AC banan:Semmi baja. Pihent most. Nem hinném, hogy Abatet teszi be kezdőnek egy ilyen meccsre. Nem véletlenül nem volt a keretben sem Calabria.
Egyet értek!A egy pont (szerintem ez a reális) megszerzése nagyon fontos lenne. Leírhatatlanul fontos!A várható kezdőben nem látom Calabria nevét. Ennek van valami oka? Sérült? Eltiltott? Vagy csak simán padozik? Szerintem rá szükségünk lenne.Underre érdemes lesz figyelni; a Roma egyik legjobb formájában játszó játékosa.Én a tavalyi Romatól jobban féltem, de ez a csapat is komoly veszélyt jelent.Sok sikert a srácoknak és FORZA AC MILAN!!
Gagacs:Egyértelmű, hogy Calabriának kell kezdenie! A túloldalt viszont nem látom Dzekot a várható kezdőbe, róla lehet tudni valamit?AC banan:Semmi baja. Pihent most. Nem hinném, hogy Abatet teszi be kezdőnek egy ilyen meccsre. Nem véletlenül nem volt a keretben sem Calabria.
Egyet értek!A egy pont (szerintem ez a reális) megszerzése nagyon fontos lenne. Leírhatatlanul fontos!A várható kezdőben nem látom Calabria nevét. Ennek van valami oka? Sérült? Eltiltott? Vagy csak simán padozik? Szerintem rá szükségünk lenne.Underre érdemes lesz figyelni; a Roma egyik legjobb formájában játszó játékosa.Én a tavalyi Romatól jobban féltem, de ez a csapat is komoly veszélyt jelent.Sok sikert a srácoknak és FORZA AC MILAN!!
AC banan:Szerintem pedig pont most van ott lélektanilag a csapat, hogy akár be is húzhat egy ilyen mérkőzést. Nem lepődnék meg, ha elhoznánk a 3 pontot, bár azon sem, ha 0-át sikerülne. Abszolút 3 esélyes.
Rakuzan:jaja, csak nehogy összezuhanjanak ha netán kikapunk a rómától. a lazioval jó lenne egy 1:1-es döntetlen is.AC banan:Szerintem pedig pont most van ott lélektanilag a csapat, hogy akár be is húzhat egy ilyen mérkőzést. Nem lepődnék meg, ha elhoznánk a 3 pontot, bár azon sem, ha 0-át sikerülne. Abszolút 3 esélyes.
szucsi82:A mi kezdőnk adja magát, Abate-t leszámítva ez az a 11 játékos aki a legjobbat tudja nyújtani. Plusz Borini, aki egy kicsit zsákbamacska a posztját számítva. Talán kezdhetne arosszabb formában lévő Suso helyett, így többet tudna a védekezés részhez hozzátenni. Ellenben Suso-ban mindig ott van a megepetés faktor, akármikor villanhat egyet.
Olasz oldalon ma ilyen kezdőket várnak holnapra
kissheva:A Sky már Calabriaval írja. Remélhetőleg tényleg ő lesz.szucsi82:A mi kezdőnk adja magát, Abate-t leszámítva ez az a 11 játékos aki a legjobbat tudja nyújtani. Plusz Borini, aki egy kicsit zsákbamacska a posztját számítva. Talán kezdhetne arosszabb formában lévő Suso helyett, így többet tudna a védekezés részhez hozzátenni. Ellenben Suso-ban mindig ott van a megepetés faktor, akármikor villanhat egyet.
kissheva:Óriási hiba lenne Susot padoztatni. Ő pont olyan kaliber, aki el tud dönteni egy ilyen mérkőzést, akármilyen borzalmas formában is van, vagy éppen rosszul játszik. Borini jöhetne csereként, ahogy az utóbbi mérkőzéseken is bevált, hozhat egy új lendületet a szélre.szucsi82:A mi kezdőnk adja magát, Abate-t leszámítva ez az a 11 játékos aki a legjobbat tudja nyújtani. Plusz Borini, aki egy kicsit zsákbamacska a posztját számítva. Talán kezdhetne arosszabb formában lévő Suso helyett, így többet tudna a védekezés részhez hozzátenni. Ellenben Suso-ban mindig ott van a megepetés faktor, akármikor villanhat egyet.
Milanista1:Holnap meg összeroppantjuk a Rómát is :))))
De kellene nyerni holnap.... Most nagyon összeállt a csapat, komoly szériában vagyunk, régen köze sem volt a Rómának a Milanhoz, szinte oda-vissza mi voltunk az esélyesek, de az utóbbi pár évben mumussá váltak.Majd meglátjuk, hatalmas fegyvertény s lelki löket lenne ha nyerni tudnánk.Ez az Inter meg gyerekek.... Bármi is lesz az eredményük a Benevento ellen ma, de hogy 20 perc után 40-60 legyen a labdabirtoklás, atya ég. Ezek s szerintem a Lazio is összeestek.
Milanka2013:Legyen úgy:-)Milanista1:Holnap meg összeroppantjuk a Rómát is :))))
De kellene nyerni holnap.... Most nagyon összeállt a csapat, komoly szériában vagyunk, régen köze sem volt a Rómának a Milanhoz, szinte oda-vissza mi voltunk az esélyesek, de az utóbbi pár évben mumussá váltak.Majd meglátjuk, hatalmas fegyvertény s lelki löket lenne ha nyerni tudnánk.Ez az Inter meg gyerekek.... Bármi is lesz az eredményük a Benevento ellen ma, de hogy 20 perc után 40-60 legyen a labdabirtoklás, atya ég. Ezek s szerintem a Lazio is összeestek.
A beküldéshez be kell jelentkezni.