hasta:Nem értem, hogy minden egyes mérkőzés előtt miért kell folyamatosan fanyalogni, negatívoskodni meg károgni. Ez miért jó?
Mindeközben Castillejo a honap csapataban a serie a-ban...Aztán majd 0-0-nal, vagy 0-1-nel, a 70. Percben kezdunk kapkodni... De ne legyen igazam...
SempreMilan_81:Mert nyomik...jah nem azok mi vagyunk...ők okosak,és tudnak !hasta:Nem értem, hogy minden egyes mérkőzés előtt miért kell folyamatosan fanyalogni, negatívoskodni meg károgni. Ez miért jó?
Mindeközben Castillejo a honap csapataban a serie a-ban...Aztán majd 0-0-nal, vagy 0-1-nel, a 70. Percben kezdunk kapkodni... De ne legyen igazam...
SempreMilan_81:Nem fanyalgok Sempre, de engedtessek meg, hogy elmondjam a véleményem, mert a fórum erre valo.hasta:Nem értem, hogy minden egyes mérkőzés előtt miért kell folyamatosan fanyalogni, negatívoskodni meg károgni. Ez miért jó?
hasta:Így van. :-) Egyébként én neked adok igazat. 4 hónap szar formája már bőven túlzás a megbízom a játékosomban témában. Az már majdnem egy fél szezon gyerekek. És ne hozzatok fel Hakan esetét mert ott nincs ilyen jellegű csere a helyére. Samu bal szélre nem jó. De egyébként még ő sem 100%, csak javult.
Legyen igazatok, es rugjon egy golt, adjon két golpasszt, en pedig majd elszegyelem magam.
A beküldéshez be kell jelentkezni.