kissheva:Egyetértek a kissheva által megfogalmazott dolgokkal, s hasonlóan viszonyulok évek óta én is a Milan iránt, mint ő!
Hűen tükrözi azt hiszem a fórum aktivitás, illetve ez a topic is a jelenlegi helyzetet a csapat körül. Jó pár éve már a hét elején ment a diskurzus a hérvégi meccsekről, pláne egy derbi előtt. Persze nem szeretnék más nevében beszélni, de magam részéről nincs az a bizsergés, mint ami szokott lenni egy ilyen jelentőségű összecsapás előtt.Jövő hétre van jegyem a Fior elleni meccsre, de igazából azt se érzem úgy istenigazából, hogy alig bírok aludni, annyira várom. És ebben az esetben az én részemről ez a legnagyobb kritika talán. Még szidni sincs nagyon kit, mert ezekbe a srácokba jelenleg ennyi van, nem sokkal több.Egy derbi mindig háromesélyes, és szoktam mondani, hogy egy Milan-inter esetében egy Milan szurkoló csak a győzelmet fogadhatja el, de én most összetenném a kezemet, ha x-re tudnánk hozni.
Banksy:Talàn màr mi magunk sem hinnénk el, ha tetszetôs focit játszva egy sikerszéria kezdôdne el....lesz még valaha Grande Milan?!kissheva:Egyetértek a kissheva által megfogalmazott dolgokkal, s hasonlóan viszonyulok évek óta én is a Milan iránt, mint ő!
Hűen tükrözi azt hiszem a fórum aktivitás, illetve ez a topic is a jelenlegi helyzetet a csapat körül. Jó pár éve már a hét elején ment a diskurzus a hérvégi meccsekről, pláne egy derbi előtt. Persze nem szeretnék más nevében beszélni, de magam részéről nincs az a bizsergés, mint ami szokott lenni egy ilyen jelentőségű összecsapás előtt.Jövő hétre van jegyem a Fior elleni meccsre, de igazából azt se érzem úgy istenigazából, hogy alig bírok aludni, annyira várom. És ebben az esetben az én részemről ez a legnagyobb kritika talán. Még szidni sincs nagyon kit, mert ezekbe a srácokba jelenleg ennyi van, nem sokkal több.Egy derbi mindig háromesélyes, és szoktam mondani, hogy egy Milan-inter esetében egy Milan szurkoló csak a győzelmet fogadhatja el, de én most összetenném a kezemet, ha x-re tudnánk hozni.
hodyzoli:Igen, ez egy bizakodásra okot adható tény, hogy a betömörülő csapatok ellen volt kvázi nézhetetlen a játék, az MU és a Benfica ellen azért sokkal lendületesebben, attraktívabban játszottunk mi is. Vélhetően az Inter támadni fog, a hétközi csorba és úgy egyébként a Deby miatt is. Sokatokkal ellentétben én továbbra is hiszek Giampaolonak, sok passzos támadójátékot erőltet, már a hátvédektől indítva az építkezést, de a jelenlegi keretben nem nagyon akad olyan játékos, aki ebben a szisztémában, 10 emberes védekezéssel szemben behúzza azt a váratlan passzt, cselt, amivel gólpasszt/gólt szerez. Tényleg időre van szükség, mert ez jelentős arculatváltás az elmúlt évek felívelgetős, kvázi csak kontrákra építő játékával szemben. Egy lendületesebben támadó ellenféllel szemben talán több keresnivalónk lehet. Várom az esti összecsapást és úgy gondolom, hogy nem vagyunk esélytelenek. Jó szurkolást társak, Forza Milan!Számomra sok mindent el fog dönteni ez a meccs. A felkészülési időszakban a jobb csapatok ellen (Benfica, Man Utd), akik nem bunkerfocit játszottak sokkal jobbak voltunk mint azok ellen, akik még barimeccsen is csak azzal törődtek hogy ne, vagy csak minimálisan kapjanak ki. Hét közben egy nálunk jóval kevesebbre tartott csapat megmutatta hogy hol is tart ez az Inter (hozzávéve hogy jó eséllyel le is becsülték az ellenfélt, mondhatnak bármit), konkrétan az Internél jobb focival és nagy pechhel nem verték meg Milánó kisebbik csapatát. Mindezt hozzászámítva hogy mennyivel előrébb tartanak az építkezésben én úgy gondolom hogy nem csak a derbi miatt, hanem tényleges háromesélyes a mérkőzés.Amitől tartok az főleg Musa és esetlegesen Lukaku párharca. Kövezettek meg de én Duarteval kezdenék akárhogy is még nem játszott a csapatban szinte semmit, de akár Gabbiára is inkább bíznám a Lukakuval való viaskodást mint Musára (persze az igazán jó Caldara lenne, de azt tuti nem húzzuk meg). Szerintem ott van a legnagyobb esélye hogy bukjuk a meccset. Theo is jó lenne ha játszhatna, az Ő sebessége nagyon kéne a szélre, mert így csak RR rutinjában bízhatunk. A másik igazán veszélyes rész az a jobb oldal. Suso-Conti támadásban még nem is hangzana rosszul, na de védekezésben... Hááát...Ahol szerintem jobbak lehetün és esetleg megnyerhetjük a meccset? Vicces, de én azt érzem ez a sokak szerint leggyengébb csapatrészünk lehet, azaz a középpálya közepe. Én valahogy az ilyen Sensi-Barella féle játékosoknál nem érzem gyengébbnek Bonaventurat-Paquetat-Bennacert stb. Ha ott jó napot fog ki akárki is kezd (lehetőleg 2-3 ember egyszerre hozza a legjobbját) ott megnyerhetjük a meccset. Ha viszont ott továbbra is impotens lesz Calha-Kessie-Biglia stb., akkor félek nincs olyan szegmense a meccsnek, ahol előttük lennénk (max. naaaaaaaaaaaaaaaagy-nagy szerencsével).Semmi nem szól mellettünk igazán lássuk be, de a labda még mindig gömbölyű, már ha nem amerikai focis tojáslabdával fognak játszani :D Faith guys & girls, más nem nagyon maradt nekünk.Ja és amúgy nekem sincs derbi feelingem, jelenleg ez a meccs egy a sok közül, ahol vagy jó játék kéne végre vagy eredmény. De legalább az egyik azért jó lenne!
A beküldéshez be kell jelentkezni.