AC banan:Hakan a Bologna ellen és most is a meccs embere lett,úgy néz ki ő lett a legjobb nyári igazolásunk,aminek én kifejezetten örülök;végre van egy irányítónk hosszú évek után.Esetleg ha még lenne egy klasszis közeli csatárunk a török olyan labdákkal tömné,hogy öröm lenne nézni.
Hiányzott már egy ilyen teljesítmény! Így kellett volna játszani a Benevento ellen is. Remélem ez elég löket a srácoknak a kupadöntőre. Külön kiemelném Calhanoglu nevét, aki igen jól focizott ma.
Milanka2013:Igazad van a törökkel kapcsolatban, de szvsz fölösleges összehasonlítgatni Susoval. Mintha választani kéne a kettő közül, hogy melyikőjük játszon.
Hakan klasszis....remélem mostmár mások is látják,hogy a spanyol a cipőjét se tisztíthatja ki !!!! Krumpli nudli Hakan-hoz képest !!!Parádét játszott,és itt most mindegy hogy milyen ellenfél ellen....ha rajta múlt volna akkor 9-1 ide.....a veronai kapus nem kicsiket védett......
kissheva:Nem kell és más játékosok...csak én ide igazlása óta mondom Hakan lényegesen jobb focista mint Suso....sokan meg folyamat leborulnak a spanyol lábai elött.....Milanka2013:Igazad van a törökkel kapcsolatban, de szvsz fölösleges összehasonlítgatni Susoval. Mintha választani kéne a kettő közül, hogy melyikőjük játszon.
Hakan klasszis....remélem mostmár mások is látják,hogy a spanyol a cipőjét se tisztíthatja ki !!!! Krumpli nudli Hakan-hoz képest !!!Parádét játszott,és itt most mindegy hogy milyen ellenfél ellen....ha rajta múlt volna akkor 9-1 ide.....a veronai kapus nem kicsiket védett......
Nagyon röülök egyébként, hogy Calha elkapta a fonalat,vezére lehet a jövő évi csapatnak.
Milanka2013:Kisshevával egyetértve, gőzöm sincs miért kell egy 4-1 után megint ez az összehasonlítgatás és szapulni Susot. Én elhiszem, hogy téged és jónéhány szurkolótársunkat idegesít a spanyol (olykor természetesen engem is), de engem például kiborít, hogy valahogy mindenegyes nap, mindenegyes topicban előjön, hogy ő mekkora egy "szar" játékos.kissheva:Nem kell és más játékosok...csak én ide igazlása óta mondom Hakan lényegesen jobb focista mint Suso....sokan meg folyamat leborulnak a spanyol lábai elött.....Milanka2013:Igazad van a törökkel kapcsolatban, de szvsz fölösleges összehasonlítgatni Susoval. Mintha választani kéne a kettő közül, hogy melyikőjük játszon.
Nagyon röülök egyébként, hogy Calha elkapta a fonalat,vezére lehet a jövő évi csapatnak.
A beküldéshez be kell jelentkezni.