt benne kalkulálható Roma, Lazio, Juve vereség. De a tények azt mutatják, hogy fikarcnyit sem javult a csapat pontszerzés ügyileg.
Gyakorlatilag jövő őszig nem játszik már tétmeccseket a Milan. Kiesni talán éppen nem fogunk (bár ki tudja...), esetleg az olasz-kupa meccseit lehet majd még tétmeccsként felfogni januártól, de ott sem fogunk sokáig menetelni. Katasztrófa ez a klub most már. Januárban történhet itt bármi, akkor sem fog semmit érni, hacsak a biztos bennmaradást nem tudjuk eredményként értékelni. De megmondom őszintén - a játékoskeret mindennemű limitáltságát is figyelembe véve - nem tudom megmondani, hogy hol romlott el ennyire ez az egész dolog. Giampaolo tehet róla? Ha Piolival kezdünk, akkor most a 4-5 hely környékén lennénk? Vagy mi is történt itt igazából az elmúlt 4-5 hónapban?
Rakuzan:Én a játék képét előrelépésnek vélem, amit egyértelműen Pioli ért el, ha ez eddig nem is párosult eredménnyel, de ahogy említetted is, a sorsolás is nehezebb volt ebben az időszakban. Hogy mi romlott el nyár óta ennyire, az számomra is nagy talány. Talán az, hogy nincs állandóság és tapasztalat a csapatban. Akik már jó ideje itt vannak és a csapat vázát alkotják mind olyan személyek, akiknek igazából a Milan a pályafutásuk csúcsa eddig vagy fiatalok. Nézzük meg a tapasztaltabb játékosainkat, egyik sem játszott élcsapatban. A fiatalabbak meg MÉG nem játszottak vagy meg sem ütik azt a szintet hogy játszhassanak. Nincs a fiatalok előtt egy vezér, egy mentor, akitől tanulhatnának. Gigio kitől szerezzen tapasztalatot, a bátyjától? Vagy Romagnoli kitől, Musatól? Conti Calabriától?Anselmo:Piolival az elmúlt 6 mérkőzésen a megszerezhető 18 pontból 5-öt sikerült összekaparni. Persze az előtte levő 7 mérkőzésen elérhető 21 pontból 9 se túl vaskos Giampaolóval... illetve való igaz, hogy az utóbbi 6 mérkőzés jóval nehezebb volt az előbbieknél, volt benne kalkulálható Roma, Lazio, Juve vereség. De a tények azt mutatják, hogy fikarcnyit sem javult a csapat pontszerzés ügyileg.
Gyakorlatilag jövő őszig nem játszik már tétmeccseket a Milan. Kiesni talán éppen nem fogunk (bár ki tudja...), esetleg az olasz-kupa meccseit lehet majd még tétmeccsként felfogni januártól, de ott sem fogunk sokáig menetelni. Katasztrófa ez a klub most már. Januárban történhet itt bármi, akkor sem fog semmit érni, hacsak a biztos bennmaradást nem tudjuk eredményként értékelni. De megmondom őszintén - a játékoskeret mindennemű limitáltságát is figyelembe véve - nem tudom megmondani, hogy hol romlott el ennyire ez az egész dolog. Giampaolo tehet róla? Ha Piolival kezdünk, akkor most a 4-5 hely környékén lennénk? Vagy mi is történt itt igazából az elmúlt 4-5 hónapban?
hodyzoli:Sorry, Reinaról meg is feledkeztem, nem is tudom miért :) De örülök hogy azért átjött amit akartam :Dkissheva:
Gigio kitől szerezzen tapasztalatot, a bátyjától?Mondjuk Reinától? :D Nála nem sok komplettebb pályafutással rendelkező tartalékkapusunk lehetne.De értem mire gondolsz, mezőnyben ilyen nincs most.
A beküldéshez be kell jelentkezni.