Bpeti82:Igen, és akkor Susot, Kessiét meg se említsük. Jó pár játékosunk kiülhetné a mérkőzést, de hát ugye amit említettél...
Az ilyen meccseken lehetne pihentetni pár játékost, csak sajnos nem vagyunk elég jók ehez pedig Bonuccira is ráférne egy kis pihenés. Egész szezont telibe nyomja szinte.
Milanka2013:Azt sosem lehet előre tudni.....Hányszor volt már,hogy Silvát,vagy Cutronét jósolták a kezdőbe, aztán végül mégiscsak a horvát csodacsatár kezdett....Berka_:Az már sérülés nélkül is boritékolva volt,hogy Cutrone kezd !!!
Srácok. Sajnos a legjobb kezdővel nem tudunk felállni. Kalinic megsérült.... :-D
szucsi82:Ha már a rotálásról és a pihentetésről volt szó, szerintem simán meg lehetne húzni egy Musa-Bonu cserét. Bonucci is pihenhetne, illetve az argentin is játékban lenne tartva. Szvsz simán hozna egy megbízható teljesítményt. Szegény Kessie-re is ráférne, de ugye neki nincs alternatívája.
SPAL (3-5-2): Meret; Cionek, Salamon, Felipe; Lazzari, Kurtic, Viviani, Grassi, Mattiello; Paloschi, Antenucci.
A disposizione: Gomis, Marchegiani, Simic, Dramé, Costa, Vaisanen, Everton Luiz, Schiattarella, Vitale, Bonazzoli, Floccari. Allenatore: Leonardo Semplici.
MILAN (4-3-3): Donnarumma G.; Abate, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessié, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Calhanoglu. A disposizione: Donnarumma A., Musacchio, Zapata, Gomez, Antonelli, Locatelli, Montolivo, Mauri, Borini, André Silva, Kalinic. Allenatore: Gennaro Gattuso.
utahjazz:Hát egyértelmű alternatíváknak nem nevezném őket semmiképp, max Loca, de ő sem az a box-to-box szerepkör aki végigrobotolja a 90+ percet. A többi pedig szélső, nem értem hogy kerülhetnének képbe a pálya közepén.
Kessie alternatívái: Locatelli, Borini vagy Abate előtt Calabria is lehetne. Nagyon nehéz sorozatnak nézünk elé, ezért Kessie és Bonucci mellett Susot és Romagnolit is pihentetném.
utahjazz:Pihent mindenki a keretből eleget az ősszel szerintem...dolgozzanak csak meg a fizetésükért !!!
Kessie alternatívái: Locatelli, Borini vagy Abate előtt Calabria is lehetne. Nagyon nehéz sorozatnak nézünk elé, ezért Kessie és Bonucci mellett Susot és Romagnolit is pihentetném.
A beküldéshez be kell jelentkezni.