Milanista1:Én sem szeretem, amikor azzal takaróznak, hogy "hiszen jól játszottunk"...attól a vereség ugyanúgy 0 pontot ér. Azonban nem elhanyagolható tény, hogy az Inter és a Roma ellen igenis felszívták magukat a játékosok, ahogy a Juve ellen is fel fogják. Erre egyszerű a magyarázat, elvárják...a klub múltja, a vezetőség, a szurkolók. A Laziot badarság ide keverni, hiába jobbak jelenleg nálunk és vertek el nagyon simán, sosem lesz olyan presztízsű mérkőzés, mint egy Juve vagy Inter.
Igen, a rangadókra jól össze szoktuk kapni magunkat, idén ez 3 meccsen egészen pontosan 3-9-es gólarány s 0 pont természetesen. Persze bármi megeshet, még nyerhetünk is akár, de ehhez a bajnoksághoz most már annyi közünk van mint a Pető Intézetnek az olimpiai kvalifikációjához.
Milanka2013:Te tényleg Milan szurkolónak vallód magad?
Nyél = JuveVileda rongy = Milanne legyen igazam azt szeretném......
Fazoka:Milanka2013:Te tényleg Milan szurkolónak vallód magad?
Nyél = JuveVileda rongy = Milanne legyen igazam azt szeretném......Ennél megalázóbban nehéz lett volna kifejtened mennyire nem bízol a csapatodba. No comment!
Fazoka:Az vagyok tényleg.... oda is írtam,hogy ne legyen igazam.... csak azon átsiklasz,és hangulatot próbálsz kelteni ellenem !Milanka2013:Te tényleg Milan szurkolónak vallód magad?
Nyél = JuveVileda rongy = Milanne legyen igazam azt szeretném......Ennél megalázóbban nehéz lett volna kifejtened mennyire nem bízol a csapatodba. No comment!
Milanista1:Én már el is mennék a kommentjeid mellett, de most megszólítottál név szerint, ráadásul a "szánalmas" szó kiséretében.
Nekem meg Fazoka, Crosby meg Gumicsiga szánalmas mind stílusuk, mind folyamatos butaságból fakadó kötekedésük miatt. Sok esetben (Crosby minapi cinizmusa ellenére) szövegértelmezési problémával küzdötök, illetve a birkanyájra jellemző, habzó szájú csoportosulást testesítitek meg. Lenne egy kérdésem, ha már ennyire fáj nektek némely szurkolótárs realitása, jelen helyzetbeli elkeseredése, ami a csapat szakmai nullán való stagnálásából fakad: ti Magyarországot is úgy látjátok, hogy jó úton jár, dübörög a gazdaság s növekszik az életszínvonal?!
A beküldéshez be kell jelentkezni.