Dio:
Miben lehet itt bízni?Jelenleg osztálykülönbség van a két csapat között sajnos. Mondanám, hogy annyira minden ellenünk szól, hogy hátha majd ez, de felesleges idén áltatni magunkat.
MilanPeti:Szerintem amúgy teljesen normális, hogy ezt érzed, érezzük. Azért van ez így, ahogyan Rakuzan is jól megfogta, mert érdektelen a meccs egész egyszerűen. Csak a legnagyobb műkedvelők és mazochisták fognak leülni és megnézni ezt (is), mert olyan mélyre sikerült süllyedni, hogy egy esetleges csodával felérő győzelem sem változtatna semmin, ugyanúgy esélytelenek volnánk bármire, mintha döntetlen lesz vagy kikapunk. Nincs olyan forgatókönyve ennek a meccsnek, amiben értéke lenne a 3 pontnak is akár, olyan messze vagyunk bármitől. Magyarul ez egy barátságos mérkőzés, ami azért arra mégiscsak jó, hogy szénné alázzák a Milant ismét, így az a paradox helyzet van, hogy mi nem az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára mégsem. Csak nekünk van igazi veszítenivalónk, mert mindenki azt lesi immár, hogy mikor kerülünk a piros vonal alá, a haverjaim is arra fogadgatnak, hogy a Napoli elleni meccs után már meglehet a 18. hely is akár. És tényleg... csak még két papírforma vereség kell hozzá, hogy a decembert kiesőhelyen kezdje a Milan.
Akkor +1 hsz. Ma azon gondolkodtam, hogy mikor nem izgultam egy Juve meccs előtt...... Eddig még soha nem fordult elő!
LGábor:
Szerintem nem kéne kiállni, benyelni a 3:0 büntetést aztán koncentrálni a következő meccsre, hiszen teljesen biztos vagyok benne, hogy a primadonnáink még nem pihiztek eleget. Aztán második félidőben 50-60 perc magasságában úgy is elfogy az oxigén. Inkább küzdjenek olyan meccsen, ahol van is esélyünk a pontszerzésre, ezt meg felejtsük el.
A beküldéshez be kell jelentkezni.