Tibo:
Hogy a felkészülési meccsek alapján nem vagy optimista, az rendben van. De mitől lenne reálisabb a vereség, mint egy győzelem?! Az Udinese végigverte a felkészülés során a PL meg a PD krémjét, és a Juve első számú kihívóivá avanzsáltak?
Az egyáltalán nem törvényszerű, hogy ami nem megy a felkészülés során, az nem fog menni élesben sem. Pontosan az a lényeg a felkészülésben, hogy ami nem megy, azt megpróbálják javítani. És vagy sikerül kijavítani, vagy nem. Ha igaz lenne, amit írsz, akkor ami a felkészülés során megy, annak mennie kellene tétmeccseken is... És nyilván ez sem igaz. A Milanra és az olasz csapatokra is úgy általában jellemző, hogy a téttel bíró tétmeccsekre koncentrálnak, utána jönnek a téttel nem bíró tétmeccsek (lásd a Juve májusi bohóckodását a bajnokságban), majd pedig a felkészülési meccsek. Én arra számítok, hogy egy stílusában másfajta Milant fogok látni ma este.
A kezdőnek én sem igazán örülök, abban bízom, hogy legalább 1-2 új szerzemény bemutatkozik, és kap 15-20 percet.
Piatekkel kapcsolatban is egyetértek. Szerintem a felkészülési időszak leggyengébbje volt a lengyel, de mivel annak vége, nem érdekel. Ha viszont mostantól nem kapja össze magát, és nem mutat valamit (nem is feltétlenül kell gól vagy gólpassz tőle, már azzal szerezhet nálam pár jó pontot, hogy esetleg elvisz egy védőt, és helyet csinál a társaknak a helyzethez), akkor egy időre a lengyel-magyar barátság nevében én is kivágnám a kezdőből.
Elküldve: 2019.08.25. 14:08
#