Várható kezdőcsapat a MilanNews szerint:
(4-3-3)
G. Donnarumma
Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez
Kessié, Bakayoko, Çalhanoglu
Castillejo, Higuaín, Cutrone.
Anselmo:Azért elég kemény ezt megállapítani szegény gyerek első mérkőzésén játszott 12 perce alatt. Pont, hogy próbálgatni kell a srácot, valószínűleg ma már több játékpercet kap. Hiszen elvileg a Frosinonénak tökéletes ellenfélnek kellene lennie a próbálgatásokra.
Ha valaki nézte, Conti nagyon rosszul mozgott a Fiorentina ellen abban a 12 percben, amikor pályán volt. Nem csoda, ha a Gattuso nem akarja kezdőbe tenni. Az a gyerek többé már nem futballista szerintem.
Rakuzan:Persze, ebben igazad van teljesen. Nyilván 12 perc után én sem írom még le, csak nem tetszett, amit láttam, 3 labdaeladás 12 perc alatt, bizonytalan mozgás, stb. Hosszú volt a kihagyás, de már hosszú hetek óta együtt készül a kerettel, ennyire nem szabadna formán kívül lennie talán. De igazad van abban is, hogy nem sokat láttunk a kemény munkából, csak érzelgős szavakat hallottam, de Gattuso "bizalmatlansága" szerintem most indokolt.Anselmo:Azért elég kemény ezt megállapítani szegény gyerek első mérkőzésén játszott 12 perce alatt. Pont, hogy próbálgatni kell a srácot, valószínűleg ma már több játékpercet kap. Hiszen elvileg a Frosinonénak tökéletes ellenfélnek kellene lennie a próbálgatásokra.
Ha valaki nézte, Conti nagyon rosszul mozgott a Fiorentina ellen abban a 12 percben, amikor pályán volt. Nem csoda, ha a Gattuso nem akarja kezdőbe tenni. Az a gyerek többé már nem futballista szerintem.[ Mindazonáltal, Conti rehabja alatt nekem is az jött le, hogy ő úgy elvan itt ezzel a szituval, elszórakozik a többiekkel, vidáman elvan...a kemény munkáról meg nem igazán kaptunk infókat a social médián. Kiváncsi leszek én is pár mérkőzés után mit szűrhetünk le, nem 12 perc után... :') ]
bundy78:Nyugi, nem fogják kirúgni, Leonardo is nulla, töketlen. Majd ha elver minket a SPAL 3-0-ra akkor talán. De most még biztosan nem. Egyre messzebb a BL, kilátástalan a csapat játéka, Higuaín, Cutrone, Calhanoglu, Rodriguez, Bakayoko, Castillejo, Laxalt, Bertolacci, Montolivo, Halilovic, Borini számomra mind kuka, lehet új csapatot venni. Ja, hogy nincs miből? Hát majd jól lesz nekünk a Serie B.Várom Gattuso azonnali lemondását!Illetve,ha Leonardoék betartják a szavukat,akkor holnap már nem Gatta az edző;a két meccses ultimátumból rögtön az elsőt elbukta!
A beküldéshez be kell jelentkezni.