Sajnos/szerencsére vasárnap nem tudtam tévé elé ülni, így csak a hétfői visszajátszás és a kommenteitek maradt nekem. Igazából a visszajátszásból még nem is tűnt vészesnek, még majdnem vissza is jöttünk a meccsbe, aztán jött EL92 gólja, ami végleg megtörte a meccset. Most viszont nézem épp a visszajátszást, és így 3 fordulóval a vége előtt gondolatok fogalmazódtak meg a fejemben amiket leírnék nektek.
Kb. nálam pozitívabb Milan drukker nem sok van, aki a szezon legrosszabb meccsében is meglát két jó passzt és jót alszik egy vereség után is. Ez persze kicsit erős mert általában inkább forgolódok egy rossz teljesítmény után, de tényleg tudok örülni az apró szépségeknek a játékunkban, vagy egy minimális kis fénynek ennek a rohadt hosszú alagútnak a végén.
Ám most nézem a meccset, és rájövök hogy semennyire nem tüzel fel. Régebben, remegtem minden szezon végén hogy az általam kedvelt játékosokat ne igazoljanak el a Milanból (nagyjából az akkori Milanok 80%-ról van szó). Most nézem a játékosokat és kb. senki után nem hullajtanék könnyeket a kezdő mezőnyjátékosok közül (igen, Gigi miatt hullajtanék).
DS - ahhoz képest hogy Milan nevelés, csak elcsábul, úgy hogy gyakorlatilag itt vannak a befektetők.
Paletta-Zapata páros - Inkább az a szörnyű hogy nincs más alternatíva, inkább nekik kéne alternatívának lenni, ehelyett stabil kezdők.
Vangioni- Nem is tudom sírjak vagy nevessek, hogy azon a poszton játszik a Milanban ahol Maldini is megfordult.
Mati-Sosa-Pasalic középpálya - Ez hetek óta foglalkoztat hogy Locatellivel és Kuckával a padon hogy jöhetett létre ez a trió.
Deulofeu- már csak azért is rajtunk fog ragadni mert biztos vagyok benne hogy a Barca nem fog rá komolyan igényt tartani.
Lapadula - Küzd-küzd de ennél többet nem tud (bár ha már választani kell inkább ő mint a botlábú)
Suso - ő az egyetlen aki mutatott idén már annyit hogy rámondhassam hogy a Roma elleni kezdő mezőnyjátékosok közül, egyetlen aki hasonlít egy olyan játékosra akire hosszú távon is szükségünk lehet, bár könnyeket nem ejtenék ha menne sem.
Rajtuk kívül Bacca remélem a távozás miatt marad ki a kezdőből, Ocampost nem is értem.
Persze vannak olyan játékosok akikért akár még szívesen jegyet is váltanék itthonról is. Bár belőlük van a legkevesebb. Nem voltam még Olaszországban, de a Magyar ligaválogatott elleni meccsen kint voltam a puskásban, élmény volt mikor Kaká pont elénk ugrott ki a gólja után. DE MOST KIT NÉZZEK? Kinek a mezét vegyem meg? Költsek 50-60 ezer forintot csak mert Sosa az 1-2 szép passzot meccsenkénk, vagy mert Suso ügyesen húzogat hátrafelé?
Vannak igen akikért érdemes lenne természetesen: Gigi, Montolivo (nekem ez a kategória), Bonaventura, Romagnoli, Locatelli
És lennének akikért kár lenne ha elmennének: Calabria, Plizzari, Kucka, Antonelli
De ennyi! ÉS TÉNYLEG ENNYI!?
A felhőtlen optimizmusom ezen a meccsen átment véget nem érő várakozássá... várakozássá olyan játékosokra akik megint lázba hoznak, akikért gondolkozás nélkül veszek 2-3 meccsjegyet 1 szezonban. Akikről megint érdemes a haverokkal egy sör mellett "magyar módra elemezi".
Gyönyörű nevek: Rodrigez, Musacchio, Baldé, Kessie, Fabregas, Belotti, Aubameyang, Morata, Conti, Pellegrini...
Az is késő lenne ha már itt lennének. Tudom hogy álomkép, de nem válogatni kéne közülök, hanem mindet elhozni. Képtelenség, de mi más kiút van?
Kérem szépen vissza a Milanomat!!!!!!
Elküldve: 2017.05.10. 16:54
#