"Remekul" megy a csapatnak mostanaban... A kovetkezo ellenfel a Bologna lesz, es barmennyire drukkolunk a kulfoldon focizo magyaroknak, most megsem tehetjuk teljes szivvel.
FORZA MIALN!
"Remekul" megy a csapatnak mostanaban... A kovetkezo ellenfel a Bologna lesz, es barmennyire drukkolunk a kulfoldon focizo magyaroknak, most megsem tehetjuk teljes szivvel.
FORZA MIALN!
Crosby:Grat a nyelvvizsgához!:)
Rég nem tippmixeltem de ma majdnem...Győzni fogunk!!! Voltak tegnap olyan megérzéseim hogy a mai napon csak jó dolgok fognak velem történni.1. Végre megjelent a várva várt cikkem2. Ma került fel a netre hogy sikeres lett a nyelvvizsgám (4/4)3. Megérzésem pedig az esti meccs...Aki teheti induljon fogadni :D :D
Rakuzan:Crosby:Grat a nyelvvizsgához!:)
Rég nem tippmixeltem de ma majdnem...Győzni fogunk!!! Voltak tegnap olyan megérzéseim hogy a mai napon csak jó dolgok fognak velem történni.1. Végre megjelent a várva várt cikkem2. Ma került fel a netre hogy sikeres lett a nyelvvizsgám (4/4)3. Megérzésem pedig az esti meccs...Aki teheti induljon fogadni :D :DA meccsről: nyerni kell! Nem lehet több kifogás, mostmár el kell kezdenünk gyűjteni a pontokat. Az én megérzésem egy x, de ne úgy legyen, tömjük ki a bolognai spagettiket! :D FORZA MILAN!!!
Juhej:Nagy Ádám üde színfoltja ennek a meccsnek. Dinamikus, jól passzol, mindig megjátszható. Simán elnézegetném mondjuk Pasalic helyén.. :D
Igen én is biztos voltam benne. Meg abban is amikor mondta a szpiker hogy destro az elmúlt tízenx meccsen egy gólt lőtt hogy ma fog ellenünk. Egyedül Ádámnak örülhetünk ő jól mozog...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.