Vasárnap délután kiköszörülhetjük az Empoli elleni csorbát, és bezsebelhetjük a három pontot. Már ha tényleg akarjuk az EL-t...
FORZA MILAN!!!

Vasárnap délután kiköszörülhetjük az Empoli elleni csorbát, és bezsebelhetjük a három pontot. Már ha tényleg akarjuk az EL-t...
FORZA MILAN!!!
kissheva:Meee Jóóóóóóóóóóó :) kihagyhatatlan.....az idei Milan alap pillére !!! És miért nem Antonelli ???? Montolivo ??? Honda ??? pasalic meg vangioni.... mondjuk utóbbi legalább balhátvéd.....T0Mi:Pasalic...MIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?!Itt vannak a várható kezdők:
Milanka2013:Nekem a felsoroltak közül senki sem hiányzik, max Antonelli (Å‘t én sem értem miért nem játszik, Monti ugye most tért vissza sérülésbÅ‘l) DE, az elmúlt évek gyalázatos teljesÃtményébÅ‘l bÅ‘ven kivette a részét Monti, Honda, Poli, Zapata, DS, Abate. Lehet, hogy ti már nem emlékeztek rá, de amikor Å‘k játszottak még gyengébb, még csapnivalóbb volt a csapat, most meg mindenki Å‘ket követeli vissza? Szidjátok folyamatosan Montellat, de kérdem én, jobb lenne a csapat ha a felsorolt úriemberek játszanának? A választ az elÅ‘zÅ‘ három bajnoki végeredményünk megválaszolja, amelyeken a felsorolt játékosok jószerivel játszottak! Én sem csipázom ezt a Pasalic gyereket, de sajnos hiába játszana ott Honda, vagy Poli, minÅ‘ségileg egyik sem hozna változást a középpályára.... Az meg, hogy miért nem küldi fel a csapatot más formációban,( mondjuk 4-2-3-1-ben) teljesen lényegtelen addig, amÃg a játékosok alkalmatlanok rá, hogy megtöltsék tartalommal!kissheva:Meee Jóóóóóóóóóóó :) kihagyhatatlan.....az idei Milan alap pillére !!! És miért nem Antonelli ???? Montolivo ??? Honda ??? pasalic meg vangioni.... mondjuk utóbbi legalább balhátvéd.....T0Mi:Pasalic...MIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?!Itt vannak a várható kezdÅ‘k:
ACM5:Amikor ilyen,és ehhez hasonló hozzászólásokat olvasok,mindig elgondolkodom...biztosan ugyan azt látjuk-e,biztosan mindketten az Ac Milan csapatát Ãtéljük-e meg vagy nem..... nem tudom.....Milanka2013:Nekem a felsoroltak közül senki sem hiányzik, max Antonelli (Å‘t én sem értem miért nem játszik, Monti ugye most tért vissza sérülésbÅ‘l) DE, az elmúlt évek gyalázatos teljesÃtményébÅ‘l bÅ‘ven kivette a részét Monti, Honda, Poli, Zapata, DS, Abate. Lehet, hogy ti már nem emlékeztek rá, de amikor Å‘k játszottak még gyengébb, még csapnivalóbb volt a csapat, most meg mindenki Å‘ket követeli vissza? Szidjátok folyamatosan Montellat, de kérdem én, jobb lenne a csapat ha a felsorolt úriemberek játszanának? A választ az elÅ‘zÅ‘ három bajnoki végeredményünk megválaszolja, amelyeken a felsorolt játékosok jószerivel játszottak! Én sem csipázom ezt a Pasalic gyereket, de sajnos hiába játszana ott Honda, vagy Poli, minÅ‘ségileg egyik sem hozna változást a középpályára.... Az meg, hogy miért nem küldi fel a csapatot más formációban,( mondjuk 4-2-3-1-ben) teljesen lényegtelen addig, amÃg a játékosok alkalmatlanok rá, hogy megtöltsék tartalommal!kissheva:Meee Jóóóóóóóóóóó :) kihagyhatatlan.....az idei Milan alap pillére !!! És miért nem Antonelli ???? Montolivo ??? Honda ??? pasalic meg vangioni.... mondjuk utóbbi legalább balhátvéd.....T0Mi:Pasalic...MIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?!Itt vannak a várható kezdÅ‘k:
Hondát is és a többi játékost is az elmúlt évek teljesÃtményei alapján Ãtélem meg. Mint mondtam, amikor játszottak a felsorolt játékosok, akkor sem tartottunk elÅ‘rébb, most sem, szóval tökmindegy hogy ezen a pár meccsen ki játszik. Alapos vérfrissÃtés kellene a középpályára, talán csak Kucot Locat, meg Montit tartanám meg, a többi mehetne Isten hÃrével! Nyilván indokolatlan Pasalic folyamatos kezdetése, de csak összekotort már 4 gólt a bajnokságban (Polinak egész Milanos pályafutása alatt sikerült 3 gólt összehozni), valószÃnűleg ezzel lopta be magát Montella szÃvébe :D De akkor is tartom a véleményem, hogy lényegesen minÅ‘ségibb játékot a padon lévÅ‘ játékosok sem tudnának nyújtani.
