Milanka2013:Naaaaa! Hakan sérült. Benevento ellen sem játszik elővigyázatosságból. :( Egyébként tényleg pihenhetne Suso.
Suso bőven pihenhetne már idén...szerintem amit ő csinál kb. 1,5 hónapja azt bárki eljátsza a keretből....azért a 10 meccsenkénti egy villanásért ne játszon....csak hát na...Suso kihagyhatatlan...érdekes Hakan nem....egyébként Kessie is botrány !
Kroli:Megnéztem még 1x... igazad van mivel az 5-ös környékére érkezett...D nek ezt ütnie kellett volna...Å‘ viszont a vonalon sasszézott...konkrétan ott esélyteken hárÃtsni ha a védÅ‘ lemarad...
Akkor had ekézzek már én is valakit, akit nem csÃpek :D:DA kapott gólra kitérve. Egy oda érkezÅ‘ beadásnál, egy két méteres kapusnak azt a labdát a Holdig ki kell ütnie Abatéval, De Silvestrivel, meg aki arra jön, azzal együtt. Halálra idegesÃt Gigio ezzel a vonalon terpeszbe állásával, mint amikor CR szabadot lÅ‘. Bravúrkapus rendesen. Minden meccsen durva hiba + földöntúli védés. Abbiatira emlékeztet, látszik, hogy Å‘ foglalkozik vele.
Milanka2013:Megnéztem a lassÃtást többször is. Gyakorlatilag földbegyökerezett lábbal állt az utolsó pillanatig, és akkor indult el amikor már esélye sem volt. Ignácot meg szépen megverte De SilvestriKroli:Megnéztem még 1x... igazad van mivel az 5-ös környékére érkezett...D nek ezt ütnie kellett volna...Å‘ viszont a vonalon sasszézott...konkrétan ott esélyteken hárÃtsni ha a védÅ‘ lemarad...
Akkor had ekézzek már én is valakit, akit nem csÃpek :D:DA kapott gólra kitérve. Egy oda érkezÅ‘ beadásnál, egy két méteres kapusnak azt a labdát a Holdig ki kell ütnie Abatéval, De Silvestrivel, meg aki arra jön, azzal együtt. Halálra idegesÃt Gigio ezzel a vonalon terpeszbe állásával, mint amikor CR szabadot lÅ‘. Bravúrkapus rendesen. Minden meccsen durva hiba + földöntúli védés. Abbiatira emlékeztet, látszik, hogy Å‘ foglalkozik vele.
A beküldéshez be kell jelentkezni.