HegyalJani:Csak a megfejtést kerestétek a kérdésetekre. Dobtam fel egy pár lehetségesmegoldást, hátha nyerek valamit :DCrosby:AC Milan szurkoló vagyok nem olasz szurkoló, és rohadtul lexarom, hogy DS milyen poszton játszik a válogatottban.. A Milanban a bal oldalon szarul teljesÃt.. Ez tény.. Szóval ne erÅ‘ltessük a Nobel DÃjat ;)HegyalJani:Mondjuk az Olasz válogatottban Conte és Ventura is a bal oldalon játszatja csakis kizárolag De Sciglio-t! Lehet akár ez egy megegyezés, hogy ha adoot egy válogatott játékos akkor a Milan támogassa már a nemzeti csapatot azzal hogy a kÃvánt poszton játszatja többet az adott egyént.karina:Nekem is ez a mániám, és gondolom már sokaknak elég unalmas lehet a pofázásom ezzel a témával kapcsolatban..
CSak egy gondolat az egészhez. Ha van két bal hátvéd a padon akkor miért egy jobbhátvéd játszik azon a poszton?????????????
Antonelli és Vangioni, akik balhátvédek sakkoznak a kispadon, és DS, aki jobbhátvéd játszik a bal oldalon.. A vak is látja, hogy nem fekszik neki, nagyságrendekkel jobban teljesÃt eredeti posztján jobbhátvédként.. A támadásokat is hatékonyabban tudja segÃteni..
Meggyőződésem, hogy ha DS játszik jobb hátvédként és Antonelli a balhátvéd, akkor az a két gól abban a formában nem születik meg.. Antonelli rutinból megoldotta volna azt a szitut Candrevával.. Calabria meg súlytalan volt Perisicel szemben, DS jobban védekezett volna..
Sajnos az edzÅ‘nk egy Idióta (beszari) Barom aki nem meri a posztjain játszatni a játékosait.. Persze ez még nem jogosÃtja fel a játékosokat, hogy hibázzanak, de akkor is Montella az, aki meghatározta, hogy ki hol játsszon..Megkapom a Nobel dÃjat? :D
[lezárva]