Tibo:Ha Maldininek lenne töke a csapat felét levezényelhette volna már a primaverába, s onnan fel pár ifit!
Én csak azt nem értem,hogy itt vagyunk 3 pontra a kieséstől, elfogadhatatlan a csapat de mi 10 fordulón keresztül szinte ugyanazokat játszatjuk...Mitől rosszabb ha a cserék játszanak vagy a primevera?...Most Kessie megtanul lőni hirtelen vagy mi lesz?Bár pont most rotál majd, de akkor is..
Mutt:Kb. Legalább akkor tudnánk, hogy tényleg nincs rutin, stb, de szerintem jobban hajtanának. Sala, Torassi, Kis Maldini, Colombo... Őket szívesebben nézném, mint ilyen Biglia, Kessié, Süsü féléket... Engem még Hakan sem idegesít annyira, mint az előbbiek. Pedig megint csak egy meccse volt neki, bár reménykedtem, hogy ne így legyen.Tibo:Ha Maldininek lenne töke a csapat felét levezényelhette volna már a primaverába, s onnan fel pár ifit!
Én csak azt nem értem,hogy itt vagyunk 3 pontra a kieséstől, elfogadhatatlan a csapat de mi 10 fordulón keresztül szinte ugyanazokat játszatjuk...Mitől rosszabb ha a cserék játszanak vagy a primevera?...Most Kessie megtanul lőni hirtelen vagy mi lesz?Bár pont most rotál majd, de akkor is..
Dio:
Hát félelmetes volt, de legalább menekülünk a kieső zóna elől.Ennyi rossz passzt egyszerűen egy valamire való csapat nem engedhet meg magának. És nem csak a hosszú indítások borzasztó gyengék, hanem gyakran egy sima 5 méteres passz is gondot okoz. Olyan mintha egy szombat délutáni haveri focit nézne az ember, annyira gyenge a játékosok technikai képzettsége.A meccset lezárni megint nem tudtuk, ezúttal ez belefért.
A beküldéshez be kell jelentkezni.