Három részre bontanám a tegnap este történteket..
1.: Maga mérkőzés.. Egyelőre ez a Juventus, még kicsit nagy falat a mai Milannak.. Ha tegnap este 4-5 góllal nyernek a zebrák egy szót sem szólhattunk volna.. Rengeteg helyzetet alakítottak ki, tényleg csak Donnarummának köszönhető, hogy nem lett nagyon csúnya vége.. Az első félidő utolsó 5 percére, és a második félidőben kb.15-20 percre mondhatjuk azt, hogy úgy ahogy, egyenrangú ellenfelei voltunk a rabruhásoknak..
2.: A játékvezetés.. Nagyon sokszor elmondtam már én is, elmondták mások is, hogy az olasz játékvezetők munkája finoman szólva is botrányos.. Nem is akarok ezzel többet foglalkozni, mindenki látta mi történt tegnap este..
3.: Talán a legfontosabb.. MONTELLA Nézzük a kezdőcsapatot.. Nem lesz egyszerű követni..DS volt a balhátvéd, aki jobbhátvéd, Vangioni a balhátvéd, aki nem játszott, és Zapata volt a jobb hátvéd, aki középső védő.. Nos!!! Nem vagyok szakértő, (egyesek szerint a foci nem is az én sportágam) de mi lett volna, ha DS, aki jobbhátvéd, jobbhátvédet játszik, Vangioni aki balhátvéd, és meccsről meccsre jobban teljesít, balhátvédet játszik, Zapata pedig maradt volna középső védőnek vagy Palettával vagy Romagnolival párban..
Az elmúlt néhány mérkőzésen (igaz nem a Juve volt az ellenfél) Pasalic nélkül egész pofás volt a középpálya.. El nem tudom képzelni, miért tette be a kezdőbe, azt meg végképp nem, hogy minimum az első félidő után miért nem cserélte le rögtön.. Nem rémlik, hogy lett volna jó megmozdulása..Valamiért ez a barom Montella ragaszkodik ehhez a barom Pasalichoz..
Bacca lecserélése.. Nos ezt még a médiában sokat emlegetett Britt tudósok sem tudnák megfejteni.. Egyszer került helyzetbe (hogy most les volt vagy sem ebből a szempontból lényegtelen) és meg is oldotta.. Azt Allegri is tudta, hogy Baccat nem szabad magára hagyni, ha 70-75 percig pályán van, végig lekötött volna legalább két zebra védőt.. Nem hiszem, hogy megsérült volna, mert semmi jel utalt rá, és ha mégis így lett volna ,akkor miért nem Lapadulát cserélte be.. Maga Kucka pályára lépése nem gond, mert egész jól szállt be, csak épp Pasalic helyére kellett volna..
Én úgy gondolom, hogy lehet itt jönni azzal, hogy a Juventus jobb csapat (egyébként tényleg jobb), vagy szidni a játékvezetőt, a legnagyobb hunyó szerintem MONTELLA.. Montela egy BAROM!!!! Montella TAKARODJ!!!!!
Elküldve: 2017.03.11. 13:41
#