Amikor ilyen,és ehhez hasonló hozzászólásokat olvasok,mindig elgondolkodom...biztosan ugyan azt látjuk-e,biztosan mindketten az Ac Milan csapatát Ãtéljük-e meg vagy nem..... nem tudom.....Nálam eleve nincs,és nem is lesz soha Pasalic egy polcon Montolivoval....de jó legyen igazad Monti még kockázatos lenne,de Poli biztosan jobb arról már nem is beszélve hogy Antonelli is tud kp-t játszani vagy akár belemehetünk abba is,hogy...megint a kis csapatok ellen abszolúte nem működÅ‘ 4-3-3-al erÅ‘lködik Montella.....Lapadula,Bacca elöl mögöttük pedig játszhatna Kucka,loca,duli,suso v. akár honda is de 4-3-3-ban is inkább honda mint a teljesen kasu pasalic.....Nem tudom,Te Hondát hogy tudtad megÃtélni abból a 3 percbÅ‘l....de én azt mondom neked...az a 3 perc többet ért pasalic elmúlt 300 percénél.....vicc az is hogy milan mezben van a krapek,de az hogy fix kezdÅ‘...na az már a non plus ultra.....De mint mondtam Montella nekem termeli a zsét...a Crotone-nak több mint 4-es a szorzója ellenünk...és én ki is vettem fix 1-re !!! Milan drukker vagyok,de reálisan nézve kikapunk úgyis !!!
gabetti:Ezzel csak az a baj, hogy a párba állÃtott játékosok zöme nem ugyanazon a poszton játszik... :S Iniesta-Pirlo? Kucka-Khedira? Pasa-Monti? igaz mind középályásás, csak nem mindegy h azon belül melyik poszt... de lehet én látom rosszul, és Iniesta világ életében a védelem elÅ‘tt játszott mélységi irányÃtót, vagy most Pasalic is a Monti képzeletbeli helyén, a védelem elÅ‘tt középen játszik.. ja nem...
Drága Milanka barátom!Az a baj,hogy páran még nem láttak itt elég meccset ahhoz,hogy eltudják dönteni kinél ki a jobb!Neked irok egy párat:Messi-MaradonaDzsudzsi-DétáriIniesta-PirloKucka-Khediraés ako mostPasalic'MontolivoSzerintem egyértelmüek....
12majom:Teljesen egyetértek veled, nálam is sokszor kiveri a biztosÃtékot, amilyen hangnemben beszél egy-két ember a kedvenc csapata játékosairól. Én is szidom Å‘ket ha rászolgálnak,de van egy határ.
amikor érdemben még azon vitatkoztunk a fórumon, hogy miért marad ki rui costa a kezdÅ‘bÅ‘l...most meg azon megy a vita, hogy ki a gyengébb játékos...sajnos mindent ez mindent jellemez, a csapatot, a szurkolókat...szerintem jelen helyzetünkben tök mindegy ki játszik, nem igazán érdekel, mert nincs olyan játékosunk akiért úgy tudnék rajongani, mint 5-7 évvel ezelÅ‘tt. korábbiakról meg ne is beszéljünk. én minden meccset úgy ülök le nézni, hogy a legjobb 11 fut ki a pályára - még ha én is el tudnék jobb kezdÅ‘t képzelni - és nyerni kell. a crotonet is Ãgy várom, és igen, szurkolni fogok a csapatomnak. és igen szidni fogom Å‘ket, ha úgy játszanak mint az empoli ellen, és igen szomorú leszek, ha nem nyerünk. DE! akkor sem, úgy állok neki, hogy nem nyerünk, és az edzÅ‘nk hülye, a játékosaink botlábúak. szóval mindenki nézzen magába egy kicsit, és keresse meg azt a milan szurkolót, aki beleszeretett a milanba és izgult és szorÃtott a csapat sikeréért, és üljön oda és verje az asztalt, dobja el a sört, és vágja a tv-hez a szotyit azért, hogy nyerjünk! kell a gyÅ‘zelem, kell az el!FORZA MILAN!
H.I.S.D.:Én tudok olaszul,és vsn kint barátom,rendszeresen a brigate rossoneriben szurkoltam végig mecseket ! Megértenéd Te is ha átélted volna többször..... én olasz vagyok ilyen értelemben !
Én mindig azon voltam, hogy egy csapatnak szurkolok, nem pedig egy másikat, vágy több másikat utálok.Sokak energiája arra megy el, hogy az adott város rivális csapatával unszimpatizál.Mi értelme?Ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is?Ezt csak azért Ãrtam le, mert Milanka pl "zsigerbÅ‘l gyűlölöm" az Inter, Juve, Roma, Napoli csapatokat.Bezzeg egy Icardi elÅ‘re, Insigne szélre, Niangollan rombolni és egy Rugani védekezni mennyire jól jönne igaz?Reszketünk, hogy ilyen szintű játékosaink legyenek.... Közben meg köpködjük Å‘ket.Én egyszerűen szeretem a Milan csapatát, de kedvelem a Sassuolot is pl, sÅ‘t a Torinot is.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.