Empoli-Milan, csütörtök 21:00, DIGI Sport 1.
HegyalJani:Egyet értek Janival! Egyszerűen kötelező a 3 pont...! Az Empoli szerintem egy rémgyenge csapat (úgy vélem, hogy ki is esnek a szezon végeztével) úgyhogy nem okozhat gondot... (sajnos mindenki gondot okoz mostanság :( )Csak a győzelem elfogadható, minden más eredmény csalódás.. Sőt ideje lenne már egy kapott gól nélküli meccset lehozni a srácoknak..Én eddig nem voltam Gattuso ellen, de ha holnap nem sikerül nyerni, akkor a vezetőségnek komolyan fontolóra kell venni, hogy hogyan is tovább..
Tibo:
Érdekes lesz, főleg ha Higany nem fog tudni játszani egy sérülés miatt.. Cutrone épp,hogy csak felépült, lehet igazuk lesz azoknak akik még a szezon elején kevésnek gondolták a 2 csatárt...
Egyértelmű, ha ma sem nyerünk, meg kell válni Gattusótól. Nem a személye ellen vagyok, edzőként is szimpatikus, ráadásul reálisan látja a csapatot...de úgy néz ki egyelőre, hogy tenni nem tud a hibák ellen. Ha ma nyerünk, azzal sem vagyunk ki a gödörből, de talán elindulhatunk.
szerk.: jó ötlet lenne pihentetni a törököt
Tibo:Higuaín kisebb fizikai problémával bajlódik, így kérdésessé válhat a játéka az Empoli ellen. Gattuso elmondása szerint csütörtökön értékelik az állapotát és ekkor dől el, hogy kezdő lesz-e. Amennyiben nem tudja vállalni a játékot, Cutrone készen áll a bevetésre. (Sky)
Érdekes lesz, főleg ha Higany nem fog tudni játszani egy sérülés miatt.. Cutrone épp,hogy csak felépült, lehet igazuk lesz azoknak akik még a szezon elején kevésnek gondolták a 2 csatárt...
Crosby:Én Calabria helyett Abatet tippelem, (Calabria lázas volt) illetve Cutrone helyett Borini kezd, mivel szerintem nem bír 90-et végig Cutrone egyből.
Akkor a mai hírek alapján ez a kezdő lép holnap pályára:Donnarumma - Calabria,Musacchio,Romagnoli,Laxalt - Kessie,Biglia,Bonaventura - Castillejo,Cutrone,SusoCalabria és Cutrone is a csapattal edzett, így Gattuso-t ismerve biztosra veszem hogy kezdeni fognak, emellett Caldara háta sérült, remélem nem komoly. Calhanoglu-nak pedig tényleg kijár a pad, mivel a Roma elleni klasszis produkciója után a válogatottszünetben "kicsit" visszaesett a teljesítménye. Szükség van egy friss Hakanra a hétvégén, az Empoli ellen pedig végre a kis spanyol is megmutathatja mit tud.Én is adom az előttem felszólalók szavait. Ha holnap kikapunk, Gattuso-nak fel kell állnia, minden tiszteletem mellett!
Anselmo:OFF: Jött Higany, mivel egyik csatárunk sem szerepelt jól tavaly. Higany mögött ott van Cutrone, akit Silvával szemben itt is mindenki preferál/preferált. Megint ott lennénk Silvával, hogy 3. számú csatár. Az életbe nem bontakozott volna ki nálunk.
Közben André Silva hintett egy újabb duplát, ezúttal a Real Madridnak. Továbbra is csak gratulálni tudok a vezetőségnek, hogy sikerült elpazarolni az egyik legtehetségesebb európai csatárt, miközben mi most éppen az egyszem Borinivel készülünk meccselni az Empoli ellen...Nagyon csúnyán alakul eddig ez a szezon minden szempontból, és ha holnap nem nyerünk, akkor nagyon komoly válságba kerül a klub. Mellesleg nyert a Lazio, Inter, Roma és Napoli is, szóval hatalmas szar lenne, ha az Empolit nem tudnánk ezek után legyőzni.
kissheva:OFF: Jött Higany, mivel egyik csatárunk sem szerepelt jól tavaly. Higany mögött ott van Cutrone, akit Silvával szemben itt is mindenki preferál/preferált. Megint ott lennénk Silvával, hogy 3. számú csatár. Az életbe nem bontakozott volna ki nálunk.
Ez így igaz, viszont a pótlásról illett volna gondoskodni, legalább egy Primavera játékossal (ha már nincs más). Mondjuk ki, azért 2 csatárral nekivágni egy ilyen szezonnak (+EL), teljesen amatőr húzás, akárki is a felelős ezért. Szép dolog elpasszolni azokat a játékosokat, akik nincsenek hasznára a csapatnak (Montolivo, Mauri?), de pótolni is kellene őket.
Ezek fényében egyáltalán nem vár könnyű mérkőzés a csapatra. Most aztán van nyomás Suson, úgy néz ki, az ő villanásában bízhatunk.
A beküldéshez be kell jelentkezni.