Mumus:Nekem ez egy tetszetÅ‘s felállás. Még szezon elÅ‘tt a keret összetételét nézve azt hiszem ugyanezt Ãrtam le, mint lehetséges kezdÅ‘ ehhez a formációhoz. Egycsatáros játékhoz szerintem az egyik legoptimálisabb felállás lenne ez. Megy ez a misternek csak akarni kell :)
Sky sport Italia szerint Montella ujabb formaciot fog kiprobalni holnap. Varhato kezdo:<strong style="font-family: verdana, arial; font-size: 12px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Milan (probable): Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessie, Biglia, Rodriguez; Suso, Calhanoglu, Andre SilvaSuso es Calhanoglu Silva mogott fog jatszani iranyitott es egy fajta karacsonyfa lesz.
Gagacs:Ja... :DAC banan:Ööööö, szrintem irónia volt. :Dweedmoker:Silva eleget lett pihentetve ahhoz, hogy most játszon. Az EL meccsen majd játszik vki más. Pl.: Cutrone
Silvát inkább pihentetni kéne hiszen bő 1 hét múlva EL meccs lesz a pokoli erős Rijeka ellen.
AC banan:Szerintem meg legyen Calabria az egyik támadó a másik meg Gomez...próbáljuk ki hátha.....Gagacs:Ja... :DAC banan:Ööööö, szrintem irónia volt. :Dweedmoker:Silva eleget lett pihentetve ahhoz, hogy most játszon. Az EL meccsen majd játszik vki más. Pl.: Cutrone
Silvát inkább pihentetni kéne hiszen bő 1 hét múlva EL meccs lesz a pokoli erős Rijeka ellen.
Mumus:
Sky sport Italia szerint Montella ujabb formaciot fog kiprobalni holnap. Varhato kezdo:<strong style="font-family: verdana, arial; font-size: 12px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Milan (probable): Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessie, Biglia, Rodriguez; Suso, Calhanoglu, Andre SilvaSuso es Calhanoglu Silva mogott fog jatszani iranyitott es egy fajta karacsonyfa lesz.
AC banan:Gagacs:Ja... :DAC banan:Ööööö, szrintem irónia volt. :Dweedmoker:Silva eleget lett pihentetve ahhoz, hogy most játszon. Az EL meccsen majd játszik vki más. Pl.: Cutrone
Lacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az időben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
A méltán hires digi megint úgy döntött nem közvetiti sajnos a meccsünk.
Berka_:3 csatornája van itthon a diginek...és létezik a felvételről opció is....a kegbagyobb szurkoló táborunk van....megkockáztatom a lació nápolyi meccsnél többen néznék a mieinket.... digi off !!!Lacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az időben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
Milanka2013:Akkor mindenki nyugodjon le a p....ba.Berka_:3 csatornája van itthon a diginek...és létezik a felvételről opció is....a kegbagyobb szurkoló táborunk van....megkockáztatom a lació nápolyi meccsnél többen néznék a mieinket.... digi off !!!Lacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az időben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
Berka_:Köszi, pont azon gondolkoztam hogy az online felületükön hátha. :)Milanka2013:Akkor mindenki nyugodjon le a p....ba.Berka_:3 csatornája van itthon a diginek...és létezik a felvételről opció is....a kegbagyobb szurkoló táborunk van....megkockáztatom a lació nápolyi meccsnél többen néznék a mieinket.... digi off !!!Lacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az időben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
http://www.digisport.hu/news/28482
És még Egri Viktort sem kell hallgatni...:-D
Berka_:pont ezt akartam irniLacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az időben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
hodyzoli:Max 500-an lehet nézni. A minőség meg csapni való. Inkább maradok a külföldi acestream-nél. :)Berka_:Köszi, pont azon gondolkoztam hogy az online felületükön hátha. :)Milanka2013:Akkor mindenki nyugodjon le a p....ba.Berka_:3 csatornája van itthon a diginek...és létezik a felvételről opció is....a kegbagyobb szurkoló táborunk van....megkockáztatom a lació nápolyi meccsnél többen néznék a mieinket.... digi off !!!Lacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az időben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
Gagacs:Már megint nem számÃthatunk a DIGISPORTRA. Legalább felvételrÅ‘l nézhetnénk, de még erre sem képesek. A Digisport online szart sem ér. Kereshetjük megint az internetes lehetÅ‘ségeket, a Digisportosok meg nézhetik sajátmagukat.hodyzoli:Max 500-an lehet nézni. A minÅ‘ség meg csapni való. Inkább maradok a külföldi acestream-nél. :)Berka_:Köszi, pont azon gondolkoztam hogy az online felületükön hátha. :)Milanka2013:Akkor mindenki nyugodjon le a p....ba.Berka_:3 csatornája van itthon a diginek...és létezik a felvételrÅ‘l opció is....a kegbagyobb szurkoló táborunk van....megkockáztatom a lació nápolyi meccsnél többen néznék a mieinket.... digi off !!!Lacinho:Mondjuk ez nem akkora csoda,mikor Juve-Fiorentina és Lazio-Napoli meccs is van ugyanabban az idÅ‘ben.Persze biztos egy Milan-Spal sokkal több (semleges) embert érdekelne...:-D
Akit érdekel: http://acesoplisting.in/
Mondjuk néhanapján elÅ‘ferdül, hogy nem a kiÃrt műsor megy, de hála az égnek eddig ritkán volt. :)
A beküldéshez be kell jelentkezni.