Berka_:Én is ugyanebben a cipőben vagyok. Nem leszek itthon a hétvégén, így nem tudom nézni a meccset, de nem is bánom, mert az utolsó 4 mérkőzésünk a totális kiábrándulással ért fel. És valaki még írta az Atalanta elleni meccs után, hogy élőben szeretné látni ezt a vasárnapi csodát...
Hétvégén szerencsére nem leszek Digisport közelben,így esélyem sincs, hogy megnézzem a meccset. Ami nagyon jó,mert nem is érdekel. 30 éve vagyok Milan-szurkoló,és most eljutottam oda, hogy ebben a szezonban már nem szeretnék több Milan-meccset megnézni. Mert ami mostanában zajlik, az a szurkolók arculcsapása...
Essien:Vki világosítson már fel mit keres a kezdőben Pasalic és Ocampos ?????
WhoScored szerint kezdő:MILAN:(4-3-3)Donnarumma,Romagnoli,Paletta,Zapata,Calabria,Pasalic,Montolivo,Kucka,Deulofeu,Lapadula,OcamposBOLOGNA:(4-2-3-1)Mirante,Mbaye,Helander,Gastadello,Torosidis,Donsah,Taider,Krejci,Francesco,Verdi,Destroaz én kezdőm :) : (4-2-2-2/ 4-4-2)Donna- Vangioni,Romagnoli,Zapata,Calabria,Monti,Kucka,Deulofeu,Honda,Bacca,Lapadula
Milanka2013:Ez lesz a kezdő:Essien:Vki világosítson már fel mit keres a kezdőben Pasalic és Ocampos ?????
WhoScored szerint kezdő:MILAN:(4-3-3)Donnarumma,Romagnoli,Paletta,Zapata,Calabria,Pasalic,Montolivo,Kucka,Deulofeu,Lapadula,OcamposBOLOGNA:(4-2-3-1)Mirante,Mbaye,Helander,Gastadello,Torosidis,Donsah,Taider,Krejci,Francesco,Verdi,Destroaz én kezdőm :) : (4-2-2-2/ 4-4-2)Donna- Vangioni,Romagnoli,Zapata,Calabria,Monti,Kucka,Deulofeu,Honda,Bacca,Lapadula
Bendy87:Végre két csatár,.jónak tűnik,meglátjuk mi sül ki belőle.Milanka2013:Ez lesz a kezdő:Essien:Vki világosítson már fel mit keres a kezdőben Pasalic és Ocampos ?????
WhoScored szerint kezdő:MILAN:(4-3-3)Donnarumma,Romagnoli,Paletta,Zapata,Calabria,Pasalic,Montolivo,Kucka,Deulofeu,Lapadula,OcamposBOLOGNA:(4-2-3-1)Mirante,Mbaye,Helander,Gastadello,Torosidis,Donsah,Taider,Krejci,Francesco,Verdi,Destroaz én kezdőm :) : (4-2-2-2/ 4-4-2)Donna- Vangioni,Romagnoli,Zapata,Calabria,Monti,Kucka,Deulofeu,Honda,Bacca,LapadulaDonnarumma - Romagnoli, Paletta, Gomez - Vangioni, Pasalic, Monti, Bertó Laci, Duli - Bacca, Lapa
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.