Anselmo:Remekül összeszedted, hogy mi múlik most ezen a mérkÅ‘zésen. A Madonnina mindig presztÃzskérdés, de amikor ilyen komoly tétje van, bizony fel kell kötni a nadrágot. Pont emiatt én úgy gondolom, hogy egy klasszikus talján rangadót láthatunk majd. Kevés helyzet, óvatos taktikai párharc. Ez akár még feküdhet is nekünk, hiszen Gattuso erre épÃtette fel a csapat stratégiáját, de az Intert a pocsék forma ellenére nem szabad félvállról venni. Egy gyÅ‘zelem bizony akkora lendületet adhat, hogy a szezon végén még tényleg BL helyen találhatjuk magunkat, de egy vereségtÅ‘l könnyen meg is zuhanhatunk. Én egy döntetlent várok a meccstÅ‘l. Szerintem Spaletti is inkább megfontolt duhajként fog ehhez a meccshez állni. GyÅ‘zzünk, ha lehet, de a legfontosabb, hogy ne kapjunk ki!
Most egyáltalán nincsenek jó megérzéseim, éppen ma álmodtam azt, hogy lemaradtam egy Milan-Lazio meccsrÅ‘l, ezért meccs után felmentem a livescore.com-ra és azt láttam "Milan-Lazio 1-7". Még álmomban sem akartam hinni a szememnek... :D. Tudom, hogy az Inter nem Lazio, az álom meg álom...de. Valahogy most akkor is rosszat sejtek. Ugyanakkor kÃváncsi is vagyok, mert amennyiben még egyszer sikerülne nyerni - zsinórban 6. alkalommal - ami utoljára 2005-ben fordult elÅ‘ (14 éve!), akkor az tényleg egy új korszak eljövetelét jelöltheti, egy olyan ugrásét, amelyre 5-6 éve csak várunk és várunk, de hasztalanul...De most nem ezt tartom a valószÃnűbb forgatókönyvnek. Az Inter látszólag teljesen a padlón van, de ez senkit se tévesszen meg. A Frankfurt elleni meccset látványosan leadták még hazai pályán is, és ez csakis annak szól, hogy minden energiájukat ellenünk tartogatják, ez nekik is élet-halál meccs lesz. Tele vannak klasszisokkal, még Icardi nélkül is, bár az argentin és Nainggolan + Miranda hiánya azért érzékeny veszteség lehet. Nálam a meccs esélyese az Inter, számukra lenne nagyobb szégyen, ha nem tudnának pontot szerezni. A Milan viszont az elmúlt 3 meccsén kritikán aluli játékképpel szerzett pontokat, az erdmények szerencsére jöttek, de sok biztatót én nem láttam.SorsdöntÅ‘ lesz a következÅ‘ 2 meccs (Inter, Sampdoria), ha ebbÅ‘l a két összecsapásból hozunk legalább 4 pontot, akkor már csak mi veszÃthetjük el a BL-indulást, nagyon komoly pozÃcióba kerülnénk általa. Ugyanis a hátralévÅ‘ 9 fordulóban már alig lesz rangadónk (Juve, Lazio), cserébe viszont a Frosinone, Udinese, Bologna, SPAL, Parma lesz a menü, egyedül a Torino/Fiorentina páros lehet még keményebb, de nekik addigra talán már mindegy is lesz az egész. Ha tehát most 4 ponttal helyzetbe hozzuk magunkat, akkor nagyon Ãgéretessé válik a Milan helyzete a 3-4. hely kapcsán. Ha viszont be kell érnünk 1-2 ponttal (na adja ég, valamelyiktÅ‘l ki is kapunk), akkor nagyon forró lesz a helyzet, és megint jó eséllyel az 5-6. helyrÅ‘l kell majd kapaszkodni a véghajrában.
Milanka2013:Hát senkit, de a két aranylábú fiúnkat meg főleg ne rúgják le ezek a taplók! Remélem nyernek a fiúk s végre legalább egy félidő erejéig szépen, gördülékenyen fognak játszani.
Szerintem meg igazi rugdosós meccs lesz,pont hogy borzasztó nagy téttel bÃró derby ez most...régen volt ilyen komoly tétje !!!Sétagalopp nem lesz és biztosan lesz kiállÃtás,szerintem több is és 11-es is lesz tuti fixen !!!Nyerünk én azt érzem !!!
Rakuzan:
Szerintem nem sok értelme van már most számolgatni, sok mérkÅ‘zés van még hátra és rengeteg dolog közbeszólhat. Én nem érzem vÃzválasztónak ezt a mérkÅ‘zést, hiába nyernénk, vagy veszÃtenénk, szerintem nem ezen fog múlni a BL hely elérése. Továbbá, egy vereség esetén se zuhanna össze a csapat remélhetÅ‘leg, talán csak egy kisiklásnak fognák fel. Itt veszÃtenivalója igazából az Internek van, beléjük lehetne rúgni még egyet a padlón. Az elÅ‘jelek nekünk kedveznek, jó formában vagyunk, tudtunk pihenni, hiányzók a túloldalon, csak hát az a fránya sorozat mindig megszakad egyszer...reméljük vasárnap még kitart.Igazi ki-ki meccset várnék, de az eszem mégis azt súgja, hogy ez egy lötyögÅ‘s döntetlen lesz. Reméljük nem Ãgy lesz, és megszórjuk végre a merdákat.
Kroli:Nincs abban semmi probléma, ha néha máshogy látjuk a dolgokat, sÅ‘t... :) Én is meghallgatnám...hidegrázós lehet. Az már valószÃnűleg a lengyelnek is feltűnne. (volt egy nyilatkozata, hogy észre se veszi ezeket, csak utólag, annyira kizárja a környezetét mérkÅ‘zés közben).Na ritkán szoktunk egyet érteni, de én is ugyan Ãgy gondolom.Piatek remélem betalál. Rohadt kÃváncsi vagyok 70 ezer ember pum-pum-pumjára. :)
Anselmo:Vhol megértem Å‘ket,én se nézném szÃvesen a csapatom kivégzését :)
Közben úgy tűnik, mégsem lesz teltház és rekordbevétel a vasárnapi derbin, mert a vendégszektor nem akar megtelni, sőt... azért ez elég gáz, hogy az Inter szurkolókat már annyira sem érdekli a Madonnina, hogy legalább azt a pár ezer jegyet felvásárolják. Bezzeg nekünk nem kellene kétszer mondani...
paulinho:Hát, ha a 87. percben éppen 1-0-ra vezetünk majd az Inter ellen, akkor megÃgérem neked, hogy Romagnoli sehol a közelben nem lesz az Inter kapujánál, hogy gólt szerezzen, se szögletbÅ‘l, se máshogy :)). Ilyen meccset eldöntÅ‘ második gólt leginkább kontrából szoktak elérni, mert pontrúgásnál a középsÅ‘ védÅ‘k pár perccel a vége elÅ‘tt már sosem mennek fel Olaszországban, ha a csapat vezet...
Ac Milan-Internazionale 2-0 Piontek32'...Romagnoli87'...
Anselmo:Saját térfélrÅ‘l lövi rabonával :)paulinho:Hát, ha a 87. percben éppen 1-0-ra vezetünk majd az Inter ellen, akkor megÃgérem neked, hogy Romagnoli sehol a közelben nem lesz az Inter kapujánál, hogy gólt szerezzen, se szögletbÅ‘l, se máshogy :)). Ilyen meccset eldöntÅ‘ második gólt leginkább kontrából szoktak elérni, mert pontrúgásnál a középsÅ‘ védÅ‘k pár perccel a vége elÅ‘tt már sosem mennek fel Olaszországban, ha a csapat vezet...
HegyalJani:Ja, pont ezt akartam bemasolni.Érdekes cikk jelent meg a Derby előtt..
HegyalJani:Tudom, nem szép dolog, de jó lenne, ha kicsit mélyebbre tudnánk Å‘ket segÃteni a saját maguk ásta gödörbe. A római csapatokat kevésbé érzem veszélyesnek a BL-ért folyó küzdelemben. Egy szétesett Inter nekünk mindig csak jól jöhet.Érdekes cikk jelent meg a Derby elÅ‘tt..
Anselmo:paulinho:Hát, ha a 87. percben éppen 1-0-ra vezetünk majd az Inter ellen, akkor megÃgérem neked, hogy Romagnoli sehol a közelben nem lesz az Inter kapujánál, hogy gólt szerezzen, se szögletbÅ‘l, se máshogy :)). Ilyen meccset eldöntÅ‘ második gólt leginkább kontrából szoktak elérni, mert pontrúgásnál a középsÅ‘ védÅ‘k pár perccel a vége elÅ‘tt már sosem mennek fel Olaszországban, ha a csapat vezet...
A beküldéshez be kell jelentkezni.