A találkozót 18:00-kor rendezik és a DIGI Sport 1 élőben közvetíti.
Milanka2013:Az aztán remek húzás lenne, az amúgy is teljesen impotens támadójátékunkhoz 0 csatárt felküldeni. :D
Butaságokat beszéltek....edzőként bizony én is vakargatnám a fejemet ki legyen a csatárunk...Cutrone ? Aki teljesen formán kívül van.. Silva aki sosem volt fotmában..vagy Kalinic akit már a szurkolók is rühellenek...Borzasztó felhozatal...megkockáztatom én csatár nélkül állnék fel...Hakant tolnám tetőre és Locatellit v. Montit a kp ra és játszanék egy 4-3-2-1-0 át ha úgy tetszik egy 4-6-semmit....
Banksy:Ha igazságosak akarnánk lenni akkot Silva is mehetett volna....
Én ezt a csatár problémát már márciusban lezártam volna, mégpedig a horvát megy a primaverák edzéseire, onnan pedig feltoltam volna a nagyokhoz Tsadjout. Ennyit ő is tudott volna alakítani,s legalább ismerkedik a Serie-A-val ;)
MohaG:Spangli után még ezen rágódsz?:)))
Maradjunk annyiban, hogy annyira érdekes, izgalmas a meccs, hogy eddig közben komplett kicseréltem az ágyneműt, bedobtam egy mosást, elmosogattam, eltoltam egy mosolygós cigit, meg ezt azt elpakolásztam..Mikor lesz újra csapatunk???? Már nem bírom ezt elviselni.. :( :( :(
A beküldéshez be kell jelentkezni.