Stark:Mert végre a mester következetes akar lenni és ezért Kalinic kezd, kétszer egymás után ilyense volt:)
Silva miért nem kezd? Hihetetlenek Montella döntései...Én egy sima X-et várok, azt biztos nem hogy felszántjuk a pályát és átszakad a "gát". És remélem ezután a mérkÅ‘zés után új mester kerül a csapat élére. Mondjuk a játékosok is megtámogathatnák ezt, Csali 10 perc piros lap? Megbeszéltük?Jó szurkolást, aki még kÃváncsi rá.
Crosby:Hakaaaaan!!!!! :D
Eddig ma tökéletesen az történik amire számÃtottam.A védelmet Romagnoli jól irányÃtja. A csapatjáték még sok helyen akadozik, de senki nem mondhatja h néhol ne lenne pofás. Ami viszont nagy gond, és amire számÃtani lehetett hogy görcsösek a támadásaink. Az utóbbi meccsek és a pontkényszer ezt okozza. Alig vártam hogy akárhogyan de áthaladjon a gólvonalon a labda. Erre jött a mi "Messink" és nem akármilyen gólt ragasztott. A második szerencsés gól csak hab volt a tortán.Mostmár át kell hogy szakadjon az a bizonyos lelki gát!!!!!!!!Ha most nem indulunk meg felfelé akkor tényleg edzÅ‘t kell váltani, mert akkor már mást nem lehet lépni...De bizom a második félidÅ‘ben, hogy vÃzválasztó lesz a szezonban.Eddig sokan mondtuk hogy Borini szivet-lelkét kiteszi a pályára még ha nincsenek is olyan képességei mint a többieknek. Egyre jobban az az érzésem hogy ez nem igaz. Borini nagyon is elképzelhetÅ‘ hogy egy igenis jó játékos csak eddig nem jó helyen játszatták. Csatár volt és szezononként lÅ‘tt 3 gólt, ez nem tűnt fel senkinek? Kár a buta sárgájáért, mert eddig Å‘ megint jól megy.Calabriának viszont szólni kéne hogy kezdjen el hasonlóan beadogatni mint ahogyan tavaly tette (legalább) mert eddig elég gyászos amit támadás cÃmén művel, Hakan pedig nem lenne gond ha már Suso tükrében játszik, néha Å‘ is kimozogna az oldalára labdákért, és elkezdene Å‘ is betekergetni a kapu(ba) elé, mint a spanyol társa.Forza Milan
Milanka2013::D :D :D Hát ez a baj, hogy szombaton a juve ellen meg megyünk a lecsóba... :(
Micsoda játék eddig,fantasztikus !!! Mindig mondtam,hogy jó úton járunk,most már azok is látják akik eddig kételkedtek bennem....nekik ajánlom ezt a fantasztikus győzelmet....A Chievo ellen mindig nagyon nehéz játszani,de mi ma megmutattuk mennyire nagyon jók vagyunk !!!Üdvözlettel NUTELLAna hagyjatok....a seggünkbe is dughatjuk ezt a 3 pontot...pont lósz@rt se ér.....egy rém gyenge kiesés ellen menekülő csapat ellen !!!
Gagacs:én is úgy gondolom,hogy a zebrák megmutatják merre van az arra.....Milanka2013::D :D :D Hát ez a baj, hogy szombaton a juve ellen meg megyünk a lecsóba... :(
Micsoda játék eddig,fantasztikus !!! Mindig mondtam,hogy jó úton járunk,most már azok is látják akik eddig kételkedtek bennem....nekik ajánlom ezt a fantasztikus győzelmet....A Chievo ellen mindig nagyon nehéz játszani,de mi ma megmutattuk mennyire nagyon jók vagyunk !!!Üdvözlettel NUTELLAna hagyjatok....a seggünkbe is dughatjuk ezt a 3 pontot...pont lósz@rt se ér.....egy rém gyenge kiesés ellen menekülő csapat ellen !!!
Milanka2013:Az a kiesés ellen menekülő csapat a meccs előtt 15 ponttal a 7. helyen állt.
A beküldéshez be kell jelentkezni.