MohaG:Egyetértek, egy helyen változtatnék a védelemben, és teljesen mindegy kit raknám inkább be, illetve jelen állás szerint teljesen mindegy ki mehetne Cutrone helyére is.
Donnarumma – teljesen mindegy ki -teljesen mindegy ki -teljesen mindegy ki -teljesen mindegy ki-teljesen mindegy ki-teljesen mindegy ki – teljesen mindegy ki – teljesen mindegy ki – teljesen mindegy ki – Cutrone
kissheva:Szerintem teljesen rendben van ez a kezdő és a mérkőzés állásától függően ott van cserének akárki, valaki, bárki és boldog-boldogtalan is.MohaG:Egyetértek, egy helyen változtatnék a védelemben, és teljesen mindegy kit raknám inkább be, illetve jelen állás szerint teljesen mindegy ki mehetne Cutrone helyére is.
Donnarumma – teljesen mindegy ki -teljesen mindegy ki -teljesen mindegy ki -teljesen mindegy ki-teljesen mindegy ki-teljesen mindegy ki – teljesen mindegy ki – teljesen mindegy ki – teljesen mindegy ki – Cutrone
alemilan:végre vki jól összerakta a csapatot.:DMohaG:kár, hogy nincs like gomb :D
Gagacs:Ezt a gondolkodásmódot sosem értettem. Gigio is ugyanúgy részese a teljesítményünknek, mint ahogy a többi játékos is. Ő sem hozza azt, mint tavaly, volt azért pár lepkéje neki is idén. Semmi oka nincs rá hogy a többiek fölé helyezze magát.Rakuzan:És ezután egy szavunk nem lehet ha Gigio elmenne nyáron... Vagy még 1-2 jobb játékosunk...
Győzelmet várok, ha a Benevento elleni szégyenteljes mérkőzés után se képesek összekapni magukat...nincs miről beszélni.
bundy78:Ősszel azért hullajtott pontot rendesen ez a Bologna hazai pályán (is). Akkor inkább idegenben gyűjtötték a pontokat. Viszont nekik sincs csatáruk. Destro nagyobb kín nekik, mint nekünk Kalinic. Palacio meg egyedül kevés. Tipp: Rúgunk egyet tiziből, és behúzzuk.
Nehéz meccsre számítok,otthon a Bologna elég stabil;jó lenne a 3 pont,de ez nagyon nehéz lesz.
Ráadásul a sérültek miatt elég érdekes kezdőnk lesz....
Milanka2013:A rúgottal egyetértek, de örülhetünk, hogy nem adták meg az "egyenlítő góljukat". Nagy jó indulat volt a bírótól, hogy kezezésnek titulálta Palacio érintését. Plusz volt a góljuk után közvetlen egy ziccerük is amivel könnyen 2-2 lehetett volna. Szóval a végén bőven örülhettünk a kiszenvedett 2:1-nekspincha:A legsz@rabb volt...modtmár a megye2es szintet sem üti meg... egyébként 8-1 re nyerhettünk volna...csak a ziccereket számolva
Suso hatalmasat jatszott megint. Nyaron remelem megy a fenebe.
kissheva:Milanka2013:A rúgottal egyetértek, de örülhetünk, hogy nem adták meg az "egyenlítő góljukat". Nagy jó indulat volt a bírótól, hogy kezezésnek titulálta Palacio érintését. Plusz volt a góljuk után közvetlen egy ziccerük is amivel könnyen 2-2 lehetett volna. Szóval a végén bőven örülhettünk a kiszenvedett 2:1-nekspincha:A legsz@rabb volt...modtmár a megye2es szintet sem üti meg... egyébként 8-1 re nyerhettünk volna...csak a ziccereket számolva
Suso hatalmasat jatszott megint. Nyaron remelem megy a fenebe.
kissheva:Én úgy vélem Gattát nem menesztettem volna inkább hívtam volna egy Carlot aki ismeri is és őt meg másod edzőnek beraktam volna...Hiába a jó mentalitása Gattának, de taktikailag még mindig úgy hiszem nem üti meg a mércét...Lásd Arsenal vagy egy komolyabb csapat ellen szokásos recept mindig semmi váratlan...Kisebb csapatok ellen gyakran beállunk mikor lőhetnénk 3-4 gólokat, nem nagyon tud belenyúlni ha valami nem oké...
Nyertünk, és ez az egyetlen pozitívum ma. Lenne több is, de a meccs képe alapján b...hatjuk.
Tisztelem, becsülöm Rino-t, és szenzéciós, amit letett az asztalra a tavaszi szezon első felében, de egyre jobban azon az állásponton vagyok, hogy hiba volt hosszabbítani vele.
A játékosoknak is nagy felelőssége volt a mai meccsben, hiszen kb 5 gólt kellett volna rúgnunk, ehelyett a jól megszokott recept jött, felhozzuk őket, aztán kapaszkodhatunk, hogy kihúzzuk a meccset. Nem értettem, hogy miért kellett várni a csatárcserével a 80. percig, pedig a vak is látta, hogy nem megy Cutronenak. Tök mindegy, hogy a horvát vagy Silva, de cserélni kellett volna. Aztán Suso-t fenn hagyja, akinek szintén nem megy, és lehozza a legjobbunkat, Calhat.Persze a cserék már mind akkor amikor bekkelnünk kellett, ahelyett, hogy megelőztük volna a bajt.
A beküldéshez be kell jelentkezni.