kissheva:Nem volt itt gond...a góljuk hatalmas egyéni hiba volt (Conti) mi meg azért rúghattunk volna párat,csak megint az utolsó passzok... Biglia labdabiztos,csoda volt a gólja de Bakayoko ezerszer jobb azon a poszton - sajnos ejön az az elméletem,hogy Bakayoko és Biglia nem lesz egyszerre pályán így nézhetjük folyamat Kessie-t....ezt speckó nem értem,de Rino tudja... Suso is gyengécske volt Samu viszont ügyeskedett,de most ő sem volt éles....nyertünk ez a lényeg lletve Piatek gólja is nagyon kellett a lengyelnek is és a csapatnak is !!!
Tudom, hogy jelenleg az eredményesség a legfontosabb, de azért néha nem ártana ezt vegyíteni több kezdeményezéssel és egy kicsit offenzívabb játékkal. Egy bajnoki bronzéremre hajtó csapat a 70. percben nem mer végigvinni együtemben egy kontrát a hullagyenge tök utolsó Chievo ellen, mert attól fél, hogy ha labdát veszít, gólt kap.Az eredmények persze Rino-t igazolják, és én sem elégedetlenkedni akarok, de néha eltudnék viselni egy kicsivel bátrabb játékot. És több olyan meccset, mint az Empoli ellen, hogy ne kelljen már izgulnom a 60. perctől :DSenkinem fogott ki túl jó napot, de Contit egy kicsit kakukktojásnak érzem a csapatban. Úgyis is mondhatnám, hogy nincs posztja nálunk. Jobb bekként kevés a védekezése, de ahhoz, hogy két sorral feljebb legyen, ahhoz meg a technikai képessége és a lendülete kevés. Ő tényleg egy 3-5-2-es felállásban lenne használható, ahogy az Atalantában is.
Experteureka:Azért ez nem teljesen igaz, mert nem lehetett tudni hogy mondjuk Conti pont ilyen szar lesz, vagy hogy Paqueta sem lesz a helyzet magaslatán. Ha eleve pont ők kezdenek akkor egészen más lett volna a meccs képe. Igy azért ez elég zsákba macska, hogy mindig más a húzóember. Egyébként sztem most jól cserélt ( a másodedző) és méghozzá elég korán.
Igen, Gattuso valóban kitalált valamit. Azt, hogy ma is bízzuk a meccset a húzóemberkre, ők majd úgy is találnak egy gólt. Ez többé-kevésbé bevállt az idén, minek változtatni rajta? Igy legalább nem derül ki, hogy Gattuso tarsolyában nem nagyon lapul más taktika.
kkorneel:Cutrone ha tetszik ha nem, nem az a kvalitás. Semmi nem indokolja Piatek lecserélését, benne mindig ott a veszély. Én pont azon izgultam, hogy le ne cseréljék megint. Abban az esetben őt inkább érzem áldozatnak, mint Cutronet hogy nem játszik. Udvariasságból nem lehet játszatni, egy ászt meg lekapni. Amúgy amig nem két csatárral játszunk, addig nem fér be , ennyi.
Mindent leírtak az előttem lévők, így én csak annyit kérdeznék: Mi az oka Cutrone, immáron már több meccses jegelésének? Addig rendben van, hogy Piatek nagy formában van, de azért az elején még Cutrone is megkapta a maga perceit vagy kezdőként, vagy csereként 20 percre beállva.
A beküldéshez be kell jelentkezni.