utahjazz:Így van. Ugyanazt az elképzelésnélküli játékot toltuk, mint az elmult 3-4 meccsen, annyi különbséggel, hogy egy jobb csapat jött szembe..
Majd biztosan megmagyarázzák páran, hogy a bíró csalt (valóban kretén volt!), meg nem volt szerencsénk, de az a helyzet, hogy a győzelmi sorozatunk alatt is csak helyenként játszottunk jobban. Igazából semmi sem változott, csak Piateket fogták szorosabban és hiányzott a védelemből a mázli-faktor.
HegyalJani:A lecserélése miatt mérges volt, amire Biglia azt mondta neki hogy több tiszteletet mutasson a csapatnak!
https://youtu.be/WElEU0liu88
Gattuso a Kessié-féle esetről:
“A legnagyobb vereség az volt, amit Kessié tett.
Ők válaszoltak, most válaszolok én is. Ahogy én látom a futballt, ilyen nem történhet meg!
A tisztelet mindenkinek jár! Nem volt szép jelenet amit láthattunk. Ez az én felelősségem.
Ma kettős vereséget szenvedtünk.”
Kessié a lefújást követően:
“Bocsánatot kérek. Ideges voltam a csere pillanatában.
Meg akartam nyerni a meccset. Kezet nyújtottam Biglia-nak. Elnézést kérem a szurkolóktól és a klubtól.”
Lucas Biglia reakciója a Kessié-féle esetre:
“Először is vállalom a felelősséget. Ő tudja, hogy mit mondott és mostanra tisztáztuk. Ez egy kínos és szerencsétlen jelenet volt. Nem kellett volna ezt mindneki előtt csinálni. Szégyellem magam és mivel én vagyok az idősebb, vállalom a felelősséget. Szeretnék bocsánatot kérni.”
Experteureka:Amikor zsinórban több meccset nyert a csapat, illetve nem veszített akkor és most is azt állítom, hogy Gattuso kispályás a feladathoz. Nem szabad, hogy csak a statisztika legyen az ember szeme előtt. A Serie A összes nagy csapata megverné a Milant, ha akarná. A múlt év végén el kellett volna küldeni Rinot. Taktikailag nulla. És az embernek elfogultnak kell lennie magához. A sintér merda sem állt fel jobb csapattal, plusz hétközi meccsük is volt. Spalletti sem egy top edző, de Gattusot 100× megeszi reggelire és a Milant is.Amikor egy csapatnál két játékos egymásnak esik az legtöbbször a bomlás jele. Gattuso szájából pedig végképp érdekesen és idegenül hangzik, hogy ez nem történhet meg.Nagyon fontos meccs volt ez, nem csak azért, mert a dobogó volt a tét, hanem most kellett volna igazolnia Rinonak, hogy valóban felnőtt a feladathoz, valamint azt amit itt pár szurkolótárs buzgóan állít, mégpedig azt, hogy nagyot fejlődött a mester.Sajnos, ez a meccs kétséget kizáróan bizonyította, hogy az eddigi, öngólos, szerencsés győzelmek messze menően nem Rinonak voltak köszönhetők. A játékosok egyéni tudása jobban kijön egy gyengébb képességű játékosokból álló csapat ellen. Itt erről szó sem volt, Piatek még labdát sem kapott egész meccs alatt, Cutrone pedig beállása után annyira labdaínségben szenvedett, hogy gyakorlatilag mindenkit felborított nagy igyekezetében.A csapaton látszott az akarás, de kedves Rino mester, ez kevés lesz hosszú távon.
Ez egy nagyon fájó és józanító vereség volt. Nem értem, hogy lehet ilyen mentalitással pályára lépni egy gyakorlatilag ki-ki derbi mérkőzésen...óriási csalódás volt a csapat és Gattuso hozzáállása is. A második félidőben már mentünk előre, próbáltuk menteni a menthetőt, de ez leginkább az Inter fáradtságának és visszaállásának volt köszönhető.
Eddig is így játszottunk a mérkőzéseken, viszont én személy szerint bíztam benne, hogy egy rangadóra jobban felkészül a csapat. Susot én egész végig védtem, adjunk neki időt, hogy formába lendüljön, de most már tényleg ideje lenne a padra ültetni néhány mérkőzésre...ez egy nagy nulla tőle. Volt ugyan egy mértani labdája Samu fejére, de ez édeskevés tőle egy mérkőzés alatt.
Az egyetlen pozitívan kiemelhető játékos Bakayoko volt a mérkőzésen. Kessié-Biglia affért nem kell túltolni, nyilván csalódottak voltak a játékosok az eredmény és a mutatott játék miatt. Ilyenkor előfordul az összeszólalkozás.
A bíráskodás is csapnivaló volt, ilyet még nem is láttam, hogy visszavonnak egy kiállítást...ami mindössze annak fényében volt jogos, hogy Martinez se kapott a taposásért. A tizi is elég jó szívvel lett befújva...a mi gólunknál pedig jöhetett volna simán egy kiállítás+tizi kombó. A kétes szitukból általában az Inter jött ki jobban, de nem ezeken múlt az összecsapás.
A cserék teljesen érthetetlenek voltak, ment a kapkodás...ezen a mérkőzésen bizony megint kijöttek Gattuso hiányosságai és bőven elő lehetne venni. Sajnos ismét megfogalmazódott bennem, hogy Gattuso nem képes kihasználni ennek a keretnek a lehetőségeit.
Nem dőlt össze a világ, de ennél több kell a továbbiakban. Továbbra sem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat. Minden előjel nekünk kedvezett, egy hiányos, fáradt, belső gondokkal küzdő Intert se tudtunk megverni...nagyon csalódott vagyok.
Milanka2013:Szerintem te fested túl pozitivra. :-) Suso hónapok óta semmi, a védelem tényleg csőd volt. Ezen a meccsen annyi gólt kaptunk, mint az előző 9 meccsen. És azért ott volt az atalanta, Napoli is akik talán a leggolerosebbek a ligában, és 1 gólt bírtak rúgni. Piatek rossz napot fogott ki? Vicces, labdát sem kapott. Erről ennyit.
Srácok nagyon feketére festitek ezt az egészet ! Semmi extrém nem történt jobban jöttek bele a meccsbe a merdák,és ami eddig 10 fordulón keresztül működött az most csődött mondott a VÉDEKEZÉSÜNK egy kalap kaki volt,és most Gigio-tól sem jött bravúr,igazi... de így is meglehetett volna az x abban a 30 percben ameddig fociztunk,nagyon is rendben volt a csapat....Sajnos a védekezésünk bomlásával egyidőben lett kuka Paqueta játéka,piateké is és ehhez hozzá tartozik hogy kessie és suso irgalmatlan gyenge napot fogott ki..utóbbinak tán az egy jó beadásán kívül még jó csele sem volt...Szóval ez a meccs most nem sikerült,ez van...a merdáktól mindig sz...r kikapni de én nem láttam semmi bomlás jelét vagy azt sem,hogy Rino hibázott volna....sőt a cseréi kimondottan jók voltak !!! Jót meccselt Spalettival... ez a meccs most azon a védekezésen úszott el amelyik eddig hozott 10 meccset....ha most 10-e megint hoz és utána egy elúszik nem hinném hogy szomorúak leszünk.
A beküldéshez be kell jelentkezni.