LGábor:abban bízok, hogy amikor nekünk kell az eredmény után futni általában jók vagyunk. akkor szokott inkább gáz lenni, ha botlik a rivális és meglóghatnánk előle... másban már úgysem tudok kapaszkodni. :D :D :D
Mivel a Roma nyert és már ők vannak a 4. helyen, nincs mese hozni kell a meccset. Minimum elvárás, hogy felszántsák a srácok a pályát, mert még a mi kezünkben van a sorsunk.
utahjazz:Ennyire ne told túl a Suso gyűlöletedet...maugli akkor se jatszon ha nem vagyunk meg...inkább Reina jatszon mezőnyben...mint ez a törpe nokedli.....
Ühüm... tehát Piatek kijátszotta magát, de Suso még mindig kihagyhatatlan. Jelenlegi formája alapján szinte bárki jobb lenne nála. Még Maurit is inkább nézném ott, Borinit meg pláne. Kis átszervezéssel a kezdőbe kerülhetne Biglia, vagy Abate, de leginkább Piatek.
Milanka2013:Még annyi ezen a meccsen tényleg nem hibazhatunk...sőt úgy kell eredményesen jatszanunk,hogy beleférjen ha a bíró ellenünk...erre is volt időnk felkészülni nem új sztori !!!utahjazz:Ennyire ne told túl a Suso gyűlöletedet...maugli akkor se jatszon ha nem vagyunk meg...inkább Reina jatszon mezőnyben...mint ez a törpe nokedli.....
Ühüm... tehát Piatek kijátszotta magát, de Suso még mindig kihagyhatatlan. Jelenlegi formája alapján szinte bárki jobb lenne nála. Még Maurit is inkább nézném ott, Borinit meg pláne. Kis átszervezéssel a kezdőbe kerülhetne Biglia, vagy Abate, de leginkább Piatek.A meccsről...nem kell se taktika se ész...erőből be kell daralnunk a 3 pontot minden más mellé duma,és elfogadhatatlan !
Milanforlife1984:Már ne is haragudj, imádom Cutronét, de ô és a ‘kombinatív játék’ olyan messze áll egymástól mint mi jelenleg a BL gyôzelemtôl. Nagyon félek a mai meccstôl. Gatta is biztos jót szeretne de mintha kezdene ô is szétcsúszni. Egymásnak ellentmondó dolgokat nyilatkozik. Hiányzó csapatszellemrôl beszél egy BL-t érô helyezésért menô meccs elôtt. Mi a franc lehet egy csapat/játékos számára ösztönzôbb , összekovácsolóbb mint a régóta várt BL szereplés!?? Én max a Gatta és Suso közötti titkos, gyengéd szálakat tudnám elképzelni mint csapatromboló erô. :))Piatek kevéssé tud kombinativ játékban részt venni. Valószínűleg ezért (is) jön Cutrone. Ahogy Milanka irja "be kell darálni" a 3 pontot!
Milanka2013:Nem gyűlölöm én Susót... csak a játékát :D Viszont aggaszt, hogy a taktika és az ész mellett az erő is épp annyira hiánycikk nálunk. Szóval én csak a szerencsében bízom!utahjazz:Ennyire ne told túl a Suso gyűlöletedet...maugli akkor se jatszon ha nem vagyunk meg...inkább Reina jatszon mezőnyben...mint ez a törpe nokedli.....
Ühüm... tehát Piatek kijátszotta magát, de Suso még mindig kihagyhatatlan. Jelenlegi formája alapján szinte bárki jobb lenne nála. Még Maurit is inkább nézném ott, Borinit meg pláne. Kis átszervezéssel a kezdőbe kerülhetne Biglia, vagy Abate, de leginkább Piatek.A meccsről...nem kell se taktika se ész...erőből bekell daralnunk a 3 pontot minden más mellé duma,és elfogadhatatlan !
utahjazz:Én meg Paquetaban. :DMilanka2013:Nem gyűlölöm én Susót... csak a játékát :D Viszont aggaszt, hogy a taktika és az ész mellett az erő is épp annyira hiánycikk nálunk. Szóval én csak a szerencsében bízom!utahjazz:Ennyire ne told túl a Suso gyűlöletedet...maugli akkor se jatszon ha nem vagyunk meg...inkább Reina jatszon mezőnyben...mint ez a törpe nokedli.....
Ühüm... tehát Piatek kijátszotta magát, de Suso még mindig kihagyhatatlan. Jelenlegi formája alapján szinte bárki jobb lenne nála. Még Maurit is inkább nézném ott, Borinit meg pláne. Kis átszervezéssel a kezdőbe kerülhetne Biglia, vagy Abate, de leginkább Piatek.A meccsről...nem kell se taktika se ész...erőből bekell daralnunk a 3 pontot minden más mellé duma,és elfogadhatatlan !
Deeo:Idézem Gattat: "Piatek? Egy támadónak labda nélkül is képesnek kell lenni üres területre támadnia. Nem igaz, hogy egyetlen labdát sem próbálunk eljuttatni Piatekhez. A Lazio ellen számos beadás volt, de ezek legtöbbje nem jutott el hozzá.”
Piatek sérült? Hogy lehet kihagyni? Megint adunk egy félidőt az ellenfélnek, vagy mi a terv? Meghúzta megint a váratlant, jól kezdődik..
Deeo:Piateknek mostanában nagyon visszaesett a kezdeti formája. És ez nem konkrétan a gólokban mutatkozik meg.
Piatek sérült? Hogy lehet kihagyni? Megint adunk egy félidőt az ellenfélnek, vagy mi a terv? Meghúzta megint a váratlant, jól kezdődik..
Crosby:Én még meg is értem, de akkor Suso mi a büdös nyavalyát keres a kezdőben cc fél éve? :D :D :DDeeo:Piateknek mostanában nagyon visszaesett a kezdeti formája. És ez nem konkrétan a gólokban mutatkozik meg.
Piatek sérült? Hogy lehet kihagyni? Megint adunk egy félidőt az ellenfélnek, vagy mi a terv? Meghúzta megint a váratlant, jól kezdődik..Első 3-4 meccsén úgy hajtott, küzdötte végig a meccseket mint Cutrone az utolsó 10 percben mikor be szokott állni. Jogos hogy üljön le kicsit a padra, mert látványosan visszavett szvsz.
Gagacs:" számos beadás volt, de ezek legtöbbje nem jutott el hozzá.”"Deeo:Idézem Gattat: "Piatek? Egy támadónak labda nélkül is képesnek kell lenni üres területre támadnia. Nem igaz, hogy egyetlen labdát sem próbálunk eljuttatni Piatekhez. A Lazio ellen számos beadás volt, de ezek legtöbbje nem jutott el hozzá.”
Gagacs:Tudom, miután leírtam már eszembe is jutott :DCrosby:Én még meg is értem, de akkor Suso mi a büdös nyavalyát keres a kezdőben cc fél éve? :D :D :DDeeo:Piateknek mostanában nagyon visszaesett a kezdeti formája. És ez nem konkrétan a gólokban mutatkozik meg.
Piatek sérült? Hogy lehet kihagyni? Megint adunk egy félidőt az ellenfélnek, vagy mi a terv? Meghúzta megint a váratlant, jól kezdődik..Első 3-4 meccsén úgy hajtott, küzdötte végig a meccseket mint Cutrone az utolsó 10 percben mikor be szokott állni. Jogos hogy üljön le kicsit a padra, mert látványosan visszavett szvsz.
A beküldéshez be kell jelentkezni